belki ilginizi çeker
  1. · the unthinking majority
  2. · nobody s fault but mine
  3. · ben kimim
  4. · kedi besleyen kadınların pasaklı olduğu gerçeği
  5. · herkes biliyor
  6. · aşık olma sürecinde uyuyamama sorunsalı
  7. · yalnız dinlendiğinde depresyona sokan şarkılar
  8. · hüzünlü bir sonbahar günü dinlenecek şarkılar
  9. · şehirler arası otobüste ağlamak
  10. · candan erçetin
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · prison brake
  5. · thierry henry
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · çocuklarla girilen komik diyaloglar
  9. · bakır

onlar yanlış biliyor  

1. candan erçetin'in en bağımlılık yapan şarkılarından biri.çapkın albümünden.

puslu soğuk hava
    dökülen yapraklar
    en sevdiğim mevsimdi
    sarı sonbahar
    artık değil
    kalbimde hüzün
    aynada üzgün yüzüm
    beni tanıyanlar
    buna birisi sebep diyor
    susuyorum
    yaptığım birçok şeyin
    hiçbir amacı yok
    fotoğraflar çekmecede
    anılarım direniyor
    arkadaşlar nefretle
    buna o sebep diyor
    bir ben gerçeği biliyorum ve
    gizlice ağlıyorum
    onlar yanlış biliyor
    kimsenin suçu değil bu
    onun suçu değil bu
    kader oyunu değil bu
    bu benim suçum
    (stocky2001, 21.12.2004 21:48)
  2. narsist bir ikilemi işaret eden söylenmedir. onlar diyerek bir çoğunluk ifade edilmekle aslında onlara göre kendisi yanlış bilmektedir ve fekat ne acı ki; bunun farkında bile değildir.
    (fempusay, 21.12.2004 22:02)
  3. klibi de çok güzel olan şarkı. yerde sonbahar yaprakları, bir ormanda candan erçetin şarkıyı söylüyor. nakarat kısmını da bir yandan işaret diliyle söylüyordu.
    (viola, 20.02.2005 23:58)
  4. geceleri dinlenmemesi yararınıza olacak şarkı...
    (hypnotica girl, 20.04.2006 04:49)
  5. candan erçetin'in müzik altyapısı iyi, unutulmaz klibi ile en bi dinlenesi şarkısıdır.
    (anne ben yazar oldum, 12.07.2006 00:55 ~ 01:24)
  6. (haşmet asilkan, 12.07.2006 00:58)
  7. geceleyin geç vakitte dışarda buz gibi hava varken duyduğunuz vakit o soğukta gözünüzden akan yaşın donmasına neden olan şarkı.
    (guenhwyvar, 08.11.2008 14:57)
  8. ayrılık sonrası unutulmaya çalışılan sevdiceğin arkasından dinlenirse acı verme kapasitesi yüksek bir sanat eseri. özellikle kişi kendini suçluyor ise göz yaşları durdurulamaz hale gelir...
    (merveilleux, 07.01.2009 14:59)
  9. çıkışının üzerinden on iki sene geçmiş olmasına karşın hala çalınan ve söylenen bir güzel şarkı.
    (naughtyboy, 07.01.2009 15:56)
  10. neşeliyken, mutluluğunuz tavan yapmışken pek aklınıza gelmez bu şarkı, öyle oturup canım müzik dinlemek istedi şunu açayım diye dinlenmez, dinlense dahi tadı tam olarak alınamaz.ama hüzünlü zamanlarda, bir ayrılıktan, bir ihanetten yada belki yaptığınız bir hatadan sonra ilk aklınıza gelen şarkılardan biridir.çünkü yalnızlığınızı yüzünüze çarpar.bıkmadan dinlersiniz, evet bu benim suçumdu dersiniz.gerçeği ne dostlarım ne başkaları biliyor, kimseye anlatamıyorum, anlatmak istemiyorum dersiniz.

böyle şarkılar yapma konusunda candan erçetin belkide kulvarında tektir.ne kendisi ne şarkıları fazla göz önünde değildir ama acı çeken istisnasız herkes en az bir kere açıp dinlemiş hatta ağlamıştır.

(bkz: yalan)
    (bkz: gel yeter)
    (bkz: neden)
    (bkz: söz vermiştin bana)
    (bkz: merak ediyorum)
    (bella, 15.02.2009 15:10)
  11. mükemmele yakın bir candan erçetin şarkısı. dinledikçe insana 1997 sonbaharını hatırlatır. altyapısı da bir o kadar hoştur bu keratanın. hele hele "yaptığım pek çok şeyin hiçbir amacı yok." kısmı insanı daha da çok sevdirtir.
    (kafamı kırmaz mısın, 04.09.2009 20:11 ~ 20:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil