çarşı mağazasının (bkz: boyner) sevgililer günü reklamıyla televizyon dünyasına adımını atmış, reklam senaryosundaki aşık olduğu kız yanıbaşında olduğu halde sevdiğini söyleyemeyen çekingen aşık rolünden midir bilinmez, çok sempatik bulduğum ve coldplay'in solisti chris martin'e benzerliğiyle de dikkatimi daha bir çekmiş ünlü kişilik.. çarşı reklamından sonra yılan hikayesi'nde, daha sonra serseri'de oynamış, şimdiyse çapkın'da oynamaktadır
oynadığı hatırla sevgili dizisinde göründüğü hemen her sahnede neyi oynuyorsa beni de o role alıp götüren, televizyonun içine çeken, senaryodan kaynaklanan bazı saçmalamalar dışında hiçbir olağandışılık sergilemeyen inanılmaz yetenekli bir oyuncu. umarız kaliteli filmlerde izlemek de nasip olur kendisini. ileride bir haluk bilginer bir uğur yücel pekala olabilir bu adam doğru işlerle ilerlerse. böyle devam...
etraftan duyduğum kadarıyla pek çok kişinin(ben de dahil) hatırla sevgiliyi izlemesini sağlayan oyuncu...serseri,çapkın gibi dizilerden sonra hatırla sevgiliyle hak ettiği yeri bulmuştur
hatırla sevgili dizisinde oynadığı necdet karakterinin hakkını veren oyuncu.
karşısında beren saat gibi vasat bir oyuncu olunca yeteneği dahada belli oluyor.
necdet karakterinin üstüne * son bosch reklamıyla modern zamanın beyaz atlı prensi olmuştur. sen tut bir kadını mis gibi bir eve götür, sonra da tek eksik sizsiniz hanfendi de. breh, breh, breh...
kendisini yıllar evvel yılan hikayesi isimli dizide tanımıştım ve ekrandan izleyiciye yansıttığı sıcaklığa hayran olmuştum.sonra çok izledim onu dizilerde,sinema filmlerinde ve tanıdıkça daha da çok sevdim,daha da bir takdir ettim oyunculuk alanındaki üstün becerisini.şimdilerde ise hatırla sevgili'nin nejdeti olarak izliyoruz onu ve ailecek bayılıyoruz.
ağlayınca ağlayasım gelen masum adam. ne tatlı bi adamdır hem adamdır, hem çocuktur, cooldur, masumdur, yakışıklıdır, sempatiktir, çekicidir. bi de bu ses tonundaki bi insan kimseyi üzemez diye düşündürdüğü olmuştur. ayrıca çok da yetenekli olduğunu düşünürüm, ne rol verilse yapar cinsten bizzat tanışmadım ama kalabalık ortamlarda çok da zevk almasada sohbete katılan muhabbeti olmayan insanlara bile kibar cevaplar veren adam tipide var. hatun olsaymış ta taş olurmuş bence zira dudaklar on numero!
en sevdiğin aktör kim deseler hiç düşünmeden söyleyeceğim canım okan abiciğim*..kendisiyle msnde ve telefonda görüşme şansımda oldu oldukça sıcak bir insan kendisi..ve en önemlisi hayatımdaki en sevdiğim dizi olan serseri'nin başrolüdür..
dizilerde başrol oynayan yakışıklı adamlara karşı bir antipatim vardır benim. genç kızların onlara hasta olmasından, odalarına posterlerini asmasından, salyalarını akıtmasından olsa gerek. bu adamı da tek özelliği yakışıklı olması olan oyunculardan sanmıştım ki değilmiş. çok iyi bir tiyatrocuymuş. ön yargımı bir kenara koydum, bağrıma bastım.