belki ilginizi çeker
  1. · operation flashpoint 2 dragon rising
  2. · armed assault
  3. · bohemia interactive
  4. · first person shooter
  5. · codemasters
  6. · crysis
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · colin kazım richards
  3. · author gibi erkekler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · dinde zorlama yoktur
  8. · moka
  9. · american airlines

operation flashpoint  

1. yılların emektarı codemasters firmasının yarattığı aşmış ötesi fps savaş oyunu.savaş ortamı , gerilla taktikleri , haritaları tek kelime ile mükemmel.

oyunda öyle enerjiniz falan yok , kafadan vurulduğunuzda doğrudan tahtalı köye gitmektesiniz , yok iki bacağınızdan falan vurulursanız gene aynı adrese teslimsiniz.

edit: bu oyuna fps diye aklımı cinsel açlıkları maksimize edilmiş eşşeklere teslim ediyor ve diyorum ki bu oyuna fps demek büyük bir hata. doğru tanım kullanmak gerekirse bu oyun first person savaş simülasyonudur.
    (skuba, 14.11.2004 05:20 ~ 22.12.2005 23:36)
  2. (bkz: armed assault)
    (zaknafein, 10.01.2007 19:15)
  3. eğer grafikleri günümüz teknolojisiyle paralel bir şekilde hazırlansaydı bir kaç dvd'nin ancak keseceği oyundur.
    - doğrudan savaş simülasyonudur kendileri. vuruldun = öldün.
    - oyunda hatalı hareket yok. arabayla gidemedin mi, git ormana saklan sonra oradan gerilla şeklinde ilerle. sen yeter ki sonuca ulaş da artık ne yaparsan yap.
    - iki yer arasında seyahat mi gerekiyor.. o yer gerçek hayatta ne kadar mesafeyse işte o kadar mesafeyi gerçek insan veya vasıta hızına göre sürelerde geçiyorsunuz. 10 dakika mı.. 10 dakika ekran başında direksiyon sallıyorsun.
    - haritayı çevir çevir bitmiyor.

zaten sonradan sıkıldım. ilk bölümü oynamıştım. baktım o ilk bölümde beklemeler, o geniş haritada mayıs ayında kızışmış inek gibi koşmacalar ve tuttuğum tüfeğin kabzasına kadar girmiş olan* amerikan propagandası sebepleriyle bırakmıştım. ha savaş simülasyonu yaşamak isteyen için pırlanta gibi oyundur mutlaka. adamı geliştirir.
    (hell guardian, 14.09.2007 02:22 ~ 02:30)
  4. ikinci versiyonu operation flashpoint 2 : dragon rising ismliyle piyasaya sürülecek oyun.grafikleri ise çok saçma.ben ilk izlediğimde amerika yine mi bir yere daldı filan diye düşündüm ki , sonradan oyun içi görüntü olduğunu anladım.

http://www.youtube.com/watch?v=9oVuNKSNu1U
    (zaknafein, 14.09.2007 02:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil