onu eleştirenleri hiç cuma ya giderken görmedim 

adana çık aradan

1. bülent uygun'un derbi öncesi hakan şükür'e verdiği desteği anlatırken söylediği söz.

http://www.hurriyet.com.tr/...

ilginç bi istatistik tutmuş bülent uygun.sanki hakan şükürü eleştirebilmek için cuma namazına gitmek gerekli.ilginç tabiki.artık insanların iyi,dürüst olduklarına tanrı değil de bir takım insanlar karar veriyor.cuma namazına gitmeyenler bazı hakkalardan yararlanamaz misali.

olayların devamı sonrasındaki başlıklar;

(bkz: cuma namazına gitmenin kazandırdığı haklar)
    (bkz: cuma namazına gitmeyip utanmayan müslüman erkek)
    (bkz: cuma namazına gitmeyen müslüman olamaz sorunsalı)
    (bkz: cuma namazı saatinde entry giren kafir)
    (barfbag, 24.04.2008 14:48 ~ 15:38)

2. bülentciğimin çok yerinde ve zeka dolu tespiti.

ayrıca ben de hakan şükür' ü eleştirenleri hiç hacca giderken görmedim. çünkü ben de hacca gitmedim. ama gitsem görür müydüm bilmiyorum. hakan şükür' ü eleştirmek için cumaya gitmek gerekiyorsa giderim. o kadar da seviyorum onu.
    (alkolik2000, 24.04.2008 15:02 ~ 15:02)
  3. spor programlarında artık şu tabelayı görmemize neden olacak, eli öpülecek cinsten bir tespit.

(bkz: cumaya gittim gelicem)
    (jugador, 24.04.2008 15:08 ~ 15:10)
  4. ben de açıkçası hiç rast gelmedim onlara . halbuki her cuma geleni gideni gözlüyorum, eksik kılan varsa mimliyorum , haftaya aynısını yaparsa da kuran kursuna yazılması için kibarca uyarıyorum.
    bu adamlar gerçekten de cumaya gitmiyor galiba. satanist olabilirler veyahut şabat günü öncesi diye dinleniyor ortalıklarda gözükmüyor olabilirler. belki de pagandırlar, bilmiyorum açıkçası.
    lan bir de bizimkiler de hakan şükür'ü çok eleştiriyor, cumaya gittiklerine de hiç şahit olmadım. evde yüz yüze bakıyoruz diye söyleyemiyorum ama nasılsa sözlük okumuyorlar; ev halkı sizden utanıyorum, çok dinsizsiniz !
    (setheleh, 24.04.2008 15:13 ~ 15:24)
  5. -şimdi hakan tek forvetli sistemin adamı değil
    -bir dakika rıdvancım bir seyirci sorusu alıcaz, evet buyrun!
    -rıdvan hakan hakkında konuşuyorsun ama abdestli misin?
    -!!??

------

-bak togay yanlışsın ümit karan'ın yanına bir hakan gereksiz bence
    -olmaz ömercim olmaz hakan uzun boylu bir kere
    -isterse 2 metre olsun hakan şükür'ün miyadı dolmuştur
    -afedersiniz!
    -kimsiniz siz kardeşim
    -biz cuma takip ekibindeniz ömer bey*
    -!!???
    -hakan şükür'ü eleştiriyorsunuz ama bu cuma öğlen vakti nerdeydiniz?
    -eeee, ıııııı bilmiyorum ki, hatırlamıyorum
    -alın bunu al al al...

---------

-şimdi türk milli takımı iyi yolda ama eksikleri var
    -eksik değil fazlası var bence, hakan şükür
    -nasıl yani?
    -hakan fazla o takıma yani gereksiz, gençleri almak lazım artık
    -haklısın bak orada, yaş olmuş 37 hala bu hırs!!
    -evet gitmeli artık, yıpratmamalı milli takımı
    -pardon bölüyoruz ama
    -buyrun, kimsiniz?
    -iman analitörleriyiz
    -!!??
    -parmağınızı şuraya koyar mısınız?
    -dıtdıtdıtdıtdıtdıt!!
    -maalesef münafık çıktınız, hakan'ın adını ağzınıza almayın bir daha lütfen
    -hakan şükür mü?
    -al bunu da, uyarmıştık....
    (diazepam, 24.04.2008 15:18 ~ 15:18)
  6. "onu eleştirenler spora dinin alet edilmesini eleştirdikleri için cumaya gidiyorsa bile bunu afişe etmezler zaten ve sen de göremezsin" demek istediğim zatın komik ötesi mantık yürütmesidir.
    (arapbebek, 24.04.2008 15:24)
  7. (bkz: geçen pazar seni kilisede göremedim john)
    (kl7mu, 24.04.2008 15:26 ~ 15:27)
  8. perşembeye giden biri olarak bu hakkı kendime tanıyorum dememe neden olan özsüz söz.

(bkz: perşembe pazarı)
    (memento, 24.04.2008 16:36 ~ 16:41)
  9. (bkz: onun cemaatinin din ile bağlantısını göremedim)
    (lost knight, 24.04.2008 16:54)
  10. o* mesela italya'da olsa* ve tutup bi italyan onu eleştirse iplemememiz gerektiğini gösteren tespit.
    (trouble, 24.04.2008 16:59)
  11. erman toroğlu (e.t.) ve şansal büyüka (ş.b.) arasında geçmesi muhtemel bir diyaloğa malzeme olabilecek cümlemsi.

ş.a.: hocam, sen hangi pazardan alışveriş ediyorsun?

e.t.: valla, sevgili şansal, ben işimi bilirim, gittiğim pazarı söylersem fiyatlar fırlar, kusura bakma.

ş.a.: hocam sen de ayıp ediyorsun ama... bak hakan cumaya gidiyormuş, bülent gezgin söyledi bir demecinde. ne olur söylesen?

e.t.: e söylüyorum işte sevgili şansal, pazardaki fiyatlar fırlar. hakan'ın gittiği pazar söylenmiş, bak şimdi gelecek hafta oradaki fiyatları incele... yaaa geleceksin dediğime!

ş.a.: olmaz hocam, şimdi hakan ile ilgili yorum yapmayalım. madem aynı pazara gitmiyorsunuz, hakkında eleştiri yapamayız bu programda.

e.t.: hönk?
    (memento, 24.04.2008 17:19)
  12. cumaya namaz kılmaya değil eleştri sahiplerini mimlemeye giden şahsın talihsiz açıklaması.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 24.04.2008 19:07)
  13. "onu eleştirenleri hiç kazandibi yerken görmedim" beyanatı ile arasında hiçbir fark göremediğim beyanat.

düşünüyorum, acaba sorun bende mi diye.
    (strutter, 24.04.2008 20:23)
  14. dinime küfreden müslüman olsa keşke tarzında bir şey ima etmeye çalışılmış
    (snncr, 24.04.2008 20:26 ~ 20:26)
  15. (bkz: argumentum ad hominem)
    (thedewil, 24.04.2008 20:29)
  16. sol başlıkta gördüğüm anda feleğimi şaşırtan, nasrettin hoca misali bir cevap. sözlüğün demece karşılık cumaya gidip gitmediklerini sorgulaması ise işin diğer trajikomik boyutu.
    (mitican, 24.04.2008 20:47)