okul müdürünün ve kendisi gibi düşünenlerin şap yiyerek ülkeye,vatana millete daha faydalı olacaklarını gösteren olaydır. adam belli ki fazlasıyla iradesiz, belki de geceleri
upskirt videoları izleyerek okula geliyor. adam tahrik oluyor ne yapsın di mi? zaten üniversitelerimiz de araştırma görevlisi ya da yardımcı doçent doktor kadrosu sevgili maliye bakanımız tarafından açılmadığından değil de dekolte gelen öğrencilerden dolayı başarısız. bir tek imam-hatip liseleri ahlaklı(!), diğerleri fuhuş yuvası. zaten eğitimimiz basiretsiz müdürlerden, ezberci öğretmenlerden ya da içi boş müfredattan değil de bacaklarını pergel gibi açan "dişi"lerden bu hale geldi.
okul müdürü de zaten bizim babamız, ne derse de onu yaparız. değil mi efendim bak adam tahrik oluyor işte. o olursa herkes de olur. milletin işi gücü de zaten fantazi kurmak. benim bir şeyler öğrenebilmek için ailesinin son gayretleri ile okula gelen geç kızım, bir sürü sınavdan geçip iyi ya da kötü bir gayret ortaya koyan bayan öğretmenim de potansiyel teşhirci, tabi ki açmayacak bacaklarını pergel gibi. sonra baseni falan görünür, çarpılırız valla....
edit: haberlerde yazmıyor ama
eksiksizuyum okul müdürünün kadın olduğu şeklinde bir uyarı yaptı(kendisine teşekkür ederiz). girideki okul müdürünün fantazileri sadece bir zihniyeti göstermesinden dolayı anlam taşır. girinin ana fikrinde son zamanlarda eğitim sisteminin çarpıklığının, kılık kıyafetin arkasına ikinci plana itildiği anlatılmak istenmiştir. kamuoyuna duyurulur.