görseller
okan üniversitesi 

belki ilginizi çeker
  1. · tabela üniversitesi
  2. · neşe özgen
  3. · semih cumhuriyeti
  4. · yaşar üniversitesi
  5. · ufuk üniversitesi
  6. · zaga üniversitesi
  7. · çakma üniversite
  8. · okan şirketler grubu
  9. · özel ortadoğu lisesi
  10. · cennet ülkede anasının amına kurulan üniversiteler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · disko kralı
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · atatürk dirildiğinde söyleyeceği ilk söz
  9. · houston we have a problem

okan üniversitesi  

sayfa  / 3
  1. isimden kaybeden üniversite *
    (lethe, 03.04.2004 17:08)
  2. sokan üniversitesi, kokan üniversitesi gibi iğrenç türevleri geliştirilerek dalga geçilebilecek olan tabela üniversitesi
    (diskonnektus erektus, 03.04.2004 17:09)
  3. (bkz. yaşar üniversitesi)
    (lethe, 03.04.2004 17:11)
  4. öğrencilerine okan grubunun fabrika, otel ve diğer işletmelerinde iş imkanı tanıyan okul
    (lethe, 20.07.2004 14:49)
  5. 2004 yılı yayın listesinde sıfır çeken üniversite(msi).
    (excalibur, 01.06.2005 20:08)
  6. eski okulumun kampüsüne kurulduğu için gıcık olduğum (bkz: özel ortadoğu lisesi), kurulduğu zamanlar başta ekşisözlük olmak üzere pek çok sanal - reel ortamda türlü geyik malzemesi olmuş üniversite
    (haşmet asilkan, 10.12.2005 15:33)
  7. süper bir olay, yarın öbürgün param olursa ben de skuba üniversitesi diye üniversite açarım, bir apartman kiralar sonra hocaları toplar kurarım üniversiteyi.

x: yan apartmanın zemin katından bir esnaf...

x: kolay gelsin hacı
    skuba: kolaysa başına gelsin hoca...(skuba ağzında sigara, merdivende tabelayı asmakta ve yan yan bakmaktadır)
    x: ooo üniversite kurmuşuz, hayırlı uğurlu olsun
    skuba: eyvallah sağolasın
    (skuba, 18.06.2006 01:55 ~ 02:23)
  8. söyle ki okan üniversitesi özellikle piyasada tecrübe sahibi öğretim görevlileri ile anlaşarak üniversitenin vizyonunu geliştirme düşüncesindedir. bu üniversite ileriki yıllarda çalışan kesim için avantajlı hale gelicektir. kadrolarına dalında söz sahibi hocaları getirerek gelişmeyi hedefliyorlar. sadece biraz zamana ihtiyaçları var.
    (tonguç, 18.06.2006 02:20)
  9. internet adresi http://www.okan.edu.tr/... olan vakıf üniversitesi.
    (bitlirapunzel, 04.07.2006 16:47)
  10. prefabrik üniversite anlayışının öncüsü.
    (ciociosan, 14.07.2006 16:42)
  11. öss ye hazırlanan her gencin korkulu rüyası . nice çocuklar sırf adı okan olan bir apartmanda yüksek öğrenim görmemek için , yurdun dört bi yanına dağılmıştır .
    (miçemez, 14.07.2006 19:27)
  12. bana her zaman "5 kez öss ye girmiş ve halen bir yerlere kapağı atamamış okan isimli evlat" (yardıran komple tip tamlaması) için holding sahibi baba tarafından "al oğlum, ben sana üniversite yaptım, artık doya doya oku burada, canın sıkılırsa da öğretim görevlisi ya da rektör falan yaparım seni." şeklinde açılmış gibi gelen üniversite.
    (theone, 22.07.2006 16:54)
  13. bir okul düşünün asansörü var ama binmeye kimsenin götü yemez mutlaka kalır, yangın alarmı var hiç susmaz gün boyu kafa siker, dağın başında; her eve dönüşünüzde memlekete gidiyomuş gibi hissedersiniz falan. ekşının sonu gelmez. fakaat tercümanlık bölümündeki eğitime lafım yoktur diğer bölümleri bilemiiciiim.
    (misty, 13.12.2006 22:41)
  14. kurtköy'e kurduğu istanbul park manzaralı yeni kampüsüyle gönülleri feth edemeyen. aksine servis, yurt ve yemek konularında öğrencilerini isyan boyutuna getiren üniversite, üniversitem, üniversitemiz!!! beni fitil eden bir diğer özelliğiyse kantininde winston box bulunmaması ama öğrenciler arasında içilmeyen ne kadar sigara varsa bulunması.
    sonuç olarak akademik kadrosu dışında hiçbir özelliği bulunmayan üniversite.
    (eldritch, 13.02.2007 22:12)
  15. (bkz: okan şirketler grubu)
    (hanspeterberigel, 23.02.2007 01:30)
  16. itü'deki bazı hocaların bu okula geçmesiyle gerçekte ne kadar kıymetli olduklarından haberdar olmamızı sağlayan, apartman tarzı yapılara tabela asarak "üniversite" adını almayı başarmış eğitim kurumu. bu okulun iibf'sine dekan olsan ne olacak, olmasan ne olacak. bu okulda profesör olsan ne olacak, olmasan ne olacak.

