belki ilginizi çeker
  1. · ninja kaplumbağalar daki sapkın aşk üçgeni
  2. · sözlüğün en komik yazarları
  3. · statüsü olmayan yazar
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · domuz gribi
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · çan
  9. · pic ile piçi karıştırmak

oldskool samurai  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
    (badanaadanadanaana, 01.01.2009 15:30)
  2. karnıma ağrılar girene kadar gülmeme sebebiyet veren dünya tatlısı, smiley karşıtı, arka planda kendisine vokal yapmak istediğim rapçi homo sapiens. * *

(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım) *
    (bianca dupree, 01.01.2009 23:59)
  3. yazdığı uzun uzun girileri büyük bir sabır ve sırıtma ifadesiyle yer yer kahkahalar eşliğinde okuduğum, neslimin en düşündürürken güldüren üyesi. kendine özgü bir yazma stili olduğu kesin fakat bu kadar da güzel yazılmaz be kardeşim! hayır, kıskanmıyorum ama morelim bozuldu... yine de takip etmeye devam edicem kendisini.
    (starforsaken, 03.02.2009 15:13)
  4. ninja kaplumbağalar daki sapkın aşk üçgeni girisiyle beni kendine hayran bırakan usta. diğer girileri de kalitenin doruklarında. ben de izleyicileri arasında en önden ayırttığım koltuğuma yerleştim izlemedeyim.
    (beyazleblebi, 04.02.2009 19:30)
  5. enfes yazılar yazmakta kendisi. 15 20 girisini okudum, hepsini de okurum yakında süper yazmakta. takip edilesi.
    (yaratıcı nick bulamadım, 09.02.2009 02:06)
  6. sözlükteki girileri inceleyip inceleyip o kadar ünlenmiş yazar içinde bir tanesinin bile bu adam kadar başarılı yazamadığını görüyorum ve aynı zamanda nickaltına henüz sadece 7 giri girilmiş olması insanı düşündürüyor...
    @3160554 nolu girimde söz ettiğim, aldığı oyu hak eden kaliteli yazarlardan yani...

"siyasi oylar kontrol altına alınabilirse hadise başarılı olabilir" tarzı bir potansiyeli var sözlükte.
    (sakuragikun, 17.03.2009 16:39 ~ 16:41)
  7. bana göre sadece altıncı neslin değil sözlüğün en iyi yazarlarından biri. uludağ'da geçirdiğim kısa süre içinde gösterdiği samimiyete de minnettarım.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 18.05.2009 00:55 ~ 00:56)
  8. daha önceden bu arkadaş için kullandığım bir tanım vardı onu yineleyeceğim; girilerini okurken kıskandığım, nasıl benim aklıma gelmedi diye dövündüğüm nadir yazarlardan.
    (regulus, 10.07.2009 05:44)
  9. sözlüğün en içten yazarı..
    (hocacevval, 16.10.2009 12:17)
  10. ayrıca polemiğe girmeden ve ilgi çekmeye çalışmadan sadece yazıp çıkan klavyesi ve üslubu sağlam biri.
    (uzayi kurtaran dunyali, 02.11.2009 17:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil