gündem
  1. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · domuz gribi
  5. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · bergen
  9. · sabah ezanının verdiği korku duygusu

ofsaytın ne olduğunu ilk seferde anlayan kızlar  

sayfa  / 2
  1. bayan yan hakemler.
    (xix, 12.01.2007 23:49)
  2. anında evlenme teklifi yapılması gereken dişidir.
    (jkfl, 12.01.2007 23:50)
  3. (zeus, 12.01.2007 23:51)
  4. tsubasaya aşık kız modeli için normal sayılacak betimleme

(bkz: futbolla yatıp kalkan kız modeli)
    (durugörü, 13.01.2007 00:16)
  5. biraz etimoloji arkadaşlar, "off side". bunda abartılacak bir şey yok : top rakip ceza sahasına doğru, oyuncunun ayağından çıktığında pas verdiği adam (buna forvet diyoruz), karşı takımın hiç bir oyuncusunun önünde olmamalıdır; bir nevi karşı takımın oyuncularının çizdiği hattı geçmemelidir. çıkan topu görüp, geriden ama rakip defans oyuncularından daha hızlı koşup, pası almalıdır; o zaman ofsaytsız nefis goller çıkartılabilir.
    ve bir kız, böyle doğru düzgün anlatırsanız, anlar.

hiç unutmam, ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz, " sen öteki adamların önünde durup, topu alır da, babanın sahası gibi gol atmaya gidersen ofsayta düşersin" demişti.
    kızları aptal yerine koymayın, intikamları çok acı olur...
    (lazarushadow, 13.01.2007 00:17)
  6. evde kalmayacağı kesin olan kızdır, bulunmaz hint kumaşıdır.
    (başımı koyduğum yer evimdir, 13.01.2007 00:19)
  7. haroşa'nın ne olduğunu 28. seferde anlayan erkeklerden üstün insanlardır.
    (gxix, 13.01.2007 00:22)
  8. zeka kapasitelerinin üstüne çıkmayı başarmış ender hatunlardır.yok denilebilecek kadar azdır.

şüphesiz futbolun öğrenilmesi en zor kuralıdır ofsayt.top ayaktan cıktıgı anda mavi oyuncu kırmızı oyuncunun önünde ise ofsayt yoktur diye anlatılır hep.lakin çoğu zaman sonuç alınamaz.hele bir de bunu futbolla ilgilenmeyen kişilere,daha çok kızlara anlatmak ölüm gibidir.kalemler,kağıtlar,parmaklar seferber olur bu kuralı anlatabilmek için .kızlar ise onca seferberliğin arkasından "ben anlamadım" cevabını yapıştırır surata tokat gibi.boğup,öldürmek gelir içten ama kızdır işte yapamazsın.

tüm bunlara rağmen aralarından çıkar bir iki tane.ofsaytın ne oldugunu ilk seferde anlarlar.şaşırtırlar.iki olasılık vardır.ya bunlar anladım diyerek salağa yatmakta,ya da harbi anlamakta..
    (headbangbro, 13.01.2007 00:23 ~ 00:31)
  9. tam olarak kendinin farkında olmayan kız modelidir.
    (murty, 13.01.2007 00:28)
  10. başarılı bir anlatıcıyla gerçekleşebilir. taraflar kendi alanlarında başarılı olmalıdır. başarılı bir anlatıcı, başarılı bir anlayıcı.*

(bkz: anladım ordan biliyorum)

çok iyi örneklerinden biri için:

(bkz: @510260)
    (ximxili, 13.01.2007 01:36)
  11. (bkz: yok öyle bir şey)
    hiçbir kız tek seferde anlamaz, anladım diyorsa sadece laftadır...
    (lülü, 13.01.2007 01:37)
  12. oğlu olmayan babaların büyük kızı olabilir. zira babanın oğlu olmadığından erkek çocuklara atfedilen futboldan da, siyasetten de anlar. tusubasa izler, 7-8 yaşlarındayken prekazi' nin 35 m. den attığı golü unutamaz, takımını adam gibi tutar, futboldan da pek güzel anlar. ofsayt ne ki? italya' nın dünya şampiyonu olacağını bile bilir. gönlü de öyle ister ki bu kızsal bir durumdur, malumunuz pek yakışır mavi kappa formalar italyanlara, pek şekillidir saçları.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 13.01.2007 01:59)
  13. yanlış anlamışlardır..
    (bvrak, 19.12.2007 01:45)
  14. o kadar da özel kızlar değildir bunlar. alt tarafı ofsayt yahu, doğru düzgün anlatılınca neden anlaşılmasın? bir de örneklerle süsledin mi tamamdır.
    (oehh, 19.12.2007 01:48)
  15. olay malesef anlamak değildir. unutmamak, diğer maçta tekrar anlattırmamaktır.
    (kum, 19.12.2007 01:49)
  16. (gone with the sin, 19.12.2007 01:55)
  17. devamında konuşmayı bırakıp maça konsantre olurlarsa, maçın ikinci yarısında sevgilisinin yanına oturabilme şansına sahip olur. yapmadığı takdirde çay, çerez, cips, meyve, su vs. servisi yapar.
    (sinenum78, 19.12.2007 02:08)
  18. (bkz: @2144520)
    (hipopotam, 19.12.2007 02:12)
  19. anlasalar da , anladığını isbat edemediklerinde(yani anlatamadıklarında), ne yapsa yaranamayan kızlarguruhuna dahil olacak dişilerdir.
    (bjaso, 19.12.2007 02:14)
  20. bir övülmeyle hemen kanıp vermeyebilirler.
    (jimela morrison, 19.12.2007 02:32)
  21. futbolla yeni yeni ilgilenmeye başladığında hangi erkek(o zaman belki çocuk) ofsaytı ilk seferinde anlamıştı, çok merak etmekteyim. buradan kesinlikle kadınların zeka seviyesine hakaret ettiğim sanılmasın, futbolu çoğunlukla "22 adamın bir topun peşinden koştuğu anlamsız bir mevzu" olarak gören bayanların ofsaytı faul gibi, korner gibi, aut gibi bir defada anlamamaları çok normaldir. çünkü ofsayt, futboldaki en komplike kurallardan biridir ve var olup olmadığını anlayabilmek için aralarında genelde önemli bir mesafe olan 2 takımdaş ve en az bir rakip takımdan futbolcuyu birden görmeniz gerekir.

futbolu anlayarak izlemeye başlamak istediğim 6-7 yaşlarımda bir maç sırasında hep duyduğum ofsaytı babama sordum. "arkadaşın gol atman için pas verdiğinde gol atacağın kaleye en yakın kişi sen olmamalısın, rakip takımdan biri olmalı" mealinde, bir cümle kurdu. kafamda canlandıramadığım için "anlamadım". sonra pozisyonun yavaş çekimdeki tekrar gösteriminde babam "işte bak, bu yüzden ofsayt değil. şöyle olsaydı ofsayt olurdu" dedi, ve anlamaya başladım. tekrar tekrar izledikçe alıştırma yapar gibi çözdüm mevzuyu. buradan itiraf ediyorum, "ofsaytın ilk seferde ne olduğunu anlayan kız" ben değilim. ancak "ikinci seferde anlayanlar"dan olabilirim. ve bundan da kesinlikle gocunmuyorum...
    (yilan tislak, 19.12.2007 02:38 ~ 02:45)
  22. ortalama bir erkekten daha zeki kızlardır bunlar. nitekim pekçok erkek ofsaytın ne olduğunu ilk seferde anlayamamıştır.
    (ekapus, 19.12.2007 02:58)
  23. ofsaytın ne olduğunu ilk seferde anlatamayan erkekler nedeniyle sayılarının az olduğu sanılır. halbuki organize oldu bunlar, birbirlerine ofsayt anlatıyolar. kimisi ilk seferde anlatıyor olmanın kimisi de ilk seferde anlıyor olmanın hazzıyla uçuyor. hey maşallah...
    (şapşal lanu, 19.12.2007 03:07)
  24. pasif ofsayt uygulaması nedeniyle sayıları günden güne azalan kızlardır.

(bkz: fifa uyuma)
    (horasco, 19.12.2007 03:10)
  25. taçtan ofsayt olmadığını henüz anlamamış kızlardır.
    (kum, 04.03.2008 22:52)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil