belki ilginizi çeker
  1. · omurilik soğanı
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · sözlükte olması gereken butonlar
  9. · eski sevgilinin yeniden deneyelim demesi

omurilik sogani  

1. tanıdığım güne lanet ettiğim adamdır. cidden ben seni niye bu kadar geç tanıdım?
    (5iyah, 23.02.2009 18:30)
  2. disclaimer insanı
    "komünistler size peşin peşin soyliyim de peşimde dolaşmayın yanlış düşünüyorsun diye. size gelmez yazdıklarım. ve sade solcular [kaldı ki bu kişileri kişiliği oturmamış ve pısırık olarak tanımlıyorum. çünkü bana göre kendine solcu deyip de anti komünistler korkak köpeklerdir.]"
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 01.04.2009 16:42)
  3. güzel yazılar yazan yazar. uzaktan kayser sozer imitasyonu gibi gözüküyor ama okumak lazım hepsini.
    (annem bana git ekmek al dedi, 03.04.2009 18:28)
  4. (al da at dercesine, 03.04.2009 18:32)
  5. (kaçakçay, 03.04.2009 18:33)
  6. girdiği entrylerden anlaşıldığı kadarıyla,
    beyinle bağlantısını yitirmiş omuriliğe bu yüzden fazla mesai yaptıran yazardır.
    (fitnefucur, 09.04.2009 12:10)
  7. çok ses çıkaran boş tenekelerin üstüne işeyen ben. bu sözlükte çok eski sayılmam. buraya henüz ısınabilmiş de değilim. sözlük bağımlısı olup da yirmi dört saat buralarda da dolaşmıyorum. günde bi saatimi ayırıyorum en fazla. girdiğim giriler kendimi tatmin ettiriyor sadece. dış dünya bana sözlük ortamını sağlamıyor çünkü. tam anlamıyla özgür değilim orada. içimi boşaltıyorum buraya bi nevi.

ancak rahatsız olduğum bi kaç nokta var ne yazık ki. burada nickimden faydalanarak ayar verme girişimleri oldukça fazla oluyor. bakın arkadaşlar verin ayar tamam rahatsız etmez beni. ancak ayar verirken de biraz bilerek konuşun sizden ricam. yani omurilik soğanının sinir sisteminin bi parçası olduğunu hatırlayıp direk beyin ile bağlantı kurmayın lütfen. zira cahil insanları kimse iplemez. kendinizi açık etmeyin. bilmeden, emin olmadan sallamayın, insanların açıklarından faydalanmaya çalışmayın. emin olun ilk önce. açıklamak istediğim bi kaç şey var.

beyinimin yeterince çalışmadığını düşünüp oradan ayar vermeye çalışanlara söylüyorum bunu. hani şu beyinin omurilikle bağlantısı kesik insan diyenler benim için. arkadaşlar lütfen bakın bunu iyi dinleyin ilk ve son söyleyişim. maalesef ama maalesef sağlıklı bi insanın da omuriliği beyinle bağlantılı değildir. omurilik çevresel sinir sistemininbi parçası canlarım. sinir sistemi ikiye ayrılır. çevresel ve merkezi olmak üzere. omurilik çevresel sinir sisteminin, beyin ise merkezi sinir sisteminin bi parçasındır. birbiriyle bağlantısız çalışır yani. ilahi takdir böyle buyurmuş. omurilik refleks hareketlerini kontrol ettiği için verdiği tepkiler beyine uğramadan direk kasa iletilir. tepki daha hızlı verilsin diye.

ikinci şey ise omurilik soğanını bitki sanan arkadaşlara geliyor. onlar lütfen bozmasın. çok eğlendiriyolar bizi çünkü.ben onları çok seviyorum. yarrrrıyorlar adeta.
    (omurilik sogani, 09.04.2009 16:39)
  8. 23 nisan' ı özlemle bekleyen yazar.
    (sonra yazsam olmaz mi, 14.04.2009 16:31)
  9. (bkz:@3372534 ) böyle bi giri girmiş.

şimdi bu "çok ses çıkaran boş tenekelerin üstüne işemek" mi olmakta ? nasıl bir tepki bu nasıl bi anlatış şekli ? ironi mi var burada ? mübalağ ile ilgi çekme çalışması mı. böyle provokatif bir başlık açmak veya işte öyle bi başlığa yazmak " dış dünya bana sözlük ortamını sağlamıyor çünkü. tam anlamıyla özgür değilim orada. içimi boşaltıyorum buraya bi nevi " denilen kavrama mı tekabül ediyor ?

kendisi ya doktor türevi biri, ya öss'den yeni çıkmış bir genç ya da aşırı kültürlü. ben 4. şıkkı seçiyorum, omurilik soğanı nick'ini seçti diye vikipedia'dan "kesin bana ayar vercekler koyacam ımlarına" tepkiselliğiyle olayı kavramış.

kişi sözlüğü ciddiye de almış hafiften sanırım, nick altına kendini savunan şeyler çiziktirmiş. ben böyle rahat adamım, ucunda değilsiniz haha güler geçerim falan. madem böyle bi adamsın niye yazıosun güzelim. belki de kadınsın karar veremedim adamım. hayır sözlük denilen olayla ilgili ince noktayı da vermiş ordan yüklenemiyorum, üzüyor beni. "girdiğim giriler kendimi tatmin ettiriyor sadece" diye buyurmuş yazar kişi. iyi de etmiş doğru demiş.

gene de kıs kıs gülmek için kendi koltuk altını ve ayak altını gıdıklamasın, " ay kemalistler çok sinirlencek " havalarına girmesin umarım dinimiz amin. insanları kaşıyıp sonra tepkileriyle " ay ne basit adamlar " diye eğlenmek elbette zevkli, gene de sen yapma. ben yapim, o benim küçük mutluluğum olsun.

biraz da psikolojik analiz sıkıştıralım araya, hani yaparlar hep.

niye bi insan sözlüğe yazar, sonra da böyle provokatif giriler girer ? şey şey diecekler eğlenmek için falan. ya da aptaldır falan derlen provoke edilen basitsiler. bu yazar kişinin de buyurduğu gibi kendini tatmin yöntemidir, auaha nasıl karıştırdım ortamı deyip ruhsal orgazm olma çabasıdır. sebepleri arasında sevgilisi olmama, olan sevgiliyle mutlu olmama, erken boşalma, dişiler için orgazm taklidi yapmak zorunda kalarak partnerini hayatta tutma çabası olabilir. sosyal hayatta sivilceli, kekeme, tipine bakınca dinlenmeyen bir insan olduğu için sözlüğü tercih eder. kutsal bir amaca hizmet ederek sözlüğe yazan 3-5 kişi anca çıkar.

ben mi ? ben sosyal hayatta sivilceli olanım. ha bir de sevgilim yok, bayan yazarlara selam ederim. eğer sen bayansan sana da selam ederim soğancım.
    (the godless endeavor, 23.04.2009 13:08)
  10. (kedikara, 01.05.2009 15:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil