5. nesil yeni can, 2 ünite kan yazar.
tanım: akıllı insan; ama uslu değil.
akıl=us olduğundan tdk ile arasında bir çelişki mi var yoksa lisanı sonundan başa yazacak kudrete sahip bir seciyesi mi var; bu konu üzerinde halen çalışıyorum. konuşabiliyorsun, dinleyebiliyor. güldürebiliyorsun, güldürebiliyor. bu cümle basit geliyor ama bütün felsefi sistemlerin tek bir cümlenin üzerine inşa edilmiş olduğunu göz önüne alırsan kuvvetli bir şey söylüyorum. diyorlar ya "3 tane yapın" diye... bundan bir tane yapsa her aile, dünya daha güzel bir yer olacak.
olmazsa olmaz bakınız (ben gördüm gerçi, bakmasanızda olurmuş aslında hohoyt):
(bkz:
babyface)
spa masajında sırta konan taşlar gibi diri vücutlu dilber dudağı.
dinci yazar ltd. şti.
eski dinleri alıp yerine mandal, naylon sepet, çamaşır askılığı kabilinden daha pragmatik gereçler veriyor. mottosu: "dinler alırım, dinciii"...
kinci yazar.
not:sniperlan indiriveriyomuş.
bugün farkettiğim güzel ve etkili yazan.
hermenutik bilimi ilen wittgenstein tractatus'unu çözmeye çalışan bilim adamlarını topladım (çevre geniş) ve bu şahsın şahsı şahanem adı altına girdiği (giir gir giri) girilerini çözdürdüm. sonuç su:
"sts'nin supersonic bombastik felsefi karakterinden faydalanıp, sözlüğe hasbel kader düşen 6. nesil çıtır ve de dilberdudaklı, ayva göbekli, lülü saçlı, fındık burunlu bağyanları ağıma düşürme hevesindeyim."
evet; ohannesburg'un şifresini de çözdüğümüze göre, till lindemann'ı tehnada kıstırıp türlü çeşitli fantazilere alet etme adına, bentham'ın hedonist calculating'ini (haz hesabı) irdeleme olayına girebiliriz. tamamen felsefi düzlemde. bittabi.
edit: aldığın kokoreçler hep soğuk. hoho!
konuştuğu konularda bilgili ve inandıklarını savunmaktan çekinmeyen, kimilerine göre taraflı yazar.
bir çeşit şark kurnazı. yüksek entelektüel seviyeye sahip insanlarla, onların temiz kalplerinden faydalanarak dostluk kuran, en özel sırlarını öğrenip, en aklı başında muhabbetlerinden feyz alan adamdır. akabinde ise bu güzel insanların, bu değerli piyenseslerin (ayyy piyensessss) sırlarını ifşa edip, onlardan öğrendiklerini copyright belirtmeden sağda solda kullanır; amacı piyenseslerden aldığı bu deruuuuuni bilgi birikimini yaşı 18'den 80'e uzanan bir skalada gotik, türbanlı, rakır, hacı, hoca, nasreddin ya da yasemin fark etmeksizin her türlü karıya kıza yazmak için kullanmaktır.
tiz müdrikesi vurula!
gereğini arz ederim;
piyenses.
----------naylonlar alırım eskiciiiii tadında--------
"doğum günün kutlu olsun" dendindiğinde "ne diim, allah razı olsun" diyecek kadar ucibik bir sosyal habitata sahiptir ve fakat, bununla birlikte, "doğum gününde boncuktan kuş yapılası" nadir insanlardandır. ben hep isterim ki ona yaptığım mental ve kalbi boncuk kuşları onun penceresinin önüne dizilsin, biriksin, şarkı söylesin ve (illa ki) isyan etsin. çünkü o boncuk kuşlarının güzelliğini ve naifliğini taşırken pullarında; bir isyanın ve yıkımın ve düşüncenin ve en çok da imanın adı sayıklanır şarkılarında.
ve işte bu yüzden: doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene...
----------naylonlar alırım eskiciiiii tadında--------
ilgi çekici yazan bir yazarmış. her ne kadar farklı bakış açılarımız olsa da; farklılık iyidir, siyah beyaz yetmez ki dünyaya...
ekşi sözlük' de bir doğum günü yüzlerce çaylağın yazar olmasına sebep olmuştu, şansı varsa okuruz yeni yazılarını. unutmadan; doğum günü çocuğusunun, doğum günüsü kutlu olsun.