belki ilginizi çeker
  1. · polis sevgisi
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · uludağ sözlük
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · alibeyli belediyesi
  9. · arkadaşımın aşkısın

ogün samast ın fotoğrafı  

1. bugün ortaya çıkan utanç fotoğrafıdır.katil olduğunu itiraf eden bir zanlı,samsun emniyetinde türk bayrağı önünde fotoğraf vermiştir.yazıktır bu ülkeye,yazıktır bunlara cesaret verenlere.yazık bu fotoğrafı çeken samsun emniyetine.neye yataklık yaptığınızı umarım biliyorsunuzdur.

(bkz: ermeniyalakalari info)
    (dreamlike, 26.01.2007 23:42 ~ 30.01.2007 18:53)
  2. manisa davasını hatırlayanlar bilir. hani şu, duvara yazı yazdıkları için gözaltına alınıp, yasadışı örgüt üyesi oldukları gerekçesiyle günlerce işkence yapılan liseli gençlerin davası. liseli diyorum, yani yaşları 14-15 olan çocuklar... önce mahkum olup, masumiyetleri anlaşıldıktan sonra serbest bırakılan ve işkencecilerine karşı açtıkları dava tam 7 yıl süren gençler... yani slogan atan ya da duvara yazı yazan çocukların cinsel organlarına elektrik verildiği bir ülkede bence ogün samast'ın kahraman gibi karşılanması garipsenmemeli. yaptıkları muameleye bakılırsa, muhtemelen karnını doyurup çay da ikram etmişlerdir... kabul etmek gerekiyor ki büyük çoğunluğu sağcı bir ülkeyiz ve bu tip davranışların cezasının en fazla başka bir yere sürülmeden ibaret olacağını, medya bu olayın çok fazla üzerine giderse polislerin -bir süre- için açığa alınabileceklerini tahmin edebiliyoruz. o yüzden ben artık bu ülkede olan hiçbir şeye çok da şaşırmıyorum, daha neler görücez bakalım...
    not: bu görüntüleri basına sızdıranların, olaydan rahatsızlık duyan emniyet görevlileri olduğunun söylenmesi dikkate alınacak bir iyi gelişmedir, ama bence asıl takip edilmesi gereken onlardır, zira başları, bu görüntülerde yer alan polisler kadar derde girebilir düşüncesindeyim.
    (zelig, 01.02.2007 23:04)
  3. (tabudeviren, 01.02.2007 23:06)
  4. (oluroolur, 01.02.2007 23:11 ~ 02.02.2007 11:35)
  5. duvara biryere yapıştırılarak dart hedefi yapılması farz olan fotoğraf..tabi önce m.kemal in sözü (bkz: vatan toprağı kutsaldır kaderine terk edilemez) özenle ayrılacaktır..
    (kskaan, 01.02.2007 23:24)
  6. bu ülkede bazılarının kendilerini başkalarından daha üstün, bu memleketin sahibi olarak gördüklerini ve bunu bütün yüzsüzlükleri ve cüretleriyle bunu çekerek belgeledikleri fotoğraf. aslında sürpriz değil. hrant dink'in öldürüleceği bir yıldır biliniyormuş emniyet güçleri tarafından. açıkça göz yumulmuş. olanların başka bir açıklaması yok. bu da sürpriz değil. hala da o koltuklarda sırıtarak oturuyorlar. ama sorun onlar değil. sorun biziz. 100 bin kişi meclise yürüse bak bakalım kim nerede oturabiliyor? ama ah işte biz, ben hepimiz bunu yapamıyoruz!
    edit: bu giriyi kötüleyen arkadaşlara: aşağıdaki linki tıklayıp bir okuyun bakalım aradan geçen bir ayda yukarda yazılanlar yanlışlanmış mı doğrulanmış mı?

(bkz: http://www.milliyet.com.tr/...)
    (panait ıstrati, 01.02.2007 23:24 ~ 19.02.2007 10:33)
  7. aslında içten içe destekliyor muyuz bu adamı. kim olursa olsun öldürdüğü bir insandır. ama şu da ilginçtir eğer türkler hakkında çokta iyi düşünmeyip öldürülüyorsanız ünlüsünüz öldükten sonra ne işe yarayacaksa
    (dengesek, 02.02.2007 18:20)
  8. bugünkü ismet berkan köşesine konu olmuş fotoğraftır. bu görüntüler üstüne benim gibi dişlerini sıkmaktan çatlatan, yorum yapmaktan ve üzerine konuşmaktan dahi midesinin alt üst olduğu kişiler için "kısaca pes diyorum ve bu ülkede bu insanlarla aynı havayı solumaktan utanıyorum" diyor. bende bir şey diyemiyorum, sözün, sazın, sloganın bittiği yer. görüntülere gösterilen tepkiler dahada vahim. bu görüntüleri normal görenlere diyecek lafımız kalmadı artık. evet siz güçlüsünüz, fazlasınız, siz cesur biz korkağız, siz baltalı biz kalemliyiz, siz ulu osmanlı torunu biz ermeni rum tohumuyuz, siz vatansever biz mossad ajanı şerefsizleriz, siz erkek biz ibneyiz, siz milletini seven biz düşmanı yalayanız, siz sokak kedilerini jiletleyip arkalarına teneke bağlayan biz o kedilere bi köşede ağlayan çocuklarız, siz insan öldürebilek kadar vatanını seven biz öldürmemek için vatan haini olan şerefsizleriz.
    (anarsist, 02.02.2007 18:37 ~ 18:41)
  9. şaşı bak şaşır tarzıda dikkatli bakınca, arkasında milyonlarca suratın görüldüğü posterdir. postermiş, yuh. evet internete, sokağınıza, çevrenize şöyle bir bakın, o katille o pozlarını verebilecek milyonlar görecekseniz. evet hep birlikte, el birliğiyle öldürdük ermeniyi. o katildeki kafayı, milyonlar hergün taşıyor omuzlarının üstünde. gurur duyalım birbirimizle. tebrik edelim misafirliklerde birbirlerimizi. gazamız hayırlı oldu. belki hrant mezarında rahat değil ama marmarisli ressamımız konforlu evinde eseri ile gurur duyabilir. paşam aman padişahım sen çok yaşa...
    (anarsist, 02.02.2007 18:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil