görseller
olli rehn 

belki ilginizi çeker
  1. · akp kapatılırsa müzakereler askıya alınabilir
  2. · türkiye vize kolaylığı istemedi
  3. · avrupa komisyonu
  4. · jose manuel durao barroso
  5. · bir sınav sorusu olarak türkiye nin ab üyeliği
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · anneler gününde annenin ölmesi
  9. · hayatında hiç golf oynamamış aleni varoş

olli rehn  

1. yeni ab komisyonu'nun genişlemeden (romanya, bulgaristan, hırvatistan, türkiye'den oluşan aday ülkelerden ve balkanlardan) sorumlu üyesi, ki 1 kasım'dan sonra ismini sık sık duyacağız artık
    (stocky2001, 02.09.2004 08:59)
  2. nasıl ingilizce konuştuğunu görünce abdullah gül'ün ingilizcesine yapılan eleştirilerin haksız olduğunu düşündüğüm, ab komisyonu'nun genişlemeden sorumlu üyesi. finlandiyalıdır kendisi. gençliğinde finlandiya'da bir futbol takımının başkanlığını yapmış. bu sebepten olsa gerek konuşmaları hep futbol terimleri içerir.* hatta türkiye'yi, başkanlığını yaptığı takımın eskişehirspor'a yenilmesiyle tanıdığını söylemiştir.
    (mclaren, 07.10.2005 15:15 ~ 15:15)
  3. (uçanpenguen, 07.10.2005 23:48)
  4. ab'nin bize komplo kurduğu hissine beni gark eden şahsiyet. bi de günther verheugen (günter verhoygın okunur) vardı, sayıyla mı veriyolar diye düşünmeden edemiyorum. isimleri özenle seçiliyo sanki.
    (lefteyenine, 16.12.2005 08:36 ~ 08:36)
  5. abdullah gül ile aralarında ilk ön ismi kullanmak suretiyle anlaşmaktalar, pek kanka gördüm zat-ı muhteremle sayın dışişleri bakanımızı.
    (theone, 04.10.2006 18:53)
  6. akp'nin kapatılmasıyla ilgili olarak, " çok çağdışı siz hala parti mi kapatıyorsunuz? aihm de buna karşı çıkar" diyen fekat dtp'ye açılan kapatma davası için tek kelime etmemiş kültür abidesi, dürüst, çıkar gözetmeyen insan. ayrıca daha önce refah partisinin kapatılmasını haklı bulan aihm'yi de ne kadar yakından bildiğini göstermiştir.
    (fakespeare, 05.04.2008 22:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil