olasılıksız   

adana çık aradan

1. (bkz: improbable)
    (ascella, 17.12.2007 17:50)

2. ağzının tadını bilen,yemekten,içmekten sonsuz zevk alan özellikle de kokoreç delisi,dünyanın en dürüst,namuslu,sorumluluk sahibi,şirin,şipşirin ve dört dörtlük insanları kategorisinde bana göre en üst sırada olan beşinci nesil şu sıralar çok meşgul,geleceğin enerji bakanı yazar.
    (bkz: çok zincirleme isim tamlaması)
    (delicaponcadı, 28.04.2008 15:07)
  3. (bkz: en birinci mühendis)

torpil yaptım, evet.
    (delicaponcadı, 16.07.2008 16:22)
  4. sınav aksamına kadar çalışmayıp yumurta kapıya geldiğinde sabaha kadar çalışıp vicdanı rahatlattıktan sonra dersin geçilmesi için sarfedilen kelime.
    (trexpt, 25.07.2008 20:39)
  5. (bkz: ben bu kitabı seviyodum)

(bkz: nickaltı sevişemeyen sözlük yazarları)
    (lonestar, 05.09.2008 10:20)
  6. daha aslında bir yıl var mecburi ayrılığımıza. ama dün gece o anı yaşadım. hiç düşünmemiştim aslında nasıl olacağını. daha doğrusu düşünmüştüm ama böylesi derinden hissedememiştim. son gecemizi gördüm dün gece, yarım son gecemizi. çok netti yüzün, gözlerin, ellerin, ah dudakların... sabah 4te uçağa yetişmem gerekiyordu. uyumamıştık. nefesim kesiliyordu ağlamaktan, konuşamıyordum bile. gözlerine baktıkça o nefesimi kesen ağlama dalgası yeniden başlıyordu. gözlerin kıpkırmızıydı. gitme de diyemiyordun, nasıl diyesin? yolculamaya geliyordun. arkamda bırakıyordum seni. o an her şeyden vazgeçebilirdim inan. perişandık ikimizde. ben kalamıyorum, sen gelemiyordun. gözlerimiz kıpkırmızı, yüzümüz gözyaşlarımızla ıslanmış, ellerinden adım adım uzaklaştım, gözlerinden, dudaklarından...
    (delicaponcadı, 14.09.2008 15:22)
  7. (bkz: @2996838)
    (hayalmahsulleriofisi, 19.01.2009 01:23)
  8. o konuşsun bir yandan çikilata dondurmalı kazandibisini yesin, ben onu dinliyormuş gibi yapıp gözlerinde kaybolayım. evet, istediğim hayat bu.
    (delicaponcadı, 15.03.2009 20:28 ~ 20:33)
  9. sayısalla uğraşan insanların okuduğunda daha çok verim alacağı adam fawer kitabı. sözelciler okursa sadece kitabı okumuş olurlar. biraz bilim kurgu, biraz action karışımı bir hollywood senaryosunu andırıyor. okumazsanız da bir şey kaybetmezsiniz.
    (kakamelsokoban, 13.06.2009 14:17)