okan bayülgen in zeki olduğunu düşünmemek   

adana çık aradan

1. ukteci: yenimelek (msj) (29.07.2007 23:27)

okan bayülgen'in zeki olması, ancak bizim bunu gerek kendi isteğimizle gerekse de aklımıza gelmediği için düşünmememiz durumu. yani okan bayülgen zeki diye illa onu düşünmek zorunda değiliz ki.

okan bayülgen zeki mi, bu da tartışılabilir tabii. ancak doğru başlıkta: (bkz: okan bayülgen in zeki olmadığını düşünmek) veya (bkz: okan bayülgen in zeki olduğunu kabul etmemek)
    (scherzi, 19.08.2007 03:26)
  2. genel olarak , aslında içten içe okan bayülgenin zekasını resmi olarak kabul etmiş , fakat ;"ben niye böyle espriler yapamıyorum mınakoyim ya" kelimeleri gözlerinin önünden sürekli film şeridi gibi geçen ve bunu kendine yediremeyen bünyenin , "okan bayülgen mi zekiymiş peeh" benzeri çıkışlarla " bak okan bayülgeni bile beğenmiyorum , ondan daha zeki bir tarafım var benim değ mi ?" mesajı iletme çabasıdır.
    (bkz: aşağıdaki mesaj tüm alıcılara iletilemedi)
    (palyanço pogo, 19.08.2007 03:53)
  3. eskiden zekiydi belki ama şimdi değil diye düşünmek de olabilir.zira artık kalitesi yerlerde ve kendi de bunun farkına varmış olcak ki ara verdi programına.
    (chericheri, 19.08.2007 12:37)
  4. ''böyle bir gerçeklik -okan bayülgen'in zeki olması- varda,sorun bunu düşünüp düşünmemedeymiş'' gibi bir anlamın çağrışımlarına maruz kalınası cümle...

(bkz: şaşı bak şaşır)
    (bkz: türkçenin cilveleri)
    (biyolojiksaat, 19.08.2007 12:48 ~ 12:51)
  5. (bkz: kıskançlık)
    (bkz: çekememezlik)
    (ceyus, 22.09.2007 02:43)
  6. okan bayülgen'in itü sözlük okuyucusu olupta okuması durumunda g.tünün kalkmasını sağlayacak cümle.
    (bkz: okan bayülgen'in zeki diye dayatılması)
    (pisalkolik, 25.05.2008 04:55)