belki ilginizi çeker
  1. · çıplak uyumak
  2. · sözlüğe girilecek son giri
  3. · work breakdown structure
  4. · hala dün gibi aklımda
  5. · wondrous un herkes akıllı olsun tadında duyuruları
  6. · wondrous
  7. · vuku bulanlar
  8. · eş cinsel evlilik
  9. · olgu ile olay arasındaki fark
  10. · persac
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · galatasaray
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · nikola tesla
  9. · river

olay  

1. kargaşa ve gürültüye yol açan durum.
    (dlord, 13.11.2005 13:14)
  2. türkiyenin en büyük yerel gazete ve medyasıdır. bursa merkezlidir. cavit çağlarındır.
    (geceleri esen teror, 19.11.2005 00:44)
  3. procter and gamble 'ın türkiye'ye mayıs ayında lanse ettiği yeni kozmetik markası.
    (pseudonym, 26.05.2007 23:32)
  4. (bkz: vaka)
    (yazar gibi, 26.05.2007 23:37)
  5. (bkz: hadise)
    (caps lock, 03.10.2007 16:10)
  6. bir erkek ismi.
    (bulsaraa, 03.10.2007 16:10)
  7. kimi ülkelerde yıllardır olmasına rağmen türkiye'de daha yeni lanse edilmiş kozmetik markası...
    (van den budenmayer, 15.10.2007 04:11)
  8. bursa'da yayınlanan yerel gazete. yüksek trajı ile yurt genelinde yayınlanan çoğu gazeteyi geride bırakır. bursa'da hangi berber dükkanına veya kıraathaneye girseniz mutlaka bir adet bulursunuz. bir kaç sayfa mutlaka bursaspora ayrılmıştır. verdiği çekirge ekinde de bursa sosyetesinin hangi düğünde buluştuğundan tutun da hangi ev hanımımızın resim sergisiyle alkışları sonuna kadar hak ettiğinden haberdar olursunuz.
    (boundless, 03.12.2007 10:54)
  9. sözlükte bir duyuru yapıldığında veya şifreniz yanlış girildiği vakit olası düzenbazlara karşı önlem olarak renklenen kutucuktur.
    (roj u heyv, 20.02.2008 10:39)
  10. sağ üst köşede çöp ile şu an butonları arasında yerini almıştır.duyurulardan haberdar eder.şifrenizi veya kullanıcı adınızı yanlış girdiğiniz zaman size ip no belirterek haber verir.
    bunu yeni keşfettim,arada bir şifremi falan yanlış girip, kendim yaptığımı unuttuğum ilk bikaç saniyede "hesabım ele geçirilmeye çalışılıyor,kahretsin!kim bu lanet olasıca!?" diye adrenalin dolu triplerimde yararlanacağım.hadi hayırlısı.
    (yazdımgitti, 13.08.2008 14:38)
  11. makyaj temizleyicileri ne kadar ucuzsa anti aging ürünleri de o kadar pahalı sanıyorum
    (nenya, 17.01.2009 22:35)
  12. yüz yıkama jelinin "hatta maskarayı bile temizlerken..." demesine aldırmamak gerek. maskarayı surata iyice boca edip bırakıyor çünkü. he burada amaç kirpikten çıkartıp, gözaltlarını simsiyah yapmaksa, o zaman çok özür dilerim. bu konuda başarılılar.
    yine de nemlendiricisini boklayamam. düzenli kullanıldığında oldukça işe yarıyor.
    (gitana, 13.04.2009 00:33)
  13. sözlüğün sabah sabah gündüz gözüyle saldırıya uğraması ve yetkililerin konuya inceden - kalından anında müdahale etmesiyle sonuçlanan hack olayının akabinde wondrous'un demeç verdiği ortam. ben bu demece + oy vermek istiyorum. çok güzel yazmış ama ben napim.
    (bkz: sözlükle ilgili istekler)

not: oy verebiliyormuşum zaten vuku bulanlarda tamam öğrendim arkadaşlar teşekkür ederim ama silmeyeceğim giriyi
    (fitnefücur, 04.05.2009 16:56 ~ 17:31)
  14. ışığı yandığında sözlüğü bir süreliğine durduran zımbırtı. siren gibi bir şey. zaten sol frame'de de "vuku bulanlar" belirir hemen öncesinde/sonrasında. bir girersiniz ki gene uzun uzun bir şeyler yazılmış. genelde uyuz olursunuz birilerine. o birileri de yazdırandır, yazandan ziyade.

nedeni ise sözlüğün yamuk kullanımı. hiç öğrenemeyeceğiz sanırım, sağlık olsun. gene birileri öter, birileri de bir şeyleri açıklamak zorunda kalır. duraklama dönemi bitti, aksın sol frame.
    (anladım bozukluğu, 08.09.2009 03:29)
  15. az önce "patlayacak uzaklaşın" uyarısının yayınlandığı hede. sesin gelmi.... (dıt dııııt dıt dıt dıt dıııtt...)
    (ddestiny, 27.09.2009 00:17 ~ 00:17)
  16. bu ışığın son yanışı hayırlı bir haber vesilesiyle olunca heves ettim. mümkünatı varsa ben de izdivacımı bu fasilite yoluyla duyurmak istiyorum. wondrous'a açık mektubumdur:

"ever beni wondrous*. evimi daya döşe, müstakbel eşime dolardan yapılmış kolye hediye et. kura bağlı olarak avro olarak da değişebilir bu.
    hepsinden önce evlilik kavramını tekrar gözden geçirmem, mevcut "koca" adayıyla geçireceğim yıllar boyunca alacağım sorumluluklar için kendimi hazırlamam lazım ama bunlar nasılsa hallolur. olay butonunu ve avrodan kolyeni hazırla gel. halay başı sensin."
    (hüzünden bozma mutluluk, 30.09.2009 23:53)
  17. örnek olarak ; bakım gerçekleşiyor şu an sözlükte. bi' an aklıma wondrous'un elinde malayla, çekiçle sunucuya giriştiği geldi. böyle canlandı gözümde. pure zone cocoba taneli bir canlandırma daha var ama o bana kalsın.
    (hubede, 16.10.2009 01:43)
  18. ışığı yandığı anda "aha mevzu var" deyu koşar adım girdiğim fasilite... fasilite dedim bunun havası beni bir süre idare eder artık...

ne olay olmuş la acaba? diye girip bakıyoruz yeni bir stil haberi efenime söyleyeyim birileri evlenmiş falan kıskandırıcı ve özendirici hareketler; olmuyo tabii elimizde levyeyle kalakalıyoruz... goethe giren levyeler!!! acı ama levye...
    (mgun, 19.11.2009 20:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil