belki ilginizi çeker
  1. · sevdalinka
  2. · sözlükteki barcelona taraftarları
  3. · geçen haftanın en beğenilen girileri
  4. · jojoba özü
  5. · grace kelly
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · boylumlama
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · erkeklerin çantalarında bulunan şeyler
  9. · 108 diğer hazır değerler hesabı

olivia elton john  

1. newton dan nefret eden 5. nesil yazar.einstein ı ise pek bi sever.sırf einstein newton a gıcık olduğu için newton a böyle bi soğuk yaklaşması bile ihtimal dahilindedir.

itü sözlük bu yazarı yarattığına pişman olmayacak.

(bkz: oha lan ne dedim ben)
    (olivia elton john, 31.03.2008 21:49 ~ 05.04.2008 16:51)
  2. hoşgelmiş beşinci nesil yazar.
    (jugador, 03.04.2008 00:21)
  3. beşinci nesil yazarlar arasında yerini almış, hoş girilere sahip yazar.[özellikle öğrenci/hoca konusundaki girileri]
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 06.04.2008 17:02)
  4. bugün yaşına yaş katacaktır kendisi. iyi ki doğdun sevgili eltın.
    (jugador, 13.04.2008 16:16)
  5. kendi hür iradesi ve biraz da tavsiyelerle buradan bir müddet ayrı kalmıştır, kalacaktır. kendisi benden her hafta sayısal, on numara ve şans topu için numara alır ama nedense sonuçları bana soylemez. bir gün tutturup kaçıp gitmesinden korkuyorum ama helal olsun çatır çatır yesin.

ayrıca koyu bir ilker tahsin hayranı. beni bolca güldürüyor allah da onu güldürsün.

evet sayın seray severler hakem markus merk,yardımcı hakem markus merk,yan hakem markus merk,hakem triosu komple markus merk. tura geldi, olsun onlar düşünsün!
    (jugador, 25.04.2008 23:29)
  6. gökyüzüne baktığınızda milyonlarca yıldızın içinde size göz kırpan, en parlak olan ve size en yakın olandır. bir insanın bana bu kadar uzak ve bana o kadar yakın olmasını çözemiyorum. durgun anlarımda çok kısa sürede beni o halimden uzaklaştırması ve beni mutluluğa gark etmesi inanılır gibi değil.

galatasaray'a olan aşkı üst düzeydedir. içinde metin oktay sevgisi ile yaşar onunla anlam bulur vücudu. onu anlamak için önce galatasaray sevgisi ile yoğrulmuş bir kalp bulundurmalısınız. ondan sonra ikinci aşamaya belki geçersiniz. zordur bir kere. size 1 milyon parçalık puzzle verir siz doğru parçaları ararken ikinci 1 milyon parçalık puzzle'ı da karıştırır. onların içinde kaybolmanızı bekler. kaybolmayacağım demek ne kadar yeterli kalır bu durumda bilinmez ama dememek için bir sebep yok.

sinyorita olivia...
    (jugador, 04.05.2008 02:43)
  7. uzaklardan bana göz kırpan, uzaktaki ben. şairin dediği gibi onunla karanlığın ucu bir ulu şafak... en kötü anlarımda iki lafını bana esirgemeden küçücük bir gülümseme ile beni hayatın saçmalığını düşünmekten alıkoyar. evet hayat hala saçmadır ama en azından o an ve ilerleyen anlarda daha mutlusundur.

bazen;
    bir hayat düşünüyorum dünyada olmayan,
    bir hayat düşünüyorum kimseyi düşünmeyen,
    bir hayat düşünüyorum sadece yıldızların ve benim olduğum ve satürn'ün,
    bir hayat düşünüyorum onunla aynı meridyende.

toprağın dünyaya verdiği hayata inanmak istiyorum, onun bana inandığı gibi. ve sen; bu dünyada yalnız olmadığını hissetmeni istiyorum. benim gibi yalnız olmamanı istiyorum; benim 10'a sarıldığım gibi sarılmanı istiyorum inancına.

bir insan düşünün olmayan sevgisini size hissettiren... bir jugador düşün oliv, la isla bonita dinlerken içinde metin oktay'ın ruhunu taşıyan, 10'un sevgisi ile kendine anlam yükleyen, geceleri 10'un forması altında kutsanan.

