aklımda ''çok mükemmel futbolcuymuşta, eşinin intiharı ardından çok fena kötülemiş'' gibi kalan oyuncu. ne zaman onun adını duysam bu fikir beliriverir aklımda çünkü en flaş olduğu zamanlarda kendisine acayip bir hayranlık besler ve yakından takip ederdim.
mahallede oynadığımız futbolcu kartlarında bana hep uğur getiren isim olduğunu düşünürdüm hatta. hep onu ortaya koyduğum vakitlerde kaldırırdım en büyük hasılatı.. kartlardaki ''değeri'' hanesinde onunkinden büyük tutarlar yazan futbolculara sinirlendiğim günleri bile hatırlıyorum. çocuk yaşta arkadaş arasında bir kaç günlük gündeminiz bile olabiliyor bu hatta.
sonra bir gün eşinin intihar ettiği haberini gördüm televizyonda...
haberde gözyaşları içinde koluna bir kaç arkadaşı girmiş şekilde bir otobüsten iniyordu. o görüntü dün gibi aklımdadır. üzülmüştüm gerçekten. furbol kariyeri geldi aklıma bir izleyici olarak.. kartta yazan değerinin dahada düşmesinden korktum.
ve emin olun aynen yazının başındada dediğim gibi, o günden sonra bir daha düzen tutmadı adam bana kalırsa. belçika ya attığı o ''mükemmel'' golün benzerini, o kadar yıl geçmesine rağmen,
messi den başka kimsenin atabildiğini görmedim.
sen ortasahadan kalkta koca bir takımı ip gibi diz ve başladığın işi bitir.
umarım teknik direktör olarak mükemmel bir kariyerle hayatına devam edecek.