yaklaşık 8 günden beri bilgisayarın başından ayrılmama ve hatta rüyalarıma girmiş olan web tabanlı strateji oyunu..vizeleri yaklaşanlar için birçeşit ölüm sebebi.
geçen gün ittifakımdan birine 30 komuta gemisiyle dalınması ile kendimi bir bok sanmaktan vazgeçtiğim oyun. zira 4 kruvazör 3 ağır avcı ve 2 büyük nakliyeden oluşan bir filom var.
evren 2 de başladığım 170. sıraya kadar çıkıp sora bıraktığım akabinde evren 4 te 16. sıraya kadar çıktığım şu anda da 50-60 arası gezindiğim oyundur, belli bir süre sonra bayar çünkü stratejileri artık kendini tekrar etmeye başlar ve gereksiz fazla zaman yemeye başlar, phalanx istasyonu ile galaksiyi taramadan bırakmak istemiyorum gene de... (önce ay lazım tabe bunun için)
kurtulmak için güzel bir yolu olan oyun. ayarlar bölümünden hesabı sile tıklıyorsunuz ve 1 hafta içinde accountunuz siliniyor. niye 1 hafta diye sormayın ben de bilmiyorum.
yolladığım bir koloni gemimimin hedef gezegene ulaşmadan önce gezegenin başka biri tarafından ele geçirilmesi üzerine aldığım şu mesajla yarılıp sandalyeden düşmeme sebep olan oyun.
filon verilen koordinatlara ulasti (0) 4:215:5,
hedefte ne yazik ki bir gezegen bulunamiyor ve yerlesim sevdalilari büyük bir moral bozuklugu içinde geri dönüyorlar.
http://www.blogcu.com/... adresindeki reklam kaldırma rehberine ulaşarak oynanınca daha bir çekilir olan, bünyede sigaramsı tatta bir bağımlılık yaratan data silsilesi
bayram tatilini bahane ederek başladığım oyun.. gelişme kısım sıkıcı biraz sanki.. ama filo milo diyo millet, baya da eğleniyo görünüyolar.. sırf meraktan devam ediyorum bu oyuna.. yine de utopia accountu da açtım bi tane..
almancadan devşirme, ama türkçeye çevirenlerin de neyi nasıl çevirdiklerini bir türlü anlayamadıkları, oynaması keyif vermeyen, vurdun mu göremediğin abuk sabuk oyun.
dağlar taşlar aşıp gelen edit: eksiksiz efendi, "abuk sabuk oyun" demişsin de, "abi filom insin valla yatacam" diye sabahlara kadar beklediğin günler oldu. edit yazacan tabi.
yurttaki arkadaşlarımın beynini daha şimdiden yıkamış olan, sayesinde toplanıp bir muhabbet edemediğimiz, gelin yemek yiyelim, derse gidelim dediğimde çaresizlik içinde ekran başındaki dostlarımın uyuşturulmuş olduğu gerçeğini bana dehşetle hissettiren gıcık oyun
oyunun ingilizce versiyonunda oynayıp,2.liğe kadar yükseldiğim ve 150 kişilik turks ittifakını kurduğum lakin bir süreden sonra iyice kabak tadı veren oyun..bağımlılık yapar ilk 3 ay ama daha sonra bıkarsınız.