görseller
one tree hill 

belki ilginizi çeker
  1. · hilarie burton
  2. · sophia bush
  3. · the o c
  4. · chad murray
  5. · i don t want to be
  6. · gavin degraw
  7. · william ernest henley invictus
  8. · lucas scott
  9. · hilarie burton
  10. · the oc
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · aşk ı memnu
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · ezel
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · mehmet sağlam
  9. · placebo

one tree hill  

sayfa  / 2
  1. the o.c. nin bayatlamış muhabbetinden, oyuncuların şımarıklığından kurtarabilecek dizi. bu sezon cnbc-e'de gösterilmeye başlanmıştır. toplam 3 sezon çekilmiş, gerisini çekiyorlar mı bilmem.
    (akaydo, 17.09.2005 23:37 ~ 23:37)
  2. amerika'da 2003'ten beri yayınlanıyor. dizi öncesi tanışıklıkları var mı bilmiyorum lakin lucas karakterini canlandıran chad murray ile brooke'u canlandıran sophia bush 2005 nisanında evlenip eylülde boşanmışlar. theme şarkısı gavin degraw'dan i don't want to be. fena da değil hani.
    (spyder, 05.11.2005 22:09)
  3. böyle tanımlayamıyorum ama niyeyse sardı sanki ufaktan. bir sweet valley high tadı bir bizimkiler sonrası ütü kokusu özlemi gibi lise dizilerine özlemi giderme seansı sanki. the oc gibi deli saçmaları yerine daha bir izlenilebilir sanki
    (kornish, 07.01.2006 01:51)
  4. herkesin en az bir kez diğerleriyle beraber olmalarını konu alan gençlik dizisi.amerikan kültürünün bir kesiti gibi birşey...ama yinede sophia bush ve hilarie burton için izlenmeyi hakediyor.yeni sezonu dört gözle bekliyoruz...(bu arada müzikleride süperdir..)
    (lee, 06.04.2006 21:26)
  5. (12monkeys, 01.08.2006 19:26)
  6. ilk başta bi basketbol dizisi olarak anons edilerek,ilgimi çeken fakat daha sonrakı bölümlerde nedense baskebol kurgusunda uzaklaşıp,dawson's creek ve o.c kıvamına gelen amerikan dizisidir.
    fakat 2.sezondan itibaren dizin başında ve sonunda verilen edebi yazılar (bkz: william ernest henley -invictus)
    ile farklı bi yapıya ulasmış ve benim ilgimi yeniden çekmeye başarmıştır.
    son olarak,söylemden edemiyecem kötü adam dan scott (pual johansson) super bir oyunculuk cıkarıyor.
    (kumbiart, 02.01.2007 12:39 ~ 12:39)
  7. mükemmel bir gençlik dizisi. lost ve prison break dizilerinin ara verdiği zamanda bi bölümünü açıp izliyim dedim.. brooke'tur peyton'dır aldı götürdü bu dizi beni. olay kurguları şahane.
    nathan reelde gerçekten basketbolcu bildiğim kadarıyla (mümkünü yok zaten o kadar iyi oynamasına)
    lucas zaten kızların taptığı bi eleman
    peyton, brooke, rachel da beni benden alan..
    (quarterback, 09.02.2007 18:21)
  8. yeni sezon bölümleri hafta başından bu yana cnbc-ede yayınlanmaya başlayan dizi
    (depresif, 07.06.2007 11:31)
  9. bazı bölümlerinde olay kurgusunu süper kuran gençlik dizisi. genel olarak izlerken "ulan ben neden böyle bi yerde yaşamıyorum!" demenize yol açan bir dizi aynı zamanda. gerek nehrin yanındaki basket sahasıyla olsun, gerek güzel bayanlarıyla olsun (peytın, buruk, reyçıl, heyli, ve diğerleri) beni benden alan dizidir. 4. sezonda 2 kere uzun ara vermeleri sinir bozmadı değil fakat yine de severiz, tavsiye bile ederiz.
    (quarterback, 20.06.2007 17:32 ~ 17:33)
  10. insanı duygu komasına sokmaktan gocunmayan,arada zırvalıkları,komik aşk şekılleri olsa da izlenesi son zamanlardaki oc vb. dizilere fark atacak kalitedeki dizi.şu ufaklıktan kalan hilary burton hastalığı var bir de nerden bulaştığı bilinmez izledim mi geliyor.
    (amnesiac, 16.07.2007 03:39)
  11. 12 sene sonra ,bana mağazaya gidip, bir ton para verdirip, nayk top aldıran dizi.aynı zamanda " neden ben lucas gibi değilim?" sorusunu sorduran ,izmir'deki her otobüste bir peyton aratan,eve en yakın ilkokulun basket potasına ters smaç bastırmaya çalışan amerikan yapımı televizyon dizisi.
    (lucas, 09.08.2007 22:04)
  12. (lucas, 21.09.2007 00:38)
  13. spoiler

