belki ilginizi çeker
  1. · çılgın bediş
  2. · bülent çetinaslan
  3. · yaran ev hayvanı isimleri
  4. · yalnızlık gittiğin yoldan gelir
  5. · zengin çocuğu isimleri
  6. · türk filmlerindeki zenginler
  7. · tatilya
  8. · efsane dizi karakterleri
  9. · arka sıradakiler
  10. · devler ligi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · galatasaray
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · kış
  9. · yiğit özgür

oktay  

1. bir erkek ismi, ayrıca çılgın bediş'te cenk torun'un oynadğı karakterin adıydı.

(bkz: ukte)
    (sükun, 16.07.2006 14:25)
  2. (bkz: oktay derelioğlu)
    (sycrone one, 13.11.2006 23:27)
  3. sinirli,sitemli,çabuk sinirlenen anlamında olan,tarihsel özü ise cengiz hanın oğullarından ogeday dan gelen isim.
    (illetyus, 28.04.2007 10:01)
  4. çılgın bediş'in esas oğlanı. bediş'in delicesine aşık olduğu ama genellikle karşılık alamadığı, birçok kızla gününü gün eden ve bu günlerin sonunda suratına ve üstüne tat ketçap boca edilen pısırık ve meymenetsiz dizi karakteri.

ulan şu dizi senelerce oynadı televizyonlarda, senelerce izlendi ama şu adamın ciddi bir tribini görmedim bediş'in yaptıkları karşısında. 3 bölümde bir tokat yeri, 3 bölümde bir ketçap yedi, üç bölümde bir yanındaki kızın yanında rezil edildi ama ağzından bir tane küfür duymadık. lan bu kadar mı iyi aile çocuğu olunur? küfür duymadın mı lan hayatında? ulan ben bir kızla bunları yaşasam sonunda dayanamam; "yeter lan mk, ne istiyorsun lan benden? açık açık söyle ne istiyorsan da ona göre davranalım" derdim. ama senelerce put gibi oturdu bediş'in bu yaptıklarına karşılık. sadece sessizce oturup, surat asıp tepki verdi cibiliyetsiz. ağzını burnunu kırdığım bir kere küfür et lan! ana bacı saysana! yok abi, adam iyi aile çocuğu. sokarım öyle çocuğa.

bu şerefsiz dizideki diğer erkeklerin hepsi devyarasa motorlara binerken kös kös oturur bir kere bile de "yav ben de mi bir motor alsam" diye sormazdı kendi kendine. lan o inek savaş bile motor almıştı sonunda. sen anca araba al gez. haspam. hiç mi özenmedin lan?

sinirlendim akşam akşam. çocuklara kötü örnekti bildiğin. allahtan o zaman biraz kafa varmış bizde de. etkilenmemişim.
    (sycrone one, 23.07.2008 21:25 ~ 21:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil