belki ilginizi çeker
  1. · partiden sıkılıp terasa çıkan adam
  2. · duygusal ergen
  3. · benimle çıkar mısın
  4. · senden hoşlanıyorum
  5. · partiden sıkılıp terasa çıkan adam
  6. · boylumlama
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · yeşim salkım
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · alanya
  9. · sevgililer gününü ticari nitelendiren insanlar

okul pikniğinde kayanın üstünde mp3 dinleyen ergen  

1. bir ergen türüdür. lisenin son günlerinde, karne almazdan az evvel gidilen piknikte, arkadaşları kızların gözüne girebilmek için voleybol oynayıp birbiriyle güreş tutarken o bulduğu bir kayanın üstüne konuşlanır ve dinlediği müziğe kendini kaptırarak ortamdan soyutlanır. bekler ki hoşlandığı kız yanına gelsin, “noluyor orhan, bir derdin mi var?” desin o da hiçbir şey demeden kulaklığın birini çıkarıp ona taksın ve….

öyle olmuyor orhanım bu işler artık, kalk topa gir azıcık kızlar senin dinlediğin o allah belanı versin, git artık orospu temalı cankan şarklılarına prim vermiyorlar. bak yerde öküz gibi güreşen elemanlardan birisi sevdiğin kızı alır zoruna gider. hadi evladım, hadi güzelim çıkar o sqny mp3’ü de güreş biraz hayvanlar gibi.

ohaaahohhaaaa diye anırmayı da ihmal etme. kur yapan liseli erkeğin çıkardığı bu ses kızları etkiliyor sanırsam.
    (diazepam, 12.06.2009 13:35)
  2. kendi halinde takılan emo kılıklı, duygularını kendi kendine yoğun yaşamak isteyen ergendir. yalnız bırakılması, çok çatılmaması gerekmektedir aksi halde yan etki yaratıp ağlayabilir.
    (onbirdakika, 12.06.2009 13:42)
  3. (bkz: örcın)
    (hacktor, 12.06.2009 13:54)
  4. ergendir..dünyanın bütün yükü onun üzerine binmiş gibi hissetmektedir,kimsenin hayatı onunki kadar kötü olamaz,kimse onun kadar dertli değildir,kimse onu anlamamaktadır,neden her biri birbirinin aynı çileden bozma günleri yaşamaktadır ki..pikniğe gelmiştir ama ne arkadaşlarının ne de annesinin yaptığı köftelerin bir anlamı vardır*..onu boğan ve anlamayan bu kalabalıktan kurtulup birbirinden melankolik şarkılar dinleyip derdine dert katmaktan başka isteği yoktur..işte böledir bu ergen kişinin ruh hali...kendisine teomandan ergen psikolojisini en iyi anlatan şarkıyı onyediyi armağan ediyoruz,bunu da eklesin mp3üne*

bosver beni muhim degilim
    bu onun hikayesi
    cok beyazdi kir tutardi
    omru kelebek kadardi
    mektuplari sisedeyken
    bir de bakmis deniz yokmus
    tek basina dansederken
    mutsuzluktan sarhosmus
    daha onyedi onyedi onyediymis
    oyundan kalkmak isterken
    kagitlar dagitilmis
    bu hava boslugunda
    artik heresey satilikmis
    trafikte akmayan hep onun seridiyken
    soyledigi son sarki
    elveda zalim dunyaymis
    (delilergibiözledim, 12.06.2009 13:56 ~ 13:57)
  5. (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 12.06.2009 14:04)
  6. (marla damagınızda ki yara, 12.06.2009 14:05)
  7. platonik aşkına nasıl açılacağını düşünüyordur. "benimle çıkar mısın?" mı demeli yoksa "senden hoşlanıyorum" mu diye çelişkiye düşmüştür.
    (bkz: ne diyorum lan ben)
    (gobbledigook, 12.06.2009 14:17)
  8. tenefüslerde başını sıraya koyup cengiz kurtoğlu şarkıları söyler.

zalim dostlarım mp3.

ayrıca bi' umut sarıkaya kokusu da aldım.
    (shufflez, 13.06.2009 01:16)
  9. melankolik takılan ergendir. ileride ismail yk' ya dönüşebilir.
    (l k, 03.10.2009 11:27)
  10. çok yalnızdır. manita yapma peşindedir.
    (lapatos piços, 03.10.2009 11:52)
  11. farkı olma çabasının tavan yaptığı anlardır. siz onlar gibi değilsinizdir, kayanın üzerinde sizi izleten kız arkadaşlarınızın var olduğunu düşünerekten gözünüzü daha da uzaklara dikersiniz, gizemli bakışların havasını sezdirebilmek için, ama farkına varmak yok hiç öyle bi havanı olmadığının...

+aykuut gelsene senle bizle hadii
    bir filozof havasıyla
    -hayırr, rüzgarların yüzüme çarpışını daha yakından hissetmek istiyorum
    +emin misin
    -tabi ki hayırr, beennn, konfüçyusum.
    +hımm, e iyi öyleyse ben gideyim
    -git tabii, git ve iğrençleşmiş sohbetler içinde yalnızlığının üstünü örtmeye çalışarak benim yalnız görünenler ama asla yalnız olmayanlar seviyesine erişmeye çalış ya da öyle san...
    +evet evet ben gitmeliyim, baaayy
    -olum niye olmuyor nerede hata yapıyorum anlamıyorum yaa, bu da gitti...
    (bilebilebiikikere, 03.10.2009 12:04)
  12. black metal dinleyicisidir. dağ, taş, ormanlık, kayalık ve maki gibi doğal ortamları görünce dayanamaz. zaten okulda adı sataniste çıkan gencin 10 metre yakınına kimse yaklaşmamaktadır. kendini çok özel hissedip mal mal uzaklara bakar. huzur bulup geri döner.
    (fes başıma, 03.10.2009 12:04)
  13. yanına hoşlandığı kızın gelip "bakayım ne dinliyorsun,aa onu ben de çok severim" demesini bekliyordur belki de.bu amaçla müzik çalarda her türden müzik bulunur.mesela bir arkadaşım anlattı lise yıllarda hepsi,slayer,kreator,justin timberlake,david guetta mp3 çalarında aynı anda barınıyormuş.

(bkz: bir arkadaşım ekolü)
    (helvacıoğlu blok flüt, 03.10.2009 12:35)
  14. sözlük ayıp ya vallahi hep kızlara bağlamışsınız, yok kızlar gelsin diye uzaklara bakarmış da bilmem ne. oha lan böyle bi taktik mi var ben bilmiyorum. adamın ilgilendiği kız yoktur, yerde güreşirken kendini hayal edemiyordur, futbol değil basketbol oynuyordur ve hemcinslerinin abaza muhabbetleri baymıştır, geriye kendini ortamdan soyutlamaktan başka çözüm kalmamıştır. bu adam daha normal lan. ille olayı karı kıza vurmasanıza, pis herifler ya. yeter artık ben gökyüzünün rengini takdir etmeye gidiyorum. genç ve güzel dişiler beni güneşin ufka değdiği yerde bulabilirler. (hayır işe yarıyorsa bilelim)
    (hopeless, 03.10.2009 13:05 ~ 13:06)
  15. (bkz: kuzenim la bu)

arkadaşlarıyla geçinemediğini iddia eden, elinde cep telefonuyla sevgilisiyle mesajlaşan bir tip serer gözler önüne. yemin billah gözümün önüne kuzenim geldi. kıyafetlerinin hep siyah olmasından bahsetmeme gerek yok zannedersem.
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 03.10.2009 13:20)
  16. (şafak harekatına hazır mısın asker, 03.10.2009 14:44)
  17. yağmurda denize taş atan yalnız adamın yeni nesil ergen versiyonu, (bkz: bizim zamanımızda mp3 vardı da biz mi dinlemedik)
    (lizardqueen, 03.10.2009 17:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil