güzel bir duygudur, içiniz rahatsız olsada girmezsiniz derse, huzursuzluk fayda etmez yinede oturursunuz avluda, trafiğin iyice yoğunlaşmasını beklersiniz sonra eve gitmeye karar veririsiniz.
sonuç: gün anlamsızca bitmiştir
tam sınıfa girecekken dersten çıkan arkadaşlar ayartınca fresco veya avlu tercih edip oradan da maslağa dönmek ve "ben niye yaptım bunu?" sorusuna daha mantıklı bir cevap verebilmek için yolda metrocity'e uğramak
sık sık karşılaşılan,bir kişi tarafından aman ya canım hiç derse girmek istemio sözünün söylenmesi ardından gaza gelinip gruptaki herkes tarafından onaylanan ve topluca uygulanan olay
okula gitmekten son anda vazgeçen ve hiç emek harcamadan elleriyle boşalttığı günü binbir güzel planla süsleme niyetinde olan öğrenci kişinin bir bir arkdaşlarını arayıp -hocam sunumum var bugün -abi sınav var yaa gibi cevaplarla karşılaşmasının ardından kahvaltıda annesinin -bugün okulun yokmu senin sorusuna verecek cevabı olmaması durumunda yapacağı hareket.
artık piyasa olduğu ayağa düştüğü için yapmadığım eylem.
artık ortam yapmak için okulu kendime çağırıyorum bu sırada arka kapıdan kaçıp başka bir üni. de derse giriyorum.