belki ilginizi çeker
  1. · söyleyecek çok şey varken susmak
  2. · yapma canım yapma arkadaşım
  3. · gökyüzünden meni yağması
  4. · antu
  5. · sözlükteki fanta reklamı kaldırılsın kampanyası
  6. · itü otomasyon sistemi
  7. · yaran diyaloglar
  8. · ayaklar baş olursa kıyamet kopar
  9. · youtube da yunan rezilliği
  10. · 22 temmuz 2007 genel seçim sonuçları
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · 2012
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · yılmaz özdil
  5. · aşk
  6. · domuz gribi
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · itü sözlük tişörtü için yazı önerileri
  9. · nba rising stars slam dunk

olm lan var ya neyse hiçbir şey demiyorum  

1. böyle bazı anlar olur söylemek istediğiniz çok şey vardır böyle ama ağzınızdan çıkamaz hiç bir şey kilitlenir kalırsınız. ya da bir şey söyleyip olayın gidişatını kötü etkilememek için bişey söylemek istemezsiniz. ya da çok pis göt olursunuz bir şey diyemezsiniz. işte bu garip kelimeler çıkar ağzınızdan.
    (ben de öyle biliyordum, 14.03.2006 22:29)
  2. "öfkeyle kalkan zararla oturur" durumuna teğet geçilen anın özeti şeklindeki kelimeler dizisi. hatta ardından etraftan yükselen kahkahalarla ortamın gerginliğini azalmasına da neden olabilecek hadise
    (mustafksk, 14.03.2006 23:03)
  3. "diyecek çok şeyim var ama ben anlayan birini bulmaya gidiyorum" tarzında adam aramak, bulamamak, vazgeçmek....
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 23.05.2007 11:28)
  4. "ağzımdan alınan laf buralara düşmüş, aha bu yazım onun da dibine düşüyor.. valla bi şey diyemiyorum lan.. olm.. çok kötü bi şey.. kaldım resmen... kendimi ikili üçlü noktaların çakma entelliğine vurdum... kaçsam mı lan? burdan iki adım yürürüm, sonra minibüs, sonra otogar.. yok lan, direkt taksiye bayarım paraları.. hayatımın kazığını yemişim, iki üç kuruşun hesabını mı yapıcam? giderim terminale taksiyle, atlarım ilk otobüse, ver elini yeni hayat.. yaşanmaz artık burda bu hisle... lan.. off..."
    (rasmus, 22.09.2009 00:49 ~ 00:51)
  5. (bkz: söyleyecek çok şey varken susmak)
    (konuş vega abla beni bi tek sen anlarsın, 22.09.2009 00:51)
  6. söyleyecek bir şey bulamadığında, söyleyecek çok şey varmış da susuyormuş gibi yapmaktır; bazen.
    (anladım bozukluğu, 22.09.2009 00:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil