belki ilginizi çeker
  1. · on ay bekleyen çaylak
  2. · ekşi sözlük
  3. · çaylaklık
  4. · yaran yanlış başlık okumaları
  5. · onay bekleyen çaylak
  6. · çaylak
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · aşk
  4. · aşk ı memnu
  5. · babaların garip huyları
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · hollanda milli futbol takımı
  9. · bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidin

onay bekleyen çaylak  

sayfa  / 3
  1. bunlardan biri de benim ve bir an önce yazarlığımın onaylanmasını istiyorum. az önce duyurular kısmında okudum böyle giriler girmemiz gerekiyormuş onay almak için.
    yazar olduktan sonra gelen edit: nihayet amacıma ulaştım. hayırlı olsun. darısı diğer çaylakların başına.
    (egomanyak, 11.02.2007 17:21 ~ 15.02.2007 17:12)
  2. bazıları için sadece 'onay bekleyen çaylak' olmasına rağmen bazılarımız için bir kaç sıfat daha ekleyerek durumu dramatize etmek için kullanılan sıfat tamlamasıdır. o kadar ağır bir durumdurki bu bazılarımız için şöyle ifade edeyim efendim; benim için bu sıfat tamlaması şu şekildedir.

'bileği burkuk hareketsiz bir şekilde oturup beli ağrımasına rağmen üç saattir hiç pes etmeden onay bekleyen 4. nesil çaylak'
    biliyorum bu çileli dönem bitecek ve bende yok efendim böyle edit şöyle mutluyum şeklinde bir değişikliğe gidicem ama şu an yaşanan 'burkukluğu ve burukluğu' asla tarif edemeyeceğim.
    (kal el, 22.04.2007 23:50 ~ 24.04.2007 13:10)
  3. 94 giri tamamlamış ve bir aydır (tam olarak 28 gündür) bekliyor olmama rağmen ne yazdıklarından dolayı uçurulan ne de kabul edilen bendenizin bulunduğu durum. üzen tarafı hiçbir girimin okunmamış olması. onay veren kişi sayısı sanırım az ve sözlüğün ciddi insan kaynağına ihtiyacı bulunuyor. insan, 'boşa mı yazıyorum acaba, bu durum sonsuza kadar mı sürecek?' demeden edemiyor.
    (al da at dercesine, 29.05.2007 21:05 ~ 23:17)
  4. sözlüğün yazarcıkları,pıtırcıkları,onay bekleyen şahısları,yazdıkları görünmeyenleri.hepimiz aynı evrelerden geçmedik mi sorarım size? (bkz: ne zaman yazar olacağım)
    (shaunarcher, 16.07.2007 23:10 ~ 12.08.2007 23:18)
  5. daha önce onay beklemiş ve daha sonra yazar olmuş kişilerin beklediği gün sayısını ve çektikleri çileleri anlattıkları girileri okudukça daha çok umutsuzluğa kapılan kişi
    (aggressive, 18.07.2007 13:34 ~ 13:42)
  6. mensubu olduğum güruh.
    abi beni de alsanıza lan aranıza. ama yeter harbiden bak, zamanı gelmedi mi daha? hazır olduğumu hissediyorum artık.(böhüüü)

(bkz: bitsin artık bu çile)
    (obi two kenobies, 11.08.2007 13:24 ~ 13:25)
  7. içindeki insancıkların acı çektiği grup.artık birileri ilgilensin şu çocuklarla yoksa hepsi kafayı yiyecek.süper bir işkence olur bu bekletme hareketinden
    benzeri için
    (bkz: çin işkencesi)
    (ultracarizma, 23.08.2007 22:50)
  8. yakın tarihte yazar olabilmeyi uman bu bekleyiş süresince kuru yaprak gibi öksüz ve yetim bi şekilde ordan oraya savrulan benim de içinde bulunduğum ezik kitle
    (wolverinex008, 26.08.2007 14:29)
  9. sözlükte sessiz sedasız dolaşmanın ezikliğini yaşamış, yaşlı gözlerle sürekli maillerini kontrol eden kişidir. onay maili geldiğinde öss kazanmış kadar sevinir.

(bkz: biri bana mı seslendi)
    (firsattanistifade, 28.08.2007 15:42)
  10. bir an evvel gelip geçmesini istediğim durumdur..an itibariyle 10. giri sözlüğe girilmiştir..henüz çaylak olan"evrenin sonundaki babil balığı"evet yazısına bastığı anda "onay bekleyen çaylak"lık dönemine girecektir..heyecanın limitindedir..stresli dönemin başlamasına saniyeler kalmıştır...bütün giriler haddinden fazla okunmuş hatta ezberlenmiştir..ama kolay olmamıştır..şunu yazsam olur bunu yazsam olmaz çelişkisi içinde artık kararsız bir insan modunda bulunulmaktadır..bekleyişin en kısa zamanda son bulması,yazarlık onayının alındığı güne adım atılması dilenmektedir hatta bundan böyle her gece yatarken sözlüğe dua bile edilecektir..bir çaylak daha ne yapabilir...ne yazık ki hiçbişey..bir an duygu sömürüsünün de bir sınırı olduğu hatırlanır..giri tamamlanır..
    (evrenin sonundaki babil balıgı, 09.09.2007 22:33 ~ 14.09.2007 13:18)
  11. sanki günler haftaları, haftalar ayları, aylar yılları bulacak, ben belki de bir çaylak olarak bu hayata veda edeceğim diye düşünen yazardır, hayır hayır o bir yazar değildir, o bi çaylaktır. kimi zaman hüzünlenen ama sözlüğe yüz de çeviremeyen, onay bekleyen kişidir asla bir yazar değildir, yazdığı hiçbir şey de görünmez zaten.
    burdan yetkililere sesleniyorum. bu genç insanların dramına artık son verin. sağımı solumu göremez oldum, dostu düşmanı seçemez oldum, hiç bir nimetten faydalanamaz oldum...
    (zuppettin, 12.09.2007 12:42)
  12. (endoplazmik retikulum, 14.09.2007 22:09 ~ 17.11.2007 18:38)
  13. her gün ''acaba yazar oldum mu?'' diyerek uyanıp ardından hala çaylak olduğunu görerek sinir ve üzüntüden kurdeşen döken,akabinde klavye ve monitöre ciddi hasar verme girişiminde bulunan,uçurulma korkusuyla doğru düzgün giri bile yazmayan,yazsa bile ne yazacağını şaşıran,eski türk filmlerinde çöllerde eli havada gezen mecnun misali ''beni de gör artık'' dedirten,aralarında benimde olduğum,kabul edilmeyi bekleyen boynu bükük topluluk.

(edit:kabul edilenler arasındayım. darısı başınıza.)
    (anjeliq, 15.09.2007 14:30 ~ 30.09.2007 19:41)
  14. şahsım butonunu günde 1000 defa aşındıran güruhtur. zor zanaattır. sabır ister. girilerinin ve başlıklarının bir gün sol framede olacağını bilmek güzeldir yine de...
    (seçtiğiniz nick fantastik karakterler içeriyor, 20.09.2007 22:49 ~ 24.09.2007 23:02)
  15. onaylanmak için bu başlık altına giri mi yazmak gerek.her gün üç kez sözlüğü ve e-postamı kontrol ediyorum.yazıktır,günahtır,acınası varlığa döndüm.
    toplam yedi moderatör varmış.bana sıra gelene kadar ikinci ramses mumyasına döneceğim anlaşılan.
    bence moderatör sayısı az.önerim beni en kısa sürede sözlüğe önce yazar sonra moderatör olarak almanızdır.sırada bekleyen bir kişi bile olmayacağına garanti veriyorum.hatta doğrudan moderatör alırsanız daha da iyi olur.ya da boş verin,alın da nasıl alırsanız alın.
    (onurum, 23.09.2007 16:59)
  16. umutla bekleyen yazar adaylarıdır. şahsım butonundaki 4. nesil çaylak yazısına "ha değişti ha değişcek" umuduyla uzun süre bakabilirler. bazen bekleyiş onları kızdırır ve "tamam lan onlar kaybeder", aklına süper bişe geldiğinde de "sanki görcekler, yazmıyorum lan işte banane" deyip sözlüğe küserler. sonra da "en göz önünde olan konulara yazıyım o zmn görürler belki" deyip geri dönerler ama bilmezler ki nafile. yazdıklarını editleyip editleyip dururlar "daha güzel daha güzel olsun oh yeah" çığlıkları atarlar. zamanında onay beklerken buraya yazmış çaylakların artık yazar olduğunu düşünüp umutlarını tazelerler * *

