|
|
- alternatif satanist ibadetlerindendir.
yadırganmaması gerekir, nasıl kurban bayramında 10 müslüman birleşip dana, deve kesiyorsa satanistler de bunun benzerini pekala yapabilir.
- (bkz: birlikten kuvvet doğar)
(azwepsa, 16.09.2005 12:52 ~ 08.11.2005 13:16)
- (bkz: kaplana girmek)
- eğer kaplan 11 satanist gücündeyse pek gerçekleşemeyecek durum.
- -biz var on satanist birleşip kaplan kesmek
-siz var şimdi başımdan ziktrip gitmek!!!
-biz var şimdi sana on satanist birleşip kaplan kesilmek
-ş akıllı olun olm!
ayrıca çağrışım olarak;
(bkz: 7 cüceler birleşip pamuk prenses kesmek)
- (bkz: yaran başlıklar)
- sonrasında kaplan derilerine her zamanki gibi türk hava kurumu talip olacaktır. fakat bazı satanıstler derileri saklayıp "satanic church koruma ve yaşatma derneği"ne bağışlayacaktır. akşam haberleri de kurban bayramındakilerden biraz daha kanlı olabilir.
- satanist kilisesi müftülüğüne göre kesinlikle caiz değildir.kaplan eti satanistlere haramdır , günahtır , yapmayınızdır.
- bir fatih solmaz geyiğidir yanlış hatırlamıyorsam. şaduman ağabey köşesindeydi.
- yüzlerce satanistin biraraya gelerek kaplanların yaşadığı ormanı yakması.
- (bkz: ancak keser)
- kedi kesmek kesmeyince olayı abartmaktır. bari birleşip bir deveye girin de hidayete erin! peh..
- serbest çağrışım: onca orospunun birleşip onun gibi bir orospu çocuğu doğuramaması.
- (bkz: zannedersem tek eksiğiniz kaplandı)
- (bkz: on korsan birleşip uçan spagetti canavarı kesmek)
(bkz: level atlamak)
- (bkz: kaplanın sataniste girmesi)
- eksik bir ibadet.
"değil mi lucifer?"
"beni karıştırma, ben böyle bir şey istemem kimseden. kaplanı ne yapacam; yenmez, içilmez..."
"acele wc'ye gitmem lazım; sıkıştım. hani deyim yerini bulsun"
"bi git ya, bela mısın?"(luto, 05.05.2007 02:39 ~ 02:58)
- 3 ateist'in birleşip günaha girmesi gibi bir versiyon da uygulanabilinir o zaman.
- şeytan taşlama dönemine* denk gelmektedir.
- on ateistin birleşip enerji kesmesi ile benzer şey (bkz: allah yok ama bir enerji olduğu kesin).
|