görseller
okay temizokay temiz

belki ilginizi çeker
  1. · burunla borozan çalmak
  2. · camdan kalp
  3. · hasan yarımdünya
  4. · onno tunç
  5. · kabak tatlısı
  6. · denizaltı rüzgarları
  7. · perküsyon
  8. · asia minor
  9. · gaza getiren müzikler
  10. · kerem görsev
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 100 opera
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · 2012
  6. · aylin aslım
  7. · okan bayülgen
  8. · torba kadro
  9. · yazarların küstürülmesi

okay temiz  

1. türk perkusyon ustası. kendi yaptığı piramit şeklindeki bir aletle bütün vurmalı seslerini çıkarabildiğini söylemiştir. yurtdışında ülkemizi mükemmel bir şekilde temsil etmektedir.
    (kornish, 06.03.2004 04:40)
  2. bir dönem marmaris anadolu lisesi'nin bando takımını çalıştırmıştı, burnuyla borozan çalışını* unutamam. neşeli ve babacan bir insandır. çalamadığı müzik aleti yoktur*
    (mavio, 24.03.2004 17:30)
  3. huysuzluk abidesi. bir program için konuk olmuştu. program başlayana kadar herkese kök söktürdü. gitmeye kalkıştı yalvara yakara ikna edildi ama sunucu geldiğinde hiç bir şey olmamış gibi davrandı. sunucuya sitem dahi etmedi. o yüzden kıl oldum halada kılımdır.
    (vonalı, 08.06.2004 02:11)
  4. www.okaytemiz.com)" onmousedown="return bkc('379441','www.okaytemiz.com')">www.okaytemiz.com
    (makaveli, 06.04.2005 00:20)
  5. 19.temöbte bu adamcağız 2.5saat boyunca o tuhaf sesli çalgıları kullanmış ve beynimi itinayla resetlemiştir.kulakları kapamanın da hiçbir faydası dokunmamıştır, sanırım ve ne yazık ki frekans meselesidir..
    (youareagod, 07.04.2005 00:20)
  6. bi senesinde jazz festivali'nde cemil topuzlu'da * öğrencilerinden oluşan 80 kişilik bi grupla konser vermiş kişidir, ki ilerleyen senelerde biz orda oturucaz dediydi biz seyircilere de.. heyecanla bekledik de gelmedi daha..
    (bınar, 17.04.2005 13:37)
  7. bizzat tanıdığım yetenek abidesi insan. evinde neredeyse dünyanın her yerinden gelen etnik yada teknolojik sayısız vurmalı çalgı aleti bulabilirsiniz. en ilginçlerinden biride koltuğunun altına sıkıştırıp yanındaki ipler sayesinde derinin gerginliğini değiştirerek değişik sesler elde ettiği cemresidir. ve bu aletle "dağ başını duman almış"ın müziğini çalınca epeyce şaşırmıştım.
    (fiddle, 01.10.2005 17:34)
  8. müzikte özellikle cazda bu kadar aşmış olmasına rağmen her fırsatında "çocuklar bizim daha öğreneceklerimiz var, sizinle her gün yeni birşeyler öğreniyoruz" diyerek her defasında daha fazla hayran olduğumuz dünyalar tatlısı müzisyen. isveç'te fusion cazın ilk örneklerini vermiş ve türkiye'de caz müziğinin ilk temsilcilerindendir. kaynağını isveç'teki yıllarından alan şimdiki ritim atölyesi(bkz: okay temiz ritim atölyesi) birbirinden farklı boyda, türde, yaşta amatör müzisyen barındırmaktadır. daha fazla bilgi için www.ritimatolyesi.com)" onmousedown="return bkc('778451','www.ritimatolyesi.com')">www.ritimatolyesi.com
    (qfwfq, 17.04.2006 23:27 ~ 23:33)
  9. geçen haftasonu by pass ameliyatı geçirmiştir. şu anda durumu iyidir. acil şifalar diliyoruz okayza'mıza.
    (qfwfq, 25.04.2006 00:41 ~ 00:42)
  10. dünyaca ünlü müzik adamı. tarihi doğan apartmanı'nda oturur. apartman ile ilgili bir belgeselde orada reklam ve klip çeken filmcilere çok bozulduğunu ve sokakta oturan insanların kabalığını anlatır. apartman ile ilgili konuşması gereken okay temiz bir anda klip ve reklam filmi nasıl çekilir bununla ilgili bilgiler vermeye başlar.

http://www.youtube.com/...
    (yeşilçam, 20.12.2007 17:34)
  11. quantic'in influence'ları arasında bulunan adam.
    (weirdlola, 19.06.2008 17:31)
  12. korkusuz korkak isimli muhteşem türk filminin müziklerini yapmış olan isim. özellikle linkteki unutulmazdır:

http://www.alkislarlayasiyorum.com/...
    (dünyayı kurtaran adam, 02.02.2009 00:54 ~ 00:58)
  13. korkusuz korkak'taki bu müziğinin orijinal adı east breeze'dir. ya da denizaltı rüzgarları türkçe ismiyle de bilinir. har haliyle manyak bir şarkıdır bu şarkı. bu şarkıyı pekçok kemal sunal filminde duymamız mümkündür. çok eğlencelidir, esrarengiz korkunç havasıyla beraber oynatabilen bir müziktir. bu şarkıyı tam olarak ilk kez bundan belki sekiz yıl önce show radyoda doğan şener'in zaman tüneli programında dinlemiştim. 1975 yılında yapılan bu eserde 24 tane ensrüman kullanılmıştır. gerçekten bu sayı adeti abartı olmasa gerektir, çünkü şarkının iyi bir kaydı dinlenilirse oradaki enstrüman zenginliği anlaşılacaktır. asıl ilginci, 1975 yılında bu şarkının kaydı yapılırken orkestranın tamamının okay temiz'in sadece kendisi olmasıdır. 24 tane enstümanı ayrı ayrı çalarak, o zamanın teknolojisinde nasıl bu eserleri böyle üstüste bindirmiştir, hala daha akıl sır erdiremem. doğan şener bizi yemediyse, ki öyle geyik biri değildi, bu olay doğruysa bu adamın gerçekten kıymeti anlaşılmamıştır derim. gerçi bu olayın doğruluğunun kanıtı okay temiz'in yine kendisidir. bu müzik adamı ney dahil pek çok çalgıyı çalabilmektedir. yani bunun doğruluğuna bi kanıt olabilir bu. şu an fonda o müzik çalıyor ve ben hala daha bunları nasıl çaldığını ve bir ahenk içinde nasıl üstüste koyduğunu düşünüyorum. içimden bi ses "olum siktir et, müziği dinle, girini gir hemen ve oyna!" diyor. bu sese kulak vereceğim sanırım...
    (renkler, 13.02.2009 12:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil