internet denen koca okyanusta altyazı arayışlarımda tam "batarsa batsın ulan gemi!" dediğimde bana elini uzatmış, yoldaş olmuş yardımsever korsandır..ama eli çengelli olandan değil, iyilerin dostu olandan..çok teşekkür ederim kendisine...
arkadaştır, hoşsohbettir..
evine gelen misafirlerine yatağını verip, kendi bir battaniyeye dolanıp yerde yatabilecak kadar da misafirperver bir kişidir.
ayrıca masasının temizliğini ve odasının kullanışlılığını takdir etmemek elde değildir.resmen kurulu bir düzeni var lan bu adamın.
iyi ki doğmuş, nice mutlu yıllara dediğim yazardır. bu gece olmasa bile kesin tapu'nun orda içerek doğum gününü kutlaycak yazardır veya en azından ben öyle umuyorum.
her doğum günü geçtiğinde anlayanlarının daha fazla olacağından emin olduğum, olmasa da zaten sallamayacağını bildiğim , düşünen yazardır, dosttur. iyiki de doğmuştur.
duydum ki bugün onun için başkalarına göre daha özel bi günmüş. varlığının vüct bulduğu günmüş. iyi dileklerimi kabul ederse onun için "mutlu bi ömür" geçirmesini dileyebilirim. umarım her şey tam da istediği gibi olur. rakamları önemsemeden dolu dolu yaşar hayatını.
bugün müzik zevkime büyük katkılar sunmuş bir yazar. yaptığı radyo programı ve yardımlarla oldu bu. bu nedenle uzun zaman geçse de sırf bu nedenle hatırlayacağım bir yazar. müzik güzel bir şey, keşke her şey böyle güzel olsa.
radyodaki indie bindie programının elebaşısı. gerçek bir radyo fanatiği olarak programı ilk duyduğumda "eyvah! killers'tan, muse'den başka bi şey çalmıcak heralde" diye tırsmıştım, sonradan dinledikçe "evet lan, işi biliyo" dedim. o andan itibaren her geçen gün beni daha fazla şaşırtmaya devam etti. beğendim.
yazılarda imla hatalarını bulmaya çabalayan kişi ve bu çabasından dolayıda ilkokul 5.sınıf imla kuralları sözlüğü kazanmayı hakeden kişi bir de o kilometre olmayan 6.nesil yazar.
(bkz: okullarda hata bulmaya çalışan inek öğrenci)