|
|
- tüm bakışları üzerine çeken, tüm kızlar tarafından bile tescil edilmiş, saf bir güzelliği olan, asil duruşlu genç kızdır. çok büyük bir ihtimalle bir çıktığı yoktur. çünkü hiç bir erkek kendisine onu yakıştıramaz. herkes allah sahibine bağışlasın der. çıkarsa da genellikle çıktığı çocuk okulun en yakışıklı çocuğu dur. evlenip çocuk sahibi olduklarında zeus veya venüs gibi bir çocukları olması muhtemeldir.
- yoğun ilgiden dolayı; "o kadar mükemmelim ki kimse bana çıkma teklif edemiyor" havalarında dolaşabilmesi yüksek ihtimaldir..
- (bkz: @422284)
- (bkz: sözlüğün en güzel kızı)
- efsanedir, parmakla gösterilir, tikilik potansiyeli yüksektir
- adının pelin olduğundan şüphelendiğim kişi.
(bkz: pelin)
(bkz: @152912)
- bugün bir adet görmek suretiyle yürümeyi 2 saniyeliğine unutmama neden olan insan, insan değil melek, yok yok melekte cinsiyet olmaz, insan. land rover kullanıyodu kendisi, bi cip böyle mi güzel kullanılır, cipi bi kenara bırak, (cip de cip yalnız) hakkaten dengemi kaybettim. ardından güç elektroniği laboratuarı finali semalarına doğru uçtuuum, sonra da final uçurdu zaten.
- kendisi görecelidir. baba adı: "kime göre", ana adıysa: "neye göre"dir.
- -olm bak lan okulun en güzel kızı geçiyo
-banane
-ama sana doğru geliyo
-o zaman sanane
-yok lan geri döndü gelmio
-...benin ..mı
- eninde sonunda gider eziğin, hanzonun ya da amerikalıların dediği türden "loser"ın tekine verir. sonra bunu hollywood romantizm diye satar, biz de izleriz.
(coban, 12.06.2006 22:33)
- -anaokulu: hayri amcanın kızı damla
-ilkokul: çilli ayşegül
-ortaokul: manken beyza
-lise: cızmalı* güler
-üniversite: trinity (adını bir türlü öğrenemedim hastasıydım, adını böyle koydum)
- bu tür kızlar genelde okulun
en işe yaramaz, kural tanımaz,
terbiyesiz, seviyesiz,
serseri ruhlu, adamıyla çıkarlar
- herbiri kendini ayrı bir prenses sanan kızlarımıza, okuldaki aynaların ara sıra fısıldadığı beyaz yalandır.
- hep olmak istediğim.
- gözlüklü değilsen aşık olamazsın buna. yasak amk.
- (bkz: okulun en güzel kızı ile çıkmak)
- henüz görmediğim,görmeden de yorum yapasımın gelmediği kızdır.
zira ilk önce o beni görsün.hih*
- genelde ege bölgesi'nden çıkar.
(bkz: izmir kızları)
(bkz: aydın kızları)
(bkz: denizli kızları)
(bkz: uşak kızları)
(bkz: muğla kızları)
- ortalama bir öğrencinin okul hayatı boyunca ya 1 ya da 2 kere görebileceği kızdır. mütemadiyen bir şeyler ile uğraşır, ortalarda gözükmez. hep işi vardır, kimseyle çıkmaz, çıkarsa da bu kişi "ulan ben dururken şu çıktığı tipe bak, ıyy" denilecek bir insan olur. okul yönetimi ile arası iyidir ayrıca.
- okul derken hangi okuldan bahsediyoruz. üniversitedense eyvahlar olsun 4 sene zaten onca insan içinden o kızı bulmakla geçer. lise desen o da en azından 2 seneyi alır. ortaokul ilkokul falan diyorsak orda zaten çocuğuz güzellik kavramı değişik şeylere bağlıdır.
o halde demek ki okulun en güzel kızını bulmak baya zaman alır.
- anılarda o güzel gülümsemesiyle yer edendir.
|