almak istediğim digital fotoğraf makinası ile bana önerdiği digital makinanın envai çeşit options'unu tarafıma sunan, verdiği bilgilerle beni bu konuda oldukça aydınlatmış olan, gecenin bi körü mutlu mesut eden yazardır.
tüketim çılgınlığıma ortak; doğru zamanda doğru kararları vermeme önayak olmuş options bir kişiliktir. buradan kendisine teşekkürü bir borç bilirim. gün geçmiyorki sözlükte ilgilendiğim bir başlığı incelerken gözlerim onun nickini arayıp bulamasın. günün birinde altında options'un imzasını taşıyan uzun bir makale görür iseniz çekinmeden okuyun derim. konu ile ilgili her türlü sorunuza cevap bulacağınızdan eminim.
bu kadar sıradışı biri için fazlaca klasik bir giri olmuş.
bazı zaman olur ki, aynı anda aynı şeyi düşünürüz, gebeririz(bkz: gülmekten gebermek) o ve ben.
tadına doyulmaz bu anların deja vu'sunu sıklıkla yaşadığım arkadaşım.
...
yok yani ablamın arkadaşı...
...
yok yok amcamın ark...
?!...
şekil 1-a :
....
-patron!..
-hey, patron?!..
....
-bu akşam kendi yerimde olmak istemezdim...
sözlükteki meslektaşlardan. kendisini yeni tanımış olsam da ilginç bir ruh halini paylaştığımızı söyleyebilirim. cem karaca'nın hep kahır şarkısının bir dizesini facebook'a statü olarak yazmıştım. o gün koca şarkının içinde birebir aynı dizeleri "inanmaktan keyif alınan yalanlar" diye bir başlığın altında görünce "ne zaman yazdım ben bunu?" diye düşündüm. sonra kendim yazmadığımı başkasının yazdığını fark ettim. işte o başkası bu insandır. tesadüflere inanır mısınız? şartlı olarak inanmak lazımmış demek ki.
aynı evde ev arkadaşı olduğum ve bütün sohbetlerinden çok ama çok memnun olduğuım yakut değerinde insan... yaşanılacak bütün dostça uyguları neredeyse iki yıla sığdırdığım yüce varlık... özlemek fiilini ona yakıştırdığım şahsiyet... onun hakkında yazmak isteyeceğim bütün edebi metinlerin kifayetsiz kalacağı düşün adamı... ayrıca mühendis... matematikçi... aslen adam gibi adam işte...