dönüp dolaşıp birbirlerine çakmalarına rağmen yavşak rock başlığında incelendiklerinde bütün dizilere depar atabilecek kadar güzel soundtracklere sahip olduğundan mütevellit izlemekten asla vazgeçmediğim dizidir..pskopat tefeciler esas oğlanımızın hamile karısına çarpar,diğer esas oğlanımızın kalbi durur,biri tam adam olacak bu derken kendini oğlu için feda edip, işlemediği bir cinayetle katil konumuna terfi eder,biri küs olduğu eski kankasından brand new sevgilisinin kalbinin durduğunu öğrenir.bu kadar drama beş dakikanın içine sıkıştırılmaz ki kardeşim demek istiyorum burdan kendilerine.hayır bizde insanız manyak olduk artık.
    (deaftones, 24.11.2007 21:54 ~ 31.03.2008 21:11)
  14. birbirinden taş kızları doldurup da kendini izleteceğini sağlayan dizi.fakat severek izliyoruz sophia bushu göremezsek üzülüyoruz,ağlıyoruz,abazanlaşıyoruz.

spoiler

lucas ın dip boyası gelmiş.

spoiler
    (mathias bones, 01.12.2007 20:03)
  15. bütün önyargılarımı bir kenara bırakıp da değerlendirdiğim ve hakikaten de bazı bölümlerinin gençlik dizisi limitlerini aştığını kabul ettiğim dizi.bazen olay örgüsünü öyle güzel metinlerle destekliyorlar ki genç olmanın ateşinin yanısıra hayatın hepimizin içini acıttığını da anlatabilmesi bakımından takdire şayan bir dizi olduğunu düşündürüyor. ilişkilerde farklı kombinasyonlar denemek ve saçmalama emareleri göstermek gibi her gençlik dizisinde olan şeyler onda da var tabii ki.yine de gençlerin izlemesinde bir sakınca yok.sadece çok fazla etkilenmemelerini ve izlediklerinin gerçek hayat uygulamalarının pek de mümkün olmadığını söylemeden edemeyeceğim. ha bir de bitirmeden...evet lanet olsun sophia bush!
    (setheleh, 24.12.2007 00:18)
  16. garip, karmaşık bir dizi. geçen hafta denk gelerek bir bölümünü izledim de; bir kız oğlanın birinden hamile. ama o sırada bu oğlan bahçede aslen sevgilisi başkası olan bir kızla oynaşıyor *, içeride bu oğlana ait bi video izlenmeye başlanıyor. videoda bunun eski bir sevgilisi var, o da başka bir kız, sonra birden bu oğlanın seks görüntüleri başlıyor videoda, izleyenler de bağırmaya başlıyor anaa diye. o sırada yukarıda başkasıyla yatmakta olan başka bir kız koşturuyor "ulen bu benim o çocukla görüntülerim." diye. ama bir bakıyorlar ki görüntülerdeki kız da başka bir kızmış meğer. kim kime dum duma yani.
    (çılgın orman meyvesi, 07.01.2008 11:52 ~ 11:53)
  17. (blondestorm, 31.03.2008 20:42)
  18. çok ama çok sevdiğim bir dizi.
    cnbc-e'de yeni sezonu eylülden önce başlamaz muhtemelen, heyecanla da bekliyorum.
    abd'de 6. sezon için anlaşmalar yapılmış.
    grevden onca dizi etkilenirken, one tree hill yeni sezon anlaşmaları yapıyor.
    türkiye'de dördüncü sezon bitti.
    geçtiğimiz ay abd'de 100. bölüm yayımlandı ve dizi kısa bir ara verdi.
    101. bölüm başlamıştır sanıyorum.
    ya da yukarıdaki bilgilerin hepsi benim sallamamdır.
    (bimekan, 01.05.2008 01:56)
  19. 6 sezon 1. bölümü torrent ortamlara düşmüş olan dizi.
    (eaugunia, 02.09.2008 09:29)
  20. 5. sezonu cnbc-e'de 19 aralık'ta saat 8'de başlayacak olan dizi. heyecanla bekliyoruz.
    (bimekan, 07.12.2008 13:33)
  21. 5.sezon reklamlarında kullanılan şarkıyı fellik fellik armaktayım şu sıralar....
    (fitter happier, 10.12.2008 00:28)
  22. evde yalnız kalmam sonucu bu akşam itibariyle denk gelmiş olduğum dizi. biraz izlense ilk sezonlara gerek kalmayacak şekilde takip edilecek gibidir.
    (idiot, 10.12.2008 00:36)
  23. cnbc-e nin geriden takip etmesi sebebiyle dvd ve internet ortamından izlediğim dolayısıyla da ingilizceme çok büyük katkısı olmuş dizidir.şarkı seçimleri oldukça başarılıdır. ilk sezonu 6.yı görene kadar favorim olmakta inat etmiştir.evet ben bir leyton taraftarıyımdır ve "ı'm having your baby lucas scott.our baby." sahnesi hiç unutulmamak üzere hafızamdaki yerini almıştır
    (peyton, 17.01.2009 04:12 ~ 04:50)
  24. ilk sezonundan beri takip ettiğim,biraz karmaşık ilikilerin olduğu bir tv serisi.izlemediğim zamanalarda veya bir sebepten dolayı kaçırdığım zamanlarda acayip suçluluk duyduğum dizi.ben brucas tarafındayım her ne kadar 6.sezonda peytonla lucas evlenmiş olsada.
    (psychooo, 12.03.2009 13:40)
  25. izlediğimi söyleyince karşıdakilerin garip tepkiler verdiği, inanamayan gözlerle bana baktığı dizi, ki aynı tepkileri benim de zamanında yakın bir arkadaşıma* vermişliğim vardır doğrusunu söylemek gerekirse*. lakin one tree hill hak etmiyor bu tepkileri bence. bi kere çok sıcak kardeşlik ve arkadaşlık ilişkileri var bu dizide, karakterler arasında müthiş bağlılık var, insan gıpta ediyor, sadece bunun için bile izlenir. izleyeni mutlu ediyor, gülümsetiyor, kafa yormuyor zira ben sırf bu sebeplerden gecen final dönemimde bir haftada iki sezona yakın devirdim. herkesin yaptığı yorum “kimin eli kimin cebinde belli değil pembe dizi gibi”, evet katılıyorum biraz öyle ama hangi dizi öyle değil ki üstelik yerli dizilerin bu konuda yabancılardan geri kalır bi yani kalmadı kanaatimce. gerçi benim gibi pembe dizi altyapısı sağlam birini hiç ırgalamıyor bu durum zira ben hayat ağacı, yalan rüzgarı, cesur ve güzel vs. izleyerek büyüdüm*. sonuç olarak önyargıyla yaklaşmayın, izleyin, izlettirin, pişman olmazsınız.
    (dizzy miss lizzy, 21.03.2009 21:36 ~ 26.11.2009 06:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil