tıpkı zerrin özer'in
hep bana şarkısında olduğu gibi: evli olup,bekar kalsam...
kafamdan konuşma bulutu çıksın , konuşmaktan yorulduğumda karşımdaki baksın buluta aha efekti versin..
tecavüzcü hıyarların pipilerini düşürecek bakteri çıksın , hüseyin üzmez'in dölleri kurusun..
amin
bi ışınlanıversek pek güzel olacak ama
mümkünse adil bir dünya olsun.
çocuklar belli bir yaşa kadar ölümsüz olsun.
inşaat yerine yeşillikler çoğalsın.
not:lalalalalay lay
arasa ne güzel olurdu
bir boka yaramayacağına inandığım lanet olası diplomayı alsam ve sürekli okul ne zaman bitiyor diyen insanların gözüne soksam
herşeyi bırakıp çekip gidecek kadar param olsa
insanın gönlünden geçen şeylerdir.
1- lucescu galatasarayın başına geçse
2- kılıçdaroğlu dsp'nin başına geçse (evet dsp 'nin)
3- mevcut hükümet istifasını açıklasa
4- her şehirde bir devlet tiyatrosu olsa
5- yeni hükümette ferhan şensoy kültür ve turizm bakanı olsa
6- çılgın sedat, nihat doğan tipi adamlar sürülse...
7- sabah proghramları yasaklansa
8- diziler kaldırılsa
9- zoraki ağaç dikme yasası çıksa
10- terör bitse
11- sevgilim beni arasa (terkeden)
12- mankenlerin şarkı söylemesi yasaklansa
13- bira su fiyatına satılsa
14- emo çocuklar, taksimde sallandırılsa
15- unakıtan ailesi yurt dışına üç bin yıllık bir tatile gönderilse
16- pierre luigi collina türkiye'de adalet bakanı olsa
17- küresel ısınma dursa
18- türkücülerin film yapması yasaklansa
daha da bir dünya çoğaltılır...
cansu da berke'den ayrılsın.
*
sadece istediğim zaman işe gelme imkanım olsa, ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar param, ve o bana gerçekten çok aşık olsa çok güzel olucak.
*
ankara'da deniz olsa biz de deniz görmek, koklamak için evimizden taşınmak zorunda kalmasak güzel olurdu bak.
ayağıma havuzdayken kıramp girmesin mesela. soraa soraa ailenin en küçüğü olmak zorunda olmayalım (bkz:
zor zanaat) ölelim, ama ruhumuz dolansın böyle burlarda, uçabilelim. soraa pofuduk mor bulutların üstünde uzanabilelim heidi gibi. ğıaa. bi de yükseklik korkusu olmasın ki olur olmadık yerlerde insanlardan "ıı şeyyy kolunuza girebilir miyim bi sn?" gibi ürpertici ricalarda bulunmak zorunda kalmiyim. bi gün başıma ciddi şeyler gelebilir !
iron maiden ankara konserine vip bilet.
yedek bir kafa ,mümkünse sabitlenebilir bir boyunla birlikte, ve kapanmayan gözler. uyumak istemiyorum ama omuzlarımın üstündeki şey bana karşı koyuyor. bu benim kafam olamaz.
klonlanmak..gerçekten olsa çok güzel olurdu.beni klonlasınlar fazla değil bir tane daha olsaydı.ben gezseydim o ders çalışsaydı,ben gezseydim o sınavlara girseydi,ben yine gezseydim o iş falan arasaydı sonra çalışmaya başlasaydı,ben fosur fosur uyurken o erken kalksaydı,o para kazansaydı ben harcasaydım.başıma bundan sonra gelecek tüm kötü olayları o yaşasaydı ben sadece güzel olanlara şahit olsaydım.evet büyük ihtimalle müstakbel klonum intihar ederdi bütün bu işler yine benim başıma kalırdı.
(bkz:
bahtsız)
zamanda yolculuk...
filmlerdeki gibi giriyorsun zaman makinasının kabinine
basıyorsun tuşa
çocukluğuna gidiyorsun
sokaklarda oynadığın zamanlara
sonra yeniden günümüze dönüyorsun
yeniden tuşa basıyorsun hayatının en güzel anlarına gidiyorsun
sevgilinle ilk kez öpüştüğün güne mesela
ya da iki tekerlekli bisiklette durmayı öğrendiğin ilk güne.
(bkz:
ışınlanmak)
gecenin bir yarısı özlediğiniz sevgilinizin yanına gidebilmek ya da zaman kaybetmeden tatile gidebilmek, yüzmek, güneşlenmek, bronzlaşmak. oh miss..
barış mesela ....
insanoğlu acaba böyle birşeyi kaldırabilecek mi ?
(bkz:
yurtta sulh cihanda sulh)
görünmez olmak.
final dönemi olsa ne iyi olur hatta.
insanın canını yakan anılarını sildirebilmesi.
(bkz:
eternal sunshine of the spotless mind)
-ışınlanabilsek mesela, uzun uzun yolculuklar olmasa, olmasa da otobüs anılarımız da eksik kalsa.
-yasa çıksa cumartesileri çalışmak yasak diye. ama yok bu güzel olmazdı, bu olursa hayat anlamlanırdı, gökkuşağının rengi 77 olurdu, hayat bayram olurdu…
-gökkuşağı demişken… bu kadar nadir görünmese o da.
-yalan olduğunu bilip ispatlayamadığımız şeyleri ispatlamamızı sağlayan bi şey olsa ya da ispatlamamız gerekmese… bi cümle içinde aynı kelimenin 3 kere kullanımı ayıp olsa…
-dişçilerde çürüğü temizleyen, o takır takır ses çıkarıp ağız içinde sondaj varmış hissi veren alet yerine başka bi şey bulunsa, teknoloji artık bu konuya yönelse…
-klozet kapağını kaldırmadan işeyen ve sifonu çekmeyen kişiyi afişe edip, rezil eden bi sistem olsa.
-sesli sakız çiğneyenlerin saçlarının dibine sakız yapışsa.
-bi de annem her cam sildiğinde yağmur yağmasa. yazık yoruluyo.
"izmir'e eylül gelmişken bugün böyle güzel bir serinlik varken, cumartesi çalışmıyor olsaydım, birazdan buluşup oturup denize birlikte bakacağım biri olsaydı, elim elinin içinde kaybolsaydı güzel olurdu. üşündün deyip ceketini omzuma verse tam olurdu hatta. ceketinin cebinden kaju çıkması ihtimalini düşünemiyorum bile"
*(bkz:
hayal bunlar)
(odalık, 12.09.2009 12:19 ~ 12:31)