yakalandığında "sucuklu" lakabını yiyebileceğin durum. kaçamak cevap olarak "çok sakarım süt döktüm" ya da "bu kadar da ayakta uyunmaz ki canım rüya bile görmüşüm" diyebileceğin ama kimsenin yemiyeceği durum
yaşanan ve yapan adamın tenefüste kalorifere yaslandığı durum...
okulu skiim cümlesinin hayata geçirilmesindeki ilk adım..
lise hayatında bu işi yapan erkeklerin çeplerinde el geçecek kadar delikler vardır ve o gün ne tesadüfse biraz bol pantolon giymişlerdir..
eğer sınıfta sıra arkadaşınız hatunsa zor bir durum olabilir. zira kokusuyla hatunu kaçırabilirsiniz, rezilliğide cabası.
sağ veya sol köşelerde en arkadaki sırada gerçekleştirilesi eylem
(snncr, 31.03.2008 01:07)
aile terbiyesinden yoksun bir insanın kendini ispat çabasıdır. ergenlik dönemindeki gerizekalılık olarak nitelendiremeyiz bunu yapan gerçekten salaktır.
bi sonraki adımı internet kafede masturbasyon yapıp, cinsel tacizden hakkında dava açtırmak olan eylemdir.
(bkz:
ben bunu gördüm)
orta okul son sınıfta kendini ispatlama aşkı şevkiyle dolu bi grup gencin bu sevdayla yaptığı iştir.çok klasiktir aslında, bu ergenliğin ilk safhasındaki gençlerden bi beş on tanesi toplanır sohbet başlar zaten bu çağlarda sohbet konuları fasit bir daire içerisinde döner dolaşır aynı yere gelir, içlerinden biri bağırır neymiş efendim; sami'nin kuşu ötmüyomuş,kerimin ki çalışmıyomuş, öbürküsünün motoru su kaynatıyomuş. şimdi ne olmuş demeyin bu o gençlerin toplumdan soyutlanması manasına gelir bu hipotezler bir şekilde mutlak surette yanlış olduğu ispatlanmalıdır.bu yüzden de genelde ortaokul tuwaletlerinde özellikle yapıldığına tanık olduğum akabinde de vay be eziklik insana neler yaptırıyor dediğim olgudur çok da yadırganmamalıdır derim ben.
ama bir de bu işin aşmışları vardır onlar vakit nakittir sözünü tam itibariyle anlamış, hayat felsefesi haline getirmiş şahsiyetlerdir, okullarımıza renk katan güzide insanlardır bu adamlar öğlen arası 2 kere, diğer tenefüslerde 1er kere yaparlar bu işi.o kadar enerjiyi nereden buluyorlar acaba diye düşünür insan heralde o işe harcadıkları enerji türkiye gibi bir ülkenin 2-3 yıllık elektrik enerjisini karşılayacak kadar vardır sonra bigün bu arkadaşların aletleri okulda şişer ağlaya ağlaya eve giderler toplumun baskısından korktukları için bu olay unutulana kadar da gelmezler okul benim arkadaşım2 hafta gelmedi.
bugün bir şehirde belediye başkanı olan birinin tanınmış oğlunun okuldan kovulmasına sebep olan olay. bilmeyen pek yoktur aslında.