(bkz: anladın sen onu)

edit: birinci sınıfta bölüm dersinin daha ikinci haftasında bize kendilerini tanıtmak için derse gelen ve "biz de yüksek ücretlerle vakıf üniversitelerine geçebiliriz, ama geçmiyoruz; sizin içi buradayız" mesajını veren hocalarıma buradan selam ve saygılarımı iletiyorum.
    (nox, 23.02.2007 01:54 ~ 11.08.2007 19:16)
  17. son haftalarda yemek ücretlerinin fahişliğini ve kalitesizliğine dayanmayan öğrencilerin protestolarına ev sahipliği yapan üniversitedir. genel sekreterin ise okula '200 kişinin borcu var onlar içinde eylem yapın destekleyim sizi' demesi ise 'ohaa' dedirtmiştir bize.

yıllar sonra gelen edit: okulun yemeklerinin fahişliği ve kalitesiz hala sürmektedir ancak okulu bir yığın mongol tipler kapladığı için eylem yapılamamaktadır. cunku katılım cok azdır.
    (stay away, 14.03.2007 13:04 ~ 03.02.2009 15:03)
  18. (bkz: ahmet üniversitesi)
    (gxix, 26.04.2007 14:06)
  19. (bkz: makina üniversitesi)
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 26.04.2007 14:18)
  20. (bkz: semih cumhuriyeti)
    (ali kamber, 30.04.2007 13:47)
  21. okan grubunun vergiden kaçmak maksadıyla bir binaya tabela asarak açtığı üniversitedir. bizzat ismi okan olan arkadaştan öğrenmiş bulunuyorum. sakın yazıpta hayatınızı yakmayın. cümle aynen şu ; " haaa oramı babam orasını vergiden kaçmak için açtı"