''jugador hep kazanıra'' inat sadece bir şeyi kaybetmek istemiyorum: ruhumu.
    (jugador, 13.05.2008 20:11 ~ 03.06.2008 16:18)
  8. bıkmadan usanmadan '' seni seviyorum'' dediğim hayatım. sevdiğim, sevdiceğim, geleceğim. hayatımda en fazla anlam ifade eden kişi.
    (jugador, 09.08.2008 00:20)
  9. olivia newton john' un amcasının oğlunun torunu olabilir kanımca. erkek tarafının göbek adı newton kız tarafının da eltonmış. diyenlerin yalancısıyım.

kaynak; üzerinde oturduğum çift lop.
    (bir garip insan, 09.08.2008 00:28)
  10. bazen çok acayip kararlar verebilen bir insan. o yüzden bir karar vermeden önce bana başvurması gereken şahıs. bak yine çok garip -hem de çok yanlış- bir karar vermiş ben bakmazken.

ha bir de çok acayip bir feb insanı. "koca götlü zeynep'i tanıyon mu?" diyorum "yok" diyor. "kepçe gözde'yi tanıyon mu?" diyorum "yok" diyor. kimseyi tanımıyor. okuduğu bölümün değerini daha yeni yeni anlamaya başladı. hadi bakalım. inşallah iyi bir lab asistanı olur da herkese 10 verir.
    (demiurge, 01.10.2008 01:15 ~ 01:17)
  11. solak piyanist.
    (jugador, 04.01.2009 22:55)
  12. istanbul, aşk ve olivia üçgeninin hipotenüsü. daha doğrusu hayatımın en önemli ve en uzun kısmı. 20 senelik istanbul nefretimi aşka dönüştürmüştür. vazgeçemeyeceğim şeylerden vazgeçirecek kadar tutkuluyum kendisine.

onu ve bana hissettirdiklerini anlatmak için 3 ciltlik bir roman yazmak gerekli aslında. belki de yazmayalım. bunu hakediyor. karanlık günlerimin aydınlığı oldu. şimdi de aydınlık günlerimin üstünde ışıl ışıl parıldıyor.

şu an yanımda olmasa da istanbul'da nefes alacağım her an benimle beraber olacağını bilmek huzur veriyor insana. evet kendisini seviyorum daha önce kimseyi sevmediğim kadar ve evet kendisine aşığım kimseyi göremeyecek kadar.

ali sami yen stadı'na ilk gidişimde yanımda 10'un olması ne kadar özel biri olduğunun ispatıdır kanımca. "10" artık bana başka şeyler ifade ediyor.

hayatıma gireli 1 yıl olmuş ama etkisi 1 asırdan daha fazla. mutlak bir doğru bilgi yoktur diye hep ileri sürmüşümdür. doğru zamana ve mekana göre hep değişim göstermiştir. "0"dan beri bu hep böyle olmuştur. dün doğru olan bugün yanlış olabilir. ve matematik her zaman doğruyu söylemez. 1, 5'ten daha büyüktür sinyorita!
    (jugador, 16.03.2009 17:51)
  13. " rengini gülden almış da kokusu menekşeden."
    (jugador, 10.06.2009 00:15 ~ 00:16)
  14. 10,5 numaralı formanın sahibi. ördek ve kuş sevenler derneği futbol takımı kaptanı. en büyük özelliği alan daraltma ve tek pasla yarı alanından oyunu ters kanada taşıma. hakan şükür tipi çağdaş forvetten sonra günümüz futbolunun en büyük kozu.

pes 2009'da favori takımız tevezli man utd idi. pes 2010 için ise kısfmet diyor şimdilik.
    (jugador, 30.08.2009 23:21)
  15. türkiye ördek ve kuş sevenler derneği başkanı. benden yüz görümlüğü olarak 1'i yeşil başlı gövel ördek olmak üzere 7 tane ördek ve de kuş olarak bilumum kanatlı hayvanlardan ortaya karışık bir sepet istedi.

önümüzdeki iki sene boyunca sırf kendisinin isteklerini yerine getirebilmek için kanatlı hayvan işine giriyorum. varımı yoğumu, kıyıda köşede yastık altında neyim varsa bu işe girmek için satmak durumundayım. umarım iki sene içinde kuş gribi çıkmaz yoksa ben de telef olurum kuşlar gibi.

edith: oha lan 4000 olmuş!
    (jugador, 13.09.2009 20:10 ~ 20:16)
  16. (bkz: sevdalinka)
    (jugador, 29.09.2009 06:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil