belki ilginizi çeker
  1. · bütünlemelere girecek liseli karizması
  2. · takdir belgesi
gündem
  1. · ezel
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · yeşim salkım
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · ülen
  9. · kargart

onur belgesi  

1. ortaokuldaydı sanırım hiç devamsızlığı olmayanlara verilirdi de almak için can atıp alamadık diye hayıflanırdık, liseye gelince anladık ki 20 gün devamsızlık hakkın varmış!!sonuna kadar kullanmak varmış..
    (karahisari, 20.01.2006 15:39)
  2. orta okulda 6 zayıfım olmasına rağmen hiç devamsızlığım olmadığı için aldığım belge.
    okul evin hemen yanında olursa ve o şehre yeni taşınılmışsa alınması muhtemel bir belgedir.
    hiç bir işe yaramaz anne babanın biraz kızgınlığını almak dışında.
    (iett, 22.01.2009 12:52)
  3. içimde kalan uktedir.. daha doğrusu ebeveynlerimin içinde kalan uktedir.. eğer ukte verebilseydim, size doldurturdum.. valla bak..

bi öğrencinin bunu alabilmesi için hiç devamsızlık yapmaması gerekiyormuş..
    abi bi öğrenci hiç mi devamsızlık yapmaz 180 iş günü içerisinde? onur belgesi alan birader sana diyorum.. nesin olm sen? robot falan mı? hiç mi hasta olmadın, hiç mi işin çıkmadı.. nasıl becerdin yüz seksen iş günü okula gitmeyi? o belgeyi alırken p.ç arkadaşların tarafından alay konusu olacağını düşünmedin mi hiç?
    (geciyordum ugradim, 30.01.2009 02:37)
  4. lise dönemimde bir kez aldım ben bu belgeyi.

yahu ne karnemin hepsi 5(ki 2 tane zayıfım var), ne devamsızlığım 0 (devamsızlığım o sene 17.5 saatti)'dı ne bok yemeye verdiler bana anlamadım.

o gün bugündür saklarım, belki geri falan isterler diye.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 03.04.2009 19:26)
  5. ortalamanız 3.00 üstündeyse bu belgeyi ev adresinize postalarlar..
    anneniz babanız sevindirik olur..
    ama pratikte hiç bir işe yaramaz..

3.50 nin üstünde ortalama yaptıysanız, "yüksek onur belgesi" ni almaya hak kazanırsınız.
    hayrını görün diyorum *
    (huysuz, 03.04.2009 19:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil