okudum anladım olaya girelim  

adana çık aradan

1. göbel sözünü kullandığına göre çorumlu olması kuvvetle muhtemel(ya da mikrop şakir hayranı).
    (herzevekil, 24.02.2009 02:05 ~ 02:06)
  2. (bkz: mühendis)
    (sleeping with ghosts, 19.05.2009 19:29)
  3. bilindik, klasik sitelerde karşılığı üyelik sözleşmesini okudum ve kabul ediyoruma karşılık gelen cümledir.
    (okudum anladım olaya girelim, 21.05.2009 16:58 ~ 16:59)
  4. (bkz: kamasutra)
    (suskungeveze, 21.05.2009 16:59)
  5. fifa 09 arkadaşı, sözlük yazarı. hatta bir bakıma egzantirik milli o! hani çok yakın arkadaşım olsaydı rezil eder bırakırdım onu burda ama olmaz, ayıp olur şimdi.. 3-2-1-dal... skorları hiç söylemeyeyim, hepsi berabere bitti bile sayılır. *
    (sonra yazsam olmaz mi, 23.05.2009 14:32)
  6. eğlendirirken kazandıran insan. yazılarının takipçisiyim. pek centilmen bir yazardır kendileri. ailecek seviyoruz. keh keh.
    (lady viola, 11.06.2009 13:20)
  7. bana tipik sözlük yazarı demiş hiç yakıştıramadım*. kendisi ile zirvede tanıştım daha doğrusu onlar benimle tanıştı efendim. bir baktılar 6. nesil misin sen de mi yalnızsın dediler olayı bitirdiler. güzel bir zirve arkadaşlığı ettik. e artık darısı diğer zirvelere. he bir de otomotiv ile alakalı birşey okuyordu yanılmıyorsam çok pis zengin olabilir dikkat edin.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 15.06.2009 17:33)
  8. daha gencecik 6. nesil yazar.*

disko kralı zirvesinde* gördüğüm de kimseyi tanımayan tipik bir 6.nesil gibi etrafa bakıyordu. gerçi benim de ondan pek farkım yoktu (sadece selamlaştığım ve yüzlerine aşina olduğum bir kaç kişi dışında). kısa zaman da tanışıp, beraberce yeni tipik 6. nesil bakışları atan arkadaşlarla* kaynaştık. bir anlamda zirve de saplar zirvesi yaptık. *

unutmadan; sohbet ederken "statüm var bilmem ne bilmem nerdeydi böyle oldu şimdi vs." dedi. orada kıskandım lam yalanım yok! statüsü böyle devam edesi, seri eksi oy veren ibneye yakalanmaması dileğimle.
    (bialem, 18.06.2009 00:13 ~ 00:14)
  9. iyi niyetli, sıcakkanlı bir insan esasında. samimiyetle bezenmiş girilerini yanlış anlamamak lazım.

mesela benide tüm sözlüğe sağlam abazadır diye lanse etmiş. ben bunu yanlış anladım mı ? tabii anlamadım. doğru söze ne denir amına koyyim!
    (siriquastrum, 03.07.2009 15:10)
  10. eğitimine almanya'da devam etmeye karar vermiş nesildaş, yoldaş. alamanca zordur, ben öğrenene kadar bir tarafımı yırttım dedim dinletemedim. gurbet elde yapamazsın dedim dinletemedim. bir terslik olur da gidemez ise buna bencilce çok sevineceğim. ancak giderse de onun adına mutlu olup , burada işlere onsuz devam etmek zorunda kalacağım.

en kötüsü vedalaşamadık bile. umarım gitmeden görüşme imkanı buluruz. buralar sensiz keyifsiz olacak yahu. son olarak cemil demirbakan'ın buğulu sesinden sana sesleniyorum.

böylesi hepsinden güzel
    git özlet kendini yine gel
    döneceksin diye söz ver...
    (lady viola, 04.07.2009 20:15)
  11. (bkz: okuduğumuzu anladık mı)
    (always alone, 04.07.2009 21:58 ~ 21:58)
  12. (bkz: ideal sözlük yazarı)
    (iett, 09.07.2009 19:59)
  13. minicik kalbine dünyaları sığdıran dev insan.
    (mina harker, 20.07.2009 20:59 ~ 21.07.2009 14:54)
  14. öncelikle kendisiyle itü sözlük grubunda tanıştık. beni ne kadar sever beni ne kadar sayar bilmem. çabuk samimi olmak gibi bir denyoluğum mevcut. bu sebepten herhangi bir öngörüde bulunamıyorum beni ne kadar sever sayar diye. belki ilerde küfürleşiriz.

fakat beni bu yazıyı yazmaya iten sebep samimiyet ve karşılıklı fikir alışverişi.

grupta bir ton adam var. hepsi birbirini tanıyor az çok. onun gibi benim gibi kimseyi tanımayan arkadaşlar bir köşede sessizce kalıp insanları gözlemliyor. çıkarım yapıyor. iyi veya kötü. bilemem.

sonra benle konuşmaya başladı. işte bu yazıyı yazmama sebep olan olay bu konuşmadan sonra başladı. 40 yıllık arkadaşlık gibi fikir alışverişinde bulunduk. soru sorduk cevap aldık. öyle pek bilgi içeren sorular değil. ayrıca yeri geldi birbirimizi savunduk. laf sokmaya çalışanlara karşı. bir nevi asker arkadaşı gibi. anlatabilmişimdir umarım. hani çocuk parkında beraber oynadığınız çocuk misali. öyle işte.

kendisinin benim hakkında ne düşündüğünü bilemem. fakat severim.

ne çabuk dediğinizi duyar gibiyim.

ben risk almayı severim.

adafasdfsdgsdfsd.
    (jimmy, 03.08.2009 20:19)
  15. (bkz: işçi emeklisi)
    (molly, 09.08.2009 13:12)
  16. (bkz: krank mili)
    (sadecezeynep, 22.08.2009 12:48)
  17. iyiki doğmuş iyiki tanımışım dediğim doğum günü olan yazar kişisi. bundan sonra da hep birlikte olmak dileğiyle dostum, değerlisin.
    (lady viola, 24.08.2009 01:58)
  18. 24 ağustos itibari ile doğum günü çocuğu(ymuş).

biraz iyi dilek sıralayayım sevgili kardeşime. unutamayacağı yeni bir yaş ve devamında da güzel bir ömür bütün yaşlarında. bir de her şey dilediğince ve gönlünce olsun diyeyim, iyi ki doğmuşsun diye de bağlıyayım konuyu.

nice yıllara...

istanbul'a geldiğinde okuldan önce veya sonra bekliyorum. pasta yiyemesek de yemek yeriz *
    (bialem, 24.08.2009 02:33)
  19. "iyi ki dooğduun seeen" diye çığırdığım insan. doğum günü kutlu, mutlu olsun.
    (anime, 24.08.2009 02:46)
  20. (bkz: nerde kalmıştık)

(bkz: dedim giyin ben soyucam)
    (argento, 24.08.2009 02:47)