21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 994 tane
günün başlıkları: 994 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·götüm ağrıdı (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·nutella (4)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (14)
- ·
- ·sevgili (2)
- ·ösym (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldi vs rewe (4)
- ·
- ·
- ·
- ·wondrous (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
videolar
olasılıksız
- (bkz: improbable)
- sınav aksamına kadar çalışmayıp yumurta kapıya geldiğinde sabaha kadar çalışıp vicdanı rahatlattıktan sonra dersin geçilmesi için sarfedilen kelime.
- (bkz: ben bu kitabı seviyodum)
(bkz: nickaltı sevişemeyen sözlük yazarları) - (bkz: @2996838)
- (bkz: @3095938)
- kitabı var pekiyi. geç kitap ismi olanını gel manaya; aklını, gönlünü çelmeyi başarandır tek kelimesiyle. ol dese olursun, koş dese koşarsın, gel dese ruhunun aynası zaten sözleri o derece.
- (bkz: şikesiz fenerbahçenin şampiyon olma ihtimali)
- okuduğumda çok beğendiğim adam fawer kitabıdır.soluksuz okumuştum.
- okuduğum en iyi kitaplardan birisidir. ancak sanırım okumadan önce belli bir birikime sahip olmak gerekiyor tümüyle anlayabilmek için ve biraz da konusuna ilgi isteyen bir kitap. az yorum yapılmasının sebebi bu olabilir.
edit: uyaranlara teşekkürler improbable başlığında bir sürü ileti varmış. yalnız ben bu başlığa neden yazılmadıgını söylemiştim
(bkz: gülücük) - ''hayattaki en önemli şey,hatta tek önemli şey,dağıtılan kartlar ve oyunda olup olmamaktı.'' içindeki şu sözüyle bende yer eden kitaptır.
- ben ki çok fazla hatta hiç kitap okumayan adamım kendini 10 gün içerisinde bitirtiyor hakkaten. çok iyi bir kitap.
- askerdeyken günde 248 sayfa tek solukta okuduğum adam fawer'in kitabıdır. filmini neden yapmamışlar diye sorarım hala kendime.
devam niteliği taşıyan ikinci kitabı ise empati dir. - okunulabilecek en sağlam kitaplardan sadece birisidir.
kurgusu o kadar mükemmel ki sanki kitap okumuyorsunuz, hollywood ürünü bir film seyrediyorsunuz. - içinde vikipedi'den de edinebileciğimiz bir çok bilgiyi barındıran, aşırı detaya düşmüş, fazla bilimsel içerikli kitap.
- hayatımda 100 sayfa okumaya üşenen biri olarak bi kaç günde bitirdiğim kitap.
en sevdiğim özelliği sanat yaparken gerçek bilgi vermesi ve insanı düşünmeye itmesidir.
her ne kadar sonunun dandik bulsam da güzel bir kitaptır.