|
|
- david gilmour'un pulse versiyonunda bu bölümü söyleyişi her zaman beni etkilemiştir.derin bir sözdür bu. son olarak hoşgeldin diyorum yazarımıza...
- "open your" kısmını ilk duyduğumda "arms" sözüyle devam edeceğini sandığım, "heart" kelimesini duyduğumda içimin cız ettiği hey you parçasında geçen cümle.
- bir piyaniste aşık kişidir kendisi muhtemelen. takipteyim
(bkz: magazin servisi)
(bkz: sözlük yazarlarının aşk hayatları)
edit: kendisi piyaniste aşık kişi değil piyanistin ta kendisiymiş. hiçbir bayan piyaniste de aşık değilmiş.
edit2: kolpa piyanist.
- (bkz: it was only a fantasy)
- kısa çaylaklık döneminin ardından aramıza tekrar gelip şeref vermiştir.*
dördüncü nesillerin gülü, değişilmezi, farklısıdır aynı zamanda. çok şey katıyor sözlüğe, hiç kopmadan sözlüğü beslemesini diliyorum.(milwaukee, 26.02.2007 23:37 ~ 17.04.2007 22:40)
- 3 km koşudan sonra bir bankta oturup dinleyebilceğiniz,kendinize gelmenize yarayan kaliteli şarkılarıyla, "vay be. bu şarkıyıda çaldı daha ne olsun" diyebileceğimiz yayınlarına an itibariyle devam eden dj
- saatleri bir saat ileri aldığımız gecede, chatteki geyiğe ortak olduğu için üzüldüm..nitekim bir saat az sürdü lafın lafı açtığı serüven..ayrıca, kendisine ablaların abilerin olduğu ortamda "genç" sıfatı düşmüştür (anlayanlar anladı)..
- kendisini toto fanı yapmama az kalmış olan yazardır. ayrıca radyoda iki adet toto çalacağını söylemiş beni mesud etmiştir.
- kendisi itü sözlükteki en iyi niyetli en anlayışlı yazarlardandır. chat müdavimidir ve benden meyaneli bulgur pilavı tarifi almıştır.
çok güzel yemek yaptığı söylenir. bu yüzden bir "haydi gençler mutfağa" zirvesi düşünmüyor değilim hani..
- alt sokak komşum olduğunu yeni öğrendiğim eğlenceli arı. ayrıca çok güzel bulaşık yıkıyor benden söylemesi.
- takip edilesi, girileri iyiden iyiye tedkik edilesi yazar. bir giri dolayısıyla kendisi ile tanışma bahtiyarlığına ermiş bulunmaktayım. kalemi kuvvetli fikirleri de bir o kadar sağlamdır.
kadem bastın gönül tahtıma sultanım sefa geldin
dil-i pür reng-i tab u derde dermanım sefa geldin. *
- (bkz: open your port i am coming)**
- (bkz: close your eyes open your heart)
- benim en iyi komşumdur kendisi. ama mahalledeki duvarlara spreyle yazılmış "malcolm x kalbimizde" "bir ateş yak" "bir hayal kur" yazılarını kendisinin yazdığından zerre kadar şüphem yok.*
- çaycı mehmet abinin duasını almama vesile olmuş hayırsever insan. ilk işim kendisini galatasaraylı yapıp 10 numara bi hagi forması almak.
- nickiyle ismi arasında kinayeli bir bağlantı buldum. herkese ismiyle(kendi ismiyle tabii) hitap etmesi bu durumu oluşturuyor. nickini de düşününce bir garip oluyor insan. "isim nick uyumu" gibi bir şey yani.
- dün müzede dolaşırken "başlık" kelimesinin geçtiği girilerin nasıl da ayıplandığını görüdüğümde, beni bu konuda uyarmış olmasının aleme rezil rüsva olmamam adına ne kadar yararlı olduğunu bi kez daha farkettiğim, yardımsever yazar.
- okuduğumda bana metallicanın şarkılarını hatırlatan cümle.
open your heart i'm beating right here --> invisible kid
mama i'm coming home --> mama said
- hayvani bir klasik müzik arşivi olan sanat dostu dosttur. değirmenin suyunun kaynağını söyleyecek kadar da bonkördür ayrıca.
- (bkz: örnek türk genci)
- bir pink floyd hayranı olarak nick seçimini takdir ettiğim yazar.
- kar soğuğunda eve ulaşmaya çalışırken sevgiliye gönderilen mesaj: - open ur heart i'm coming home
ev sıcağıyla mest yayılan sevgiliden gelen cevap: - aşkaaamm kestaneli carte dor alsana gelirken...
|