oktay aymelek   

adana çık aradan

1. kendisini sozlukte alım olduğu zaman çaylak yaptığım ama bilgisayar ve internetle çok haşır neşir olmayan,süper organizatör ve en önemlisi herkesin sevgilisi bebe ya da la bebe
    (la bebe, 04.04.2007 17:09)
  2. stv'de hafta içi kuşağında yemek programı yapan, harikalar yaratan aşçı, usta..

1 saat içinde canlı olarak tatlısından tuzlusuna ara sıcaklarına kadar beş çeşit yemek yapabilmesi, ne yazık ki yemeklerini tadamasam da lezzetinden şüphe duymadığım kadar harika şeyler yapar.. eğer diyetteyseniz, gün boyu su içmeye mahkumsanız:

1.asla özsüt'ün önünden geçmeyeceksiniz,
    2.oktay usta'nın programına denk geldiğiniz an kanalı değiştireceksiniz.
    (epilofs, 18.05.2007 01:18)
  3. (bkz: insanlar çift yaratılırmış) (bkz: tümer metin)
    (profesore, 18.05.2007 02:27)
  4. programlarında giyimi ve özellikle aşçı şapkası konusunda titiz insandır. sebze meyve doğranması ve temizlik gibi işleri konuklarına yaptırır. programın ortasında aniden siren sesleri çalmaya başlar ve geri sayımla birlikte alel acele birşeyler hazırlanır. arada yaptığı sakarlıklarıyla insanı hayli güldürür.
    (ezz, 18.05.2007 02:51)
  5. hafta içi öğlen kuşağında tüm yaygaracı kadın programları ve gözden düşmüş şarkıcıların sunduğu programların arasından sıyrılıp tahminimce kendine genç bi kitle yaratmış espirili, sempatik müthiş aşçı. o yapıyor biz fenalık geçiriyoruz, keşke amcam dayım olsaydı dediğim adam oy oy, kapılardan sığmazdık
    (alphesibea, 22.05.2007 23:06)
  6. yemek yaparken espri yapma ihtiyacı duyan ancak yaptığı bu iğrenç esprilerlede ekran başındakilerin sınırlarını zorlayan yemek sanatçisi.
    (semihagalar, 04.07.2007 01:00)
  7. ramazan ayında program yapmasının engellenmesini istediğim muhteşem yemeklerin yaratıcısı,iyi bir aşçıdır kendisi.
    yasaklansın istiyorum çünkü aç halde televizyon seyretmeye çalışırken zap aralarında 2 gündür karşıma çıkıyor.ne yaparsam yapayım izlemeden edemiyorum ve direkt günaha girmiş hissediyor insan kendini o yemeklere bakarken...
    aynı zamanda düşülen durum göze geldiğinde sürahi hanımın yemek programı seyrederkenki hali aklıma geliyor,ürperiyor insan.
    yapmayın canım kardeşim,yazık!*
    hayır şimdi karnım tok,sırtım pek ama gün içinde kendini kaybedenler için yazmayı görev bildim!*
    (rhododendronluteum, 14.09.2007 21:00)
  8. bugün zaplarken takıldığım, şok olup nasıl yani diyerek bakakaldığım stv'deki programın sunucusu. nasıl bir hızdır,nasıl bir yetenektir anlamış değilim.
    bir yemek programı süresinde toplamda 5 çeşit yemek yapmış bulunmakta olup harikalar yaratmış,beni ekrana yapıştırmıştır.kendisine superman demek istiyorum. bir de o soğuk esprileri olmasa daha da iyi olabilir.
    (nickim konusunda kararsızım, 14.09.2007 21:24)
  9. annemin hayatının erkeği ..
    (clem, 14.09.2007 21:36)
  10. bir ara gay olduğu dedikoduları çıkmıştı. baya gülmüştüm. sonra öğrendik ki evliymiş çocukları varmış.
    (weekend warrior, 24.09.2008 17:26)