genelde el parmaklarına , siyah ojeleri tercih eden ve amacının ne olduğunu asla çözemediğim erkektir. hadi iskandinav black metal icra eden müzisyenlere yakışıyor da kardeşim sen gel burada tombik parmaklarına çal siyah siyah ojeleri , sonra git minübüste o siyah ojeli parmaklarla , öndeki dayıya ''şuradan bir bilmem ne uzatır mısınız?'' de. olmaz efendim.
(so so, 06.06.2007 13:03)
muhtemelen bu insan kuafördür ve tırnaklarının boya olmasını önlemeye çalışıyordur..böyle düşünmek istiyoruz(!)
yoktur böyle bir şey..
oje süren erkek değildir, mor nüfus cüzdanı taşıyan biridir.
elimizde bunlar kaldı:
(bkz:
http://www.youtube.com/...)
(errant, 06.06.2007 13:16 ~ 13:17)
(eldar, 06.06.2007 13:18)
rezil erkek, mide bulandırıcı erkektir hatta. yakışıyorsa saçını uzat, küpe tak hatta göz sürmesine bile razıyım ama oje olmaz yav. eller cinsiyeti belli eden göstergelerden biridir, ojeli bir erkek kendini yırtsa erkek demem, diyemem ben ona.
tırnak yememek için sürüyor olması muhtemel erkektir..
gothic olma yolunda ilerlelediğini sanan ama git gide bir sünnet çocuğuna benzediğinin farkına varamayan erkektir. çok havalı olduğunu düşünüyordur ama bir o kadar komiktir. bir de tırnak uzatırlar , eldivenler falan. git.
kız arkadaşına ya da eşine süren erkektir.
kuafördür.
kendi tırnaklarına sürdüyse eğer,bu durumu tuhaf karşılayanlara 'ne var ayol oje sürdüysek?saçımıza perma yaptırmadık heralde!' tarzı bir cevap verme ihtimali yüksek olan erkektir.
emo olmanın 8 şartından biri.
ibne gibim puşt gibim bişey.
placebo'nun solisti
brian molko
bir an önce aseton alınması vacip olan erkektir.
erkek olduğuna kendisinin bile inanmadığı erkektir.
herhangi bir hayko cepkin konserinde elinizi sallasanız denk getirebileceğiniz tiplerdir...
tokio hotel mensubu solist ismi bill miydi neydi? ilk gördüğümde kız sandıydım zati, işte o erkektir. ikiz kardeşi benziyo yine az çok erkeğe.
(bkz:
bill kaulitz)
(idiot, 27.02.2009 12:52 ~ 12:55)
parlatıcı sürüyorsa belki o kadar yadırgamam da kırmızı oje sürüyorsa ve bana denk gelirse hiç acımam döverim.
edit: parlatıcıdan kasıt oje olarak, dudak parlatıcısı süren erkeği de aynı şekilde döverim.