21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 995 tane
günün başlıkları: 995 tane
- ·
- ·
- ·
- ·game of thrones (3)
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (3)
- ·wondrous (3)
- ·
- ·the prestige (2)
- ·
- ·
- ·
- ·götüm ağrıdı (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·nutella (4)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (14)
- ·
- ·sevgili (2)
- ·ösym (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldi vs rewe (4)
- ·
- ·
- ·
videolar
belki ilginizi çeker
onno tunç
- maalesef bir uçak kazasında hayatını kaybetmiş olan aşmış müzik adamımız. sezen aksu'yu sezen aksu yapan kişiydi, nilüfer, bülent ortaçgil, okay temiz, zerrin özer gibi isimlerle çalışmış, severek dinlediğimiz birçok melodinin pek bilinmeyen sahibi...
- (bkz: onno tunçboyacıyan)
(bkz: arto tunçboyacıyan) - firuze,gülümse, masum değiliz,gidiyorum,belalım gibi dillere kazınmış bir çok şarkının sahibi.
- gerçek adı ohannes tunçboyacı olan müzisyen. şinanay adlı şarkının gerçek bestecisi.
- uçağının düştüğü yerde anıtı olan müzisyen.
http://img241.imageshack.us/... - (bkz: ohannes tunçboyacıyan)
- ayda tunçboyacı ve selin tunçboyacı adlı iki kızı olmuş olan merhum üstad.
- derya deniz bilgisi, bir o kadar duygusuyla bize bıraktığı şarkıların bir kısmı;
abanozdaki emine
ah mazi
ayrılıklar bitmez
bana ellerini ver
başka bir şey
bazen
beni bırakın
beni unutma
bırak beni
bindokuzyüzkırkbeş
bir başka aşk
bir çocuk sevdim
bir zamanlar deli gönlüm
bu gece
değer mi?
deli gönlüm
düş bahçeleri
esas oğlan
geçer
geri dön
git
günah gibi
hadi bakalım (12" version, enstrümental version, mega 12" version)
hayat zaten zor
haydi gel benimle ol
her gece
hoşgörü
ışık doğudan yükselir
kavaklar
kış masalı
kolay değil
kurşuni renkler
ne kavgam bitti ne sevdam
oldu mu?
öyle bakma
sen ağlama
seni istiyorum
son bakış
sonbahar
sultan süleyman
şimdi iyi haberler
şinanay
tenna
tutsak
tuzum kuru
uçurtma bayramları
ünzile
yalnızca sitem
yıllar
yine yeni yeniden - (bkz: yol arkadaşım)
- kendi yazdığı eserleri ile efsane olan , arkasından anısına yazılan eserlerin de kendi yazdıklar gibi güzel olan mükemmel müzik adamı. erken öldü , öldüğü gün küçüktüm ama olayın haberlerden verilişi hala gözlerimde. kötüydü.
- sezen aksu'nun gerçekten aşık olduğu tek adam belki de.
onun için yazılan bazı şarkılar,
(bkz: tutanamadım)
(bkz: unutamam)
(bkz: yol arkadaşım)
(bkz: yalnızlık senfonisi)
(bkz: iki gözüm)
(bkz: tutuklu) - uğruna yazıldığı şarkıları dinledikçe onu tanıyamayışımın üzüntüsü bin kat daha artan eşsiz müzik adamı..
- kurşuni renkler gibi bir şahesere imza attığı için saygıyla önünde eğildiğimiz kişidir onno tunç. tabii sadece bu esere değil altında imzası olan tüm eserlere saygımız sonsuzdur.
- giderken sezen aksu'nun ruhunu bize bırakmayı bahşeden güzel hatta ve hatta mükemmel sanatçı. ölümüne üzülemedim tanımıyordum onu fakat ne zaman kurşuni renkleri dinlesem iyiki varmışsın demekle yetiniyorum. mekanın cennettir biliyorum. çünkü sevmeyi böylesine başarabilen bir insan mutlaka cennettedir.
- 14 yıl önce bugün gitmiş büyük müzisyen. arkasında kırık dökük birçok şarkı bırakmıştır. onlar da üzgündür.
- sezen aksu'nun rahmetli yol arkadaşı. müziği icra ettiği zamanlara denk gelemedim ama zaman ilerledikçe farkediyorum ne kadar büyük bir insan olduğunu.
- küçükken adını onotuç sandığım sanatçı
- "çoğaldı gitgide yokluğu dağ gibi"
- türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük bestekarıdır bu adam. yeri hala dolmadı. ve dolmayacak da.
- nadir bulunur müzik insanlarından..ruhu şad olsun.
- eğer yaşasaydı önünde saygıyla eğilip elini öpeceğin müzisyen.
onunla çalışma şerefine erişmiş meslektaşlarıma hep imrenmişimdir
bir seferinde "bu kimin?" diyerekten hoyratça tuşlarına bastığım klavyenin "onno tunç undu" dedikleri an ki yüz ifadem.. - türk pop müzigi onun sayesinde bir yere gelmiştir.sadece düzenlediği şarkılar bunu ispatlamaktadır.
- muhteşem aranjör. sadece iki eser bile bunu anlamaya yeterli. harula'nın mia pista apo fosforo'sundan herşeyi yak'ı, tora ki ego ta ziso'sundan aşkın nur yengi'nin susma'sını çıkardı bu adam. ilki orjinalinden daha da katmerlendi- daha da bi delici oldu. fosforlu havaalanı sözlerini unutturdu. sabah sabah işe getirdi- anmadan olmazdı.
- aramızdan ayrılışıyla türk pop müziği hızla çöküşe geçmiş, yeri asla doldurulamayacak müzisyen. bir diğeri için (bkz: uzay heparı)
- 15. ölüm yıldönümünde hasretle, sevgiyle ve saygıyla andığımız türk pop müziğinin en başarılı aranjörü. ne tesadüftür ki, emeğinin geçtiği son sezen aksu albümü düş bahçeleri dün elime ulaştı ve onno tunç için, uzay heparı için tam da bugün düş bahçeleri albümünü dinledim tüm gün boyunca. seni seviyoruz onno tunç, unutulmadın.