edit: ... (burayı gün gelir de çaylaklıktan çıkıp huzurlu bi yazar oldursam doldururum diyerekten boş bırakıyorum) (hatta hepinize küfretmek falan geldi içimde nasılsa görmüyosunuz ibneler)

..siz bu notu okurken ben çoktan yazar olmuş olcam (böhüü)
    (anne ben itülü oldum, 29.09.2007 02:31 ~ 30.09.2007 03:53)
  17. içinde olduğum ve en kısa zaman da içinden çıkmak istediğim grup .. lütfennn ühüüü yazar yapın artık beni!
    (athena, 19.10.2007 18:05 ~ 18:14)
  18. her baktığım da sayısının arttığını gördüğüm,içlerinde şu an benim de bulunduğum çaylak takımı.
    (spitzer, 24.10.2007 00:16)
  19. (skyward, 25.10.2007 23:22)
  20. tam bir septiktir.
    -layn olmucak heralde. yok yok olmucak seçmezler beni..ama belki seçerler, seçmezler mi ki?
    (elfa, 25.10.2007 23:57 ~ 26.10.2007 00:08)
  21. 4. nesil yazar alımının da bitmesiyle heyecan seviyesi tavan yapmış kişilerdir. şimdi önlerinde sabır gerektiren zor günler vardır. ya beklediklerine değecek yazar olacaklardır ya da başlarını öne eğip 5. nesil yazar alımını bekleyeceklerdir ki ne gerek var bunun yerine çaylaklar yazar, sözlük şen olsun.

(bkz: sesimi duyan var mı)
    (bkz: demagoji yapmıyorum)
    (ehven i şer, 02.11.2007 01:42)
  22. berbat bir sıfatlandırmaya maruz kalmış, yoldaşlardır.

onay bekleyen çaylak..

milletvekili aday adayı, gibi bir şey heralde lan bu !? onay bekleyen yazar olsa sanki çok daha güzel olur. hani çaylaklık için onay bekliyormuşuz izleniminden kurtulsak. ya da ben tamamen saçmalıyorum.

saat olmuş : 03:49 hadi ben bitirip gönderene kadar 03:50. yazık değil mi bu gençlere?
    (bete noire, 02.03.2008 03:49)
  23. onuncu giriyi de şu anda yazarak kazandığım yeni sıfat. kendimi çilehanede çile dolduran dervişler gibi hissetmeme sebep olmuştur. marifet sahipleri çok uzun sürmeyeceğini muştuladılar.

edit:sadece 6 dakika sürdü. marifet işte.
    (sermestan, 02.03.2008 21:39 ~ 21:47)
  24. kendini sözlüğe kabullendirebilmek, yazar olabilmek amacıyla girilerini giren, "bu sefer yazar olayım bari" diyen insan.
    e artık beni de alın aranıza canım.
    (istemem yan cebime koy, 02.03.2008 21:53)
  25. an itibariyle 11 olan kişiler topluluğu..
    (pureevilmusic, 04.03.2008 18:28)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil