|
|
- dördüncü nesil yazar, nesildaş. girileri ile dikkat çekici, takip edilesi.
- toprağım, arkadaşım, sırdaşım olan yazar..
candır bu kişi..
ayrıca eskişehir yolları taştan diyormuş yine hadi hayırlısı deriz biz de..
- memory remains'i akıllara getiren nicke sahip yazar.
- bir gün yüzyüze mdd- sosyalist devrim tartışması yapmak istediğim kaliteli yazar..
- anladığımız kadarıyla florida'yı avcunun içi gibi bilen yazar.
- uzun zamandır fakültede ve şehrin geri kalan civarlarında pek fazla rastlayamadığım sözlük canavarı. duyduğuma göre, kendisini uzaylılar kaçırmış ve 2048 yılına ışınlayacaklarmış.
- şahsen tanımadığım fakat girilerini beğeniyle takip ettiğim nesildaş yazar.
- epitaph albümünden güzide bir necrophagist çalışması ile devam ediyoruz programımıza....
fear is never gone from your soul
that saw humiliation.
being prey to the blackest of demons,
paralyzed you fail.
fallen beneath
the mark of dignity,
you fail.
demon passed on from one
to the next infiltrates
a mind innocent and pure;
planting the seed to possess
another soul that is doomed to fail.
only ash remains
demon passed on from one
to the next infiltrates
a mind innocent and pure;
being prey to the blackest
of demons, paralyzed they fail.
fallen beneath
the mark of dignity,
they fail.
only ash remains
- beğenmediği girileri ayıklayıp sözlükte tekrar "only ash remains" olarak boy gösterecek olan yazardır. söyle bir geçmişe dönüp baktığımda yazdığım girilerin yüzde 50'sinden rahatsızlık duydum. çaylaklığın verdiği bir hayal kırıklığı olsa gerek.
(bkz: yeniden)
- (bkz: @2086736) ile pek güzel bir tanım yapmıştır.
- duyurulara ahmet yılmaz kitabı aradığını yazmış, korktum önce, hemen kapattım duyurular şeysini. ben öyle bir şeyi görmemiştim, insanlık namına bile olsa o kitapları veremezdim. satamazdım. bu sefer de sözlükte takılamadım. aklım sürekli duyurularda. vicdanımla diyaloğa giriyor, kıvranıyordum. sonra tabii ki vicdanım galip geldi, duyuruya kayıtsız kalmamı engelledi, dayanamadım daha fazla, link verdim hiç değilse. af diledim. kitaplar hediye mediye diye hemen yalana sarıldım (yok yok, hediye hakikaten, ama olmasa da bişey değişmeyeceğinden.. neyse.). sağolsun, "tamam ya, bunlar da iyidir. teşekkürler." dedi kibarca. hikayenin özü: kitapları vermedim.
eö.. dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.....(alik, 18.12.2007 10:11 ~ 10:14)
- bana yazdığı nazik rumuzaltından evvel kendisini takip listeme çoktan eklemiş olduğum yazar.
- sık sık seri eksi oy veren adı bende saklıların hışmına uğrayan yazar..
- yüzüne hasret olduğumun kimsesi.
|