belki ilginizi çeker
  1. · böyle saçmalık görmediniz
  2. · kayser sozer
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · colin kazım richards
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · babaların garip huyları
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · siyah beyaz nokia dönemi
  9. · doğuş dream theater işbirliği

olkan serdar yıldız  

1. onun hakkında ne denirse densin şaşırmam. ruh hastası, manyak, v.s. itiraz etmem. ama adam gibi adam. buna kuşkum yok. uktede ismini görünce doldurasım geldi. bu arada, bu akşamki programı hakkında diyecek bir şey bulamıyorum. iyi, kötü, şöyle olmalıydı burada şu yapılmalıydı filan denmiyor çünkü, acayip bir şey. kafası güzel olarak yapmadıysa o programı, cidden tedavi edilmeli. tanımasaydım, yazdığı oyunu bilmeseydim, hatta bir iki tanesinde zorla oynamasaydım da ağır konuşurdum. neyse yorum yapasım gelmedi sonuçta şu an. bir de tanıdığımdan hoş kaçmaz. değişik bir insan diyip bırakıyorum o yüzden. hakkında en ufak bir bilgi versem carlayacak kadar çocuk ayrıca. ama kafam iyi. ondan yazıyorum. ayrıca yapmadığı daha ne kalıcak onu merak ediyorum, kışkırtmak için yazıyorum, bana sarsın diye.
    (wamdoka, 01.07.2009 23:09)
  2. böyle saçmalık görmediniz i yazan yöneten bunlar da yetmiyormuş gibi bir de çıkıp oynayan insan..
    bu akşamki programını kaçırdık malesef.. yakında tiyatro oyunlarından başka pek çok şeyle daha kendinden söz ettirecek.. merakla bekliyoruz..
    (sleeping with ghosts, 02.07.2009 01:39)
  3. halı desenlerindeki gizemleri çözmek için yollara çıkmış. satanistler hangi desenlerden hoşlanır, frigyalıların halı tercihi nedir gibi tüm merak edilen soruları yanıtlıyor.

http://www.facebook.com/...
    (radiance, 07.07.2009 19:26)
  4. mojito kokteylleriyle saldıranların azılı düşmanı.. absent filan da kullanılmış ayıp ama.
    (sleeping with ghosts, 07.07.2009 19:28)
  5. kendisi yakında kitap çıkarıyormuş. çindeki vampirlerin eşcinsel eğilimleri ve gizemli tarihiyle ilgili. sanatçı bir kişiliği var ayrıca gizli heteroseksüel.
    (radiance, 07.07.2009 19:29)
  6. yakında -bana göre- en sağlam projesini hayata geçirecek olan kişi.. şimdiden bol şans..
    (sleeping with ghosts, 15.08.2009 04:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil