"aman beyler dikkat korner geliyor.... hoppaa helal lan hamza. ulan iyi ki transferin için ısrar ettim yönetime. en azından top çalabiliyon. yoksa buradaki takozlarla lig mi biter anasını satayım. aha al işte kaleciye bak. korner atıldı pozisyon geçti hala adam yerleştiriyor. afferin öküzüm benim. cık cık cık... haydi hamza bak önün boş. çok güzel afferin oğlum. mehmet'e verdi. 89 dakikadır verdiğin 6. isabetli pas oldu. kaç kilometre koştu diye istatistik yapınca değere bindi zaten bu herif. yoksa 4000 ytllik bonservis mi olur? aaa hayret mehmet ilerliyor. bu adamın ayık haliyle top oynaması bile bir mucizeyken resmen top sürüyor. vallahi helal olsun. kesin
iddaa'dan voleyi vurdu. yoksa yüzündeki bu şapsal ifade sadece sarhoşken var. ulan bu halinle seni hala takımda tutuyorum ya, kasıklarımı öpmen lazım. salak herif.
heh alman aldı topu. lan bu denyo da hangi akla hizmet bu takıma gelmeyi kabul etti anlamadım anasını satayım. kesin bizim başkan bunun
kunil fotoğraflarını buldu. yoksa üç büyüklerden biri alırdı. belki de
nazidir lan. amaan salla gitsin yaa.. iş var bu lavukta. ona bakarım ben.. üfff çalıma gel... aha çelme taktı şerefsiz. allahtan frikik güzel yerden. ordan falsoyu verirse şahane bir gol olur. olsun da amına koyim. bu maçtan da 1 puanla ayrılırsak yönetim sıkacak topuğuma. "11 haftadır berabere mi kalınır" diye azarladı başkan geçen. adamın yüzüne bakacak halim yok. ağzıma sıçsa yeridir. aha hade be almanım. yaz ordan. vurdu... geliyooorr.. lan lan lan dokunma lan onun bunun çocuğu!!! hassiktir bee.. yapacağın işin amına koyim senin ben. heee sevin sevin. koş tribünlere el salla, hareket yap. yan hakem bayrak sallıyo bak. götüne sokacakmış o bayrağı. gerizekalı herif.. hee sakatlan sen kuzucuğum. tabi tabi değiştirelim biz seni. uf oldu bacağın tabi. ben başkanla konuşayımda seni
mardinspor'a bi
hibe etsin. biraz da orada oyna. sikimin anteni. cık cık iyice sinir kestik. bu haftayı da beraberlikle kapatıyoruz. başkan bigün tezgahaltı yapacak bize ama du bakalım ne zaman."
- sen naapıyon arkadaşım? hee alt alta okunacak bunların hepsi. öyle bir esprisi var bunun. nebleyim yahu çocuklar yapmış öyle. biz de antrenör olarak destek çıkalım dedik.