bu üniversiteyi duyunca aklıma hep aile şerefi ve oradaki zibidi oktay geliyor.
    (dark elven, 15.05.2007 21:21 ~ 21:25)
  22. (bkz: okan apartmanı)
    (psikoz, 24.07.2007 10:16 ~ 10:16)
  23. yurdum insanının bilmediği bilmediği şeye de burun kıvırdığı ilim irfan yuvası
    enrtynin sonuna doğru sinir kat sayısı artacaktır...
    okan üniversitesi okan sağlık,kültür vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesi olup tüm bunların sahibi bekir okandır.
    üniversite ilk önce kartal yakacıkta konuşlanmış olup daha sonra hasanpaşa ve son olarak da şuan tuzla-akfırattadır.hemen yancağızında istanbul park bulunmaktadır.öyle ki şuanda sizlere ulaştığım yurt odamın camından f1 görülmekte ve bir hadise olduğunda vınnn vınnn sesleri duyulmaktadır.
    ilk açılan bölümleri ingilizce mütercim tercümanlık,işletme,turizm ve psikolojidir.rektör sadık kırbaç tır.
    mütercim tercümanlık bölümü değerli istanbul üniversitesi mütercim tercümanlık anabilim dalı hocaları tarafından kurulmuş olup psikoloji bölümü ise aynı şekilde hacettepe psikoloji bölümü tarafından kurulmuştur.kurucuların şuanda okulun hocaları olduğunu da belirtmeyi üzerime borç bilirim.keza uluslararası lojistik bölümü und(uluslararası nakliyeciler derneği)tarafından kurulmuştur. örnekler pek tabii çoğaltılabilir
    almanca ve ingilizce mütercim tercümanlık bölümü hocalarından olan prof. dr.hans vermeer ise apayrı bir olaydır.hans vermeer dünya çapında bir çeviri kuramcısıdır.yani insan düşününce bir kuramcının dersine girdiğini hoş oluyor efendim.aynı şekilde prof. dr. ömer demircan(wikipediadan aratabilirsiniz) yine bölüm hocasıdır.hatta dün final sınavını başarıyla vermiş bulunmaktayım.o ayrı...
    öğrencilerin staj zamanı gelip çattığında oraya bizi almazlar denilen yerlerde staj yapma imkanı cabası ayrıca mezun olmaya yakın nerede çalışmak istiyorsun? sorusuyla hocaların karşına dikilmesi de gözle görülüp onaylanmış bir olaydır.
    bu bizim sevgili okulumuz bu yıl ilk mezunlarını vermiş ve herkese açık büfe en beleşinden alkol partisi vermiştir.hocalarına şerefinize hocam..nasıl gidio hocam baya dağıttınız..gibi şeyler söylenebilir(bkz: samimiyet)
    söylemeden geçemeyeceğim aynı partide okulumuz hocalarından ediz hun ile yeşilçam şerefine kadehte tokuşturulmuştur.
    aynı şekilde sahnede şarkı söylemek üzere bitiveren hocaları görmek de mümkündü.
    hede hödö
    fakat hal böyleyken
    -hangi üniversite?
    -ımm...okan..
    gibi bir diyalog içine girildiğinde karşı taraf ne bilsin hans vermeeri akademik kadroyu hedeyi hödöyü.sanki içerde lunapark var oynuyor koşturuyoruz sanıyor haliyle
    hasan üniversitesi
    dj tiesto üniversitesi türevsel örnekleriyle ve espirileriyle karşılaşmak ise burdan mezun olana kadr olduktan sonra da tabii ki karşılaşılcak şeylerdir.
    çook fiyasko isim yahu.
    geçen sene hasanpaşadaykene dersane gibi okul pöff diyip dururduk
    şimdilerde dağ bayır çim çimen çiçek böcek bir kampüsümüz var.5ayda bu kadr bina nasıl bitti hayret.aynı şekilde sosyal tesis binası 3. haftasında 4. katını tamamlamış bulunmakta.
    bu arada öğrencilerin sandığının aksine duvara vurunca ses gelıyor kartondan yapmışlar aman kalitesiz bu da ya değildir okul
    okul çelik konstriksiyondur.yani hazır beton ve bu tip bir yapı ağır olmadığı için depreme dayanıklı ayrıca da yapımı pahalıdır
    nereden biliyorum?
    sevgilim inşaat müh okuyor da merak ettim sordum
    gelgelelim sayın mütevelli heyeti siz buraya bu binaları dikerken yahu bu çocuklar burada nasıl yaşıyacak bir kızımız açlıktan baygınlık geçirirse ne olur,hadi geçirdi hani hemşire hani doktor,dememişler mi merak edıyorum wallahi.
    servis parasını mı yazsam yemek parasını mı.hiç girmek istemiyorum şayet çıkamayacağım
    kısacası şunu söylesem yeterli olacaktır umarım
    buldun kazı yol
    burslu burssuz yolll
    şuan öğretim fiyatları bilkentle aynı orana gelmiştir
    şimdi burada bilkent ve okan arasındaki her türlü uçurumu anlatmaya zaten hiç mi hiç gerek yok
    aynı şekilde yurt fiyatlarına da bir hayli zam gelmiş olup yurtlarda hiçbir şey yoktur
    saçma sapan bir şekilde zorunlu yemek fiyatı çıkarılmış 3 mılyar
    3mılyarlık ne verilecek bilemıyorum.ben bünyede bir insan 8 ayda 3milyarlık yemek yer mi onu da bilemiyorum
    e o zaman yemeğe yazılmayalım dıyoruz...diyemiyoruz..yemeğe yazılmıyosan yurtta da kalmıyosun...ahaha...cvbı yüzünüze şılakk diye vuruluyor
    (bkz: saçmalık)
    fiyat artışının sebebi ise inşaat devam ediyormuş kampüse taşınmışız,bakın ne süper binalar yapmışız
    -ulan bana mı sordun,çimentonun parasını ben mi vericem demek istiyor insan ama içinde patlıyor
    neden mi patlıyor?
    yiyosa de
    zamlar kesinlikle haksız bir zamdır.yahu en fazla bilmem kaç zam olmıyacak mıydı,diyorsun.-aa ne zaman dedik ispatla tost ısmarlıycam,denilebiliyor.
    yani ilerleyen yıllarda mütevelli başkanı götünden ne kadar milyar sallarsa o olacak ve hiçkimse hiçbir şekilde itiraz edemeyecektir
    demem o ki
    gelmeyiniz
    öğrenci profiline de şööyle bir özet geçmek gerekirse tabii ki istisnalar hariç ki ben bu istisnalar içerisinde bulunuyorum geri kalanlar için söylenecek şey şudur ki bu kadar bomboşş bu kadar amaçsız bu kadar asalak insan biraraya başka nasıl toplanabilirdi bilemiyorum.
    (bkz: bitti)
    (idealar magarasi, 28.08.2007 00:58)
  24. bu sene daha da güzel olmuş üniversite
    (idealar magarasi, 04.10.2007 19:34)
  25. sıradan bir öğretmenken arkadaşları ile ortak dersane işine giren, ondan sonra ne zaman ve nasıl olduğu anlaşılamayacak şekilde okan holding i kurup, sonrasında okan üniversitesini açan gaziantepli bekir okan ın üniversitesidir.
    (arapbebek, 01.12.2007 20:16)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil