görseller
on üç yaşında baba olmakon üç yaşında baba olmak
on üç yaşında baba olmakon üç yaşında baba olmak
belki ilginizi çeker
  1. · siki sağlam olmak
  2. · mick jagger
  3. · düzenli bir harçlığım bile yok
  4. · 30 yaşına kadar bakir kalmak
  5. · 13 yaşında baba olmak
  6. · on üç yaşında baba olmak
  7. · çocuk dediğin eline çocuk verir
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · erkekte ses tonu
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · thierry henry
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · içki tüm kötülüklerin anasıdır
  9. · van helsing

on üç yaşında baba olmak  

sayfa  / 2
  1. ingiltere'deki sosyal bunalım ve başıboşluğun son noktası:
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece?CMP=KNC-powersearchSEM1&HBX_OU=50&HBX_PK=dad+at+13
    habere göre 13 yaşında baba ve 15 yaşında bir anneye şahit oluyoruz. genç baba 12 yaşındayken girdiği cinsel ilişki sonucunda baba oldu. seks eğitimi derslerinin başlama yaşı ingiltere'de altıya inmişti zaten. gerekçe olarak da, doğru, güvenli seksi öğrenmeleri gerektiği gösteriliyordu. sanırım bu haberden sonra bu yaşı dörde indirirler. haberde bile "henüz daha sesi bile değişmemiş" olarak belirtilen baba "çocuğa nasıl bakacağımı bilmiyorum, düzenli bir harçlığım bile yok" dedi ve ekledi "ara sıra babam 10 sterlin veriyor". sen dert etme babacık. kraliçe hepsine bakar. devlet verir onun yardımını.
    (fikrettin abi, 13.02.2009 14:17)
  2. -gelirken bez almayı unutma!
    -sana mı?
    -benim var daha oğlana al.
    -oki
    (diazepam, 13.02.2009 14:20)
  3. (adı yok sırtı var bana dönük, 13.02.2009 14:22)
  4. sadece yozlaşmış ingiltere'de vardır. arap yarımadasında, kuzey ve güney afrika'da, türkiye'nin güney doğusunda filan hiç görülmez. piki.
    (bor madenleri, 13.02.2009 14:23)
  5. aktarılan genler sayesinde yirmialtı (rakamla 26) yaşında da dede olmayı sağlayacak eylem.
    (karlar kraliçesi, 13.02.2009 14:32)
  6. bir bar taburesinin üstünde babasının öldüğü yaşta baba olamamıştır.loser mı hiç te bile!
    (burnundan kıl aldırmıyor, 13.02.2009 14:39)
  7. doğu illerimizde hemen her delikanlı ve genç kızın başına gelebilecek hadise ''çocuk yaşta, çocuk sahibi olmak''.

ailelerin öküz ya da tarla çıkarları ya da namus belaları sonucu erkek evlatlarını bir başka şanssız çocukla evlendirmelerinin hemen akabinde gerçekleşir bu talihsizlik.
    o yaşta regl olmuşsa şayet gelin, delikanlının da baba olması kaçınılmazdır.

tabi yeni doğanı kim büyütecek, eğitecek, topluma ve insanlığa, en azından kendine faydalı hale getirecek bu belirsizlik, 13 yaşındaki körpe çocuklarını evlendiren, sorumsuz ebeveynleri ilgilendirmez bile. kim bilir belki onlar da 13 yaşında ebveyn olmuş talihsiz türk cahilinin çocuklarından başkası değildir.
    (ra3, 13.02.2009 16:16)
  8. on üç yaşında ben pipimin varlığından haberdar bile değilken -yanlış anlamayın lan sadece diğer işlevlerini henüz keşfetmediğimden- elin çük kadar sübyanının 13 yaşında baba olması hayli düşündürücü. bu gevurlarda da ne kuş varmış be doğar doğmaz ötüyor mubarek. babası arada sırada 10 sterlin harçlık veriyormuş. peh peh peh. yaparken düşünecektin onu. bakamayacaksan yapmayacaksın. ama kime anlatıyorum ben bunu.
    (ciğercinin önünde takılan kedi, 13.02.2009 16:20)
  9. böyle olaylar gördükçe annanemin (ruhu şad olsun) sözleri aklıma geliyor. ben daha ilk okula giderken bana din eğitimi verirdi evde. cennet ve cehennem, melek, şeytan, allah... bir ara kıyametten falanda bahsetti. deccalden falan. kıvırcık saçlı, tek gözü kör bir adam derdi. güneşin doğudan doğması gibi herşeyi anlattı. çok yüksek binalar yükselecek, insanlar çocuk yaşta anne baba olacak, sapklık, hırsızlık, diz boyu olacak derdi.

yok ben hala inanmıyorum zaten de bazen düşünüyorum söylediği sözlere, dört yaşındaki çocuğa tecavüzden tutun dini imanı oy için kullanmaya..........

