görseller
once upon a time in mexico 

belki ilginizi çeker
  1. · desperado
  2. · boiling point road to hell
  3. · me gustas tu
  4. · malaguena
  5. · unutulmaz film replikleri
  6. · once upon a time
  7. · ligde yenilmeden ve gol yemeden şampiyon olmak
  8. · once upon a time in america
  9. · upon
  10. · are you a mexican or a mexican t
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · domuz gribi
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · yeşim salkım
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · tümce
  9. · semigod

once upon a time in mexico  

1. el mariachi üçlemesinin son filmi...
    rodriguez'in yönettiği filmde antonio banderas,johnny deep,willem defoe,selma hayek,mickey rourke,danny trejo,enrique iglesias,marco leonardi oynuyor.
    "söylediklerine göre; o, gördükleri en büyük meksika'lıymış."
    barmen
    (crownguard, 31.03.2004 05:16 ~ 05:20)
  2. üçlemenin en kötü filmi.ne de olsa rodriguez'in kamera çekimlerinde tekerlekli sandalye kullandığı dönemler eskide kaldı...
    (frank dux, 05.04.2004 18:54)
  3. 20 dk. dayanabildiğim çok kötü film.
    (varolmayan şövalye, 05.10.2004 11:12)
  4. sadece ve sadece johnny depp icin izlenebilecek film..
    (kizi birak beni al ulen, 07.06.2007 11:43)
  5. desperado nun çok özel yeri olması sebebiyle merakla beklediğim,aldığım ve tam bir hayal kırıklığı olan film..desperado nerde,bu nerde..desperado dan sonra izlenmemesi gereken bir film..desperadonun devam filmi olması nedeniyle desperadonun da kötü hatırlanabileceğini düşündüğüm film..
    (zephyr, 07.06.2007 18:50)
  6. produksiyon maliyetlerine göre sıralarsak (el mariachi ,desperado ve once upon a time in mexico) en yüksek bütçeye en verimli reklam kampanyasına sahip olmasına rağmen serinin en berbat filmidir.johnny depp filmi kurtarmak için senaryoya dahil edilmiştir ki filmi izlediğiniz an karakterin senaryoda nasılda sığıntı durduğunu görürsünüz.depp film boyunca üvey evlat muamelesi görmüş buna rağmen filmi kurtaran oyuncu olmuştur.antonio banderas'ın sınırlı kapasitedeki oyunculuğu desperado filminin müthiş senaryosunda sırıtmasa da bu berbat filmde bir hayli sırıtmıştır.film tam anlamıyla yüksek bütçenin iyi bir proje oluşturmak için yeterli olmadığını insanlara kanıtlamış;rodriguez'in ise kendini tekrarladığını bizlere göstermiştir.filmin tek yararlı yanı şudur ki;kendini tekrarladığını yönetmenimiz de anlamış ve sonrasında frank miller destekli müthiş bir proje oluşturmuştur
    (mcmurphy, 15.08.2007 03:06 ~ 16.08.2007 00:02)
  7. türkçe'ye tercüme edilmiş hali "bir zamanlar meksika'da" olan cümle.
    (gulsekizil, 15.08.2007 07:01)
  8. desperado'nun yanına yaklaşamıyacak kalitede bir film , çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştır.
    (cyclops1988, 03.09.2007 10:34 ~ 25.08.2008 01:15)
  9. "are you a mexican or a mexican't" şeklinde beni benden alan bir sözün de senaryosunda yer aldığı harika filmdir.
    sözü söyleyen adam da johnny depp olunca daha bir etkileniyor insan, o nası rol yapmaksa öyle artık şaşırdım ben.
    (çıtırpaneharcı, 26.08.2009 13:34 ~ 13:35)
  10. yine johnny depp in kurtardığı bir film. üzülüyorum bu adama da. kurtarıcı gibi bir şey oldu. public enemies i düşün bak dandik bir film. ama neden izlendi johnny depp var diye. yani bu adamı selenaya koysak o da izlencek heralde.

edit: bak 3 gündür içime battı bu entry. öyle berbat değil bu film. iyi de, diğerleri kadar değil. ondan çemkirdim ben. üzüldüm bak.
    (hepinizidöverimulen, 26.08.2009 13:37 ~ 29.08.2009 01:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil