trail blazer gibi bir albümde kötü kayıt şartlarında yaptığı vokalle sevgimi kazanmış, yanılmıyorsam 1999-2000 sularında yaptığı albümle başlayan tarz değişikliği sonucu gündemimden düşmüş vokaldir.
(bkz: pentagram)
(bkz: biz bu yola baş koyduk)
metalciler tarafından nefretle anılan popüler müzik dinleyenleri tarafından (pop müzik demek istemedim adam yinede rock müzik yapıyor metalciler tarafında adamın şu anda yaptığı müzik çok yumuşak geldiği için popçu derler) beğeniyle anılan eleman.
"elektro'lu herşeye kollarımızı açtık artık!" piyasasına dönüşen türkiye pazarında öyle ya da böyle eski sıfatının da etkisiyle ismini duyurmuş, piyasaya düşmeyi "saydığğıııım kağaç güğün olduğuuuuuu!" nidalarıyla seçerek beni baştan kaybetmiştir, hoş ogün şanlıtoytoy tarafından kazanılmayı bekleyen kaç erkek armut var bilemem. bu başka bi platformda tartışılması gereken bir konu *
son olarak "sayamaz ol, beyninin alt paryetal lobu yansın da 2 'yle 2 'yi toplarken mustafa topaloğlu 'na muhtaç ol ulan!" beddualarımı yüce yaradan aracılığıyla iletiyorum.
ogün albümünde en sevdiğim şarkısı düşmez kalkmaz olan, rock'ın içine anadolusal melodiler ekleyerek sesiyle ve sözleriyle beni fetheden nadir şarkıcılardan.
itici tipinde uzun saç çok karizma durmuş. kendisine çok yakışmış. ayrıca yeni albümünde ki ilk klibi de eski pentagram günlerinde ki gibi sert bir şarkı. umarım albüm de bu şekildedir. hoş.
üçüncü solo albümü olan "üç" te prodüktörlüğü tarkan gözübüyük'e devretmiş, albümde pentagram döneminde beraber çalışan üç müzisyen ogün sanlısoy, metin türkcan, tarkan gözübüyük'ü bir araya getirmeyi başaran rockçı.
süper sesli, efendi gibi hissettiği müziği yapan, uzun saçın daha yakıştığını düşündüğüm, üç adlı albümünde ciddi güzel şarkılar bulunan rockçı. kalite adam.