örnekler uzar gider. ama düşünüyorum da insanlar bazen kıyameti hak ediyor. ya da allahın televizyona çıkıp darbe yapması lazım tüm dünyada bir süre için. o da olmadı herkesin rüyasına girsin aynı gün, hepinizi helak edicem falan desin. yoksa ben bu gidişi beğenmiyorum abiler.
    (absolutraspberri, 13.02.2009 16:21)
  10. çocuğu da aynı hızla giderse 26'sında torun sahibi olmaktır.. 26 yaşında bi yandan iş güçle uğraşırken bi yandan torunla uğraşmak zorunda kalmak koyar adama, pis koyar.. kendimden biliyorum..
    (nicke bak çay demle, 13.02.2009 16:24)
  11. (luka, 13.02.2009 16:25)
  12. çocuğun yüzünden bir bok yedik ama du bakalım ifadesini sezdiğim olay.ayrıca bu çocuk 13 değil 8-9 yaşlarında göstermiyor da değil.
    (poispolal, 13.02.2009 16:31)
  13. arabistan ve afrikada dinin gereği olarak
    avrupada dinin gereksizliği olarak görülmesi sonucu ile ortaya çıkabilecek durumdur...
    (dedimvekaçtım, 13.02.2009 16:38)
  14. demek ki neymiş;

küçük, tatlı yüzlü, agucuk gugucuk, bebek yüzlü çocuklara dikkat etmek gerekirmiş !!!
    (magicalbronze, 13.02.2009 16:59 ~ 16:59)
  15. riveyete göre öledir.
    bu genç torununun torununu görer ver cennete gider..
    (saatsabahın0649u, 13.02.2009 17:11)
  16. normal bir durumdur. blu çağına girmiş bir evladımızın baba olmasında hiçbir sakınca yoktur!

manyak mısınız lan? ben bu yaşıma gelmişim daha sevgili bulamıyorum adam baba olmuş... ya uydurmadır ya da kazadır... uzatmayalım.
    (babam bana git ekmek al dedi, 13.02.2009 17:40)
  17. (superkahraman fethi, 13.02.2009 19:01)
  18. 15 yaşındaki annelerden daha az karşılaşılan abuk durum. 13 yaşında ancak oyuncağı olmalı insanın çocuğu değil..
    (native, 13.02.2009 19:06)
  19. (bkz: juno)
    (thedewil, 13.02.2009 19:08)
  20. 13 yaşında aksiyon yapmayı biliyor, müstahak demek gelirken içimde dur lan 13 diyor diye beni yeniden düşünmeye iten olay. ingiltereyi karıştırmış. karıştırsın bi zahmet.
    (bkz: dumur)
    (artemis, 13.02.2009 19:10)
  21. skipped partsadındaki bir filmde de bu anlatılmaktadır.
    (starforsaken, 13.02.2009 19:13)
  22. (neversaynever, 13.02.2009 19:14)
  23. "bu işte bir bit yeniği var ama çözemedim" denilesi olay.
    sanki kızımız kendinden büyük biriyle ilişkiye girmiş,hamile kalmış ama suçu bu çocuğa yıkmışlar gibi duruyor.
    bilemiyorum. çocuğun bakışları bile bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi.
    (hypnotica girl, 13.02.2009 19:16)
  24. çocukların sexi oyun olarak görmesiyle gerçekleştiğini düşündüğümüz olay. hani böyle gel deneyelim nasıl bir şeymiş diye. o değilde biz 13 yaşımızdayken top falan oynardık.. millet neler yapıyor..

- arnold.. bugünkü ders çok ilginçti dimi? hani böyle sallanıyolardı hep bağırıyolardı videoda biraz korktum ben.
    + evet elizabet. aslında ben o kadar korkmadım çok ilgi çekici geldi bana
    - bizde deneyelim mi?
    + bugün arkadaşlarımla misket oynamaya gidicem olmaz.
    - bizde kızlarla barbielerimizi yarıştırcaktık. en güzeli hangisi diye ama ekerim onları senin için
    + tamam o zaman. ben anneme kıristopırla taso oynamaya gidicem derim erken çıkarım evden size gelirim.
    - tamam. bende anneme arnold la abaküsümü temizlicem derim.
    + olur görüşürüz
    - tamam bye byeee

çınnnnnn.... arnold gelir..

+ selam liz teyze. elizabetle abaküs temizlicektik
    - gel canım..
    - arnooolddd. yukarıı gelllll
    + tamam elizabet hihihaha
    - gel odam şurda
    + tamam
    - noldu zor oldumu evden çıkmak
    + boşver yavrum takma kafanı hadi soyun
    - ya soyunmadan denesek olmaz mı
    + hayır videoda öyle değildi..
    - tamam tamam..
    + ee şimdi nereye takıcam bunu.. iki tane yer var kızım sende. ne biçim bişeysin sen.. videoda tek biyer vardı..
    - ne biliyim arnold ikisinide dene
    + tamam
    - ahhhhh!!!!
    + ohoh aynı videodaki gibi
    - acıdı ya
    + hadi yaa özür dilerim.
    - durma devam et...
    + du bide öbür yere bakim
    - bak..
    + oooo
    - bu daha iyi...

(bkz: sexin çocuk oyuncağı olması)
    (bkz: on üç yaşında baba olmak)
    (bkz: sıçtı cafer bez getir)
    (arcturus b, 13.02.2009 19:27)
  25. "bir bebeğe sahip olmanın iyi olacağını düşündüm. bunu nasıl karşılayacağımız üzerinde ise hiç düşünmedim. gerçekten cep harçlığım bile yok. babam bana bazen 10 sterlin verir." demiş kahramanımız.

ilk cümle 35, ikinci cümle 25, üçüncü cümle 20, dördüncü ve son cümle ise ancak 13 yaşında bir çocuğa ait olabilir.
    (damned, 13.02.2009 19:32 ~ 19:36)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil