abazan yerine abaza diyenler
birçok yurt sakini için (bkz. eyüp )
nasılsa gerçekleşecek...
(bkz. hiç çalışmadım deyip 100 alan insan modeli )
(bkz: jvc reklamındaki japon )
zayıflıktan ölürken ya çok şişmanladaaam diyen uyuz kızlar.
(bkz: sözlükte bağlaç olan de yi ayrı yazamayan moronlar )
(bkz: anket başlıklara anket bu diyen cengaver yazar ) (olty , 07.01.2007 20:18 ~ 28.05.2007 18:43)
yere tüküren,balgam atan insanlar bir de bir eli direksiyonda diğer eli burnunun derinliklerinde olan insanlar
(bkz: medya maymunu )
- sırtımda ağrıyor valla.az aşağı doğru vursana biraz.az sola...hah,tam orası.bunalımdım zaten,iyi geldi bu yaa...
(bkz: beni tanıdılar siz kaçın )
(bkz: fight club )
"bi bardak daha iç valla küserim" diyen insanlar
lcd ekrana parmakla dokunan denyolar
verdiği sözü tutmayan insan
dizi, reklam ya da filmlerde ki geyik esprileri duyduktan, sonra toplum içinde kullanmak için fırsat kollayan insanlar.
kaypaklık yapıp duran sözünde durmayan yamuk insanlar
(bkz: kosla reklamlarındaki sunucu kadın )
bi gün saldırıcam televizyona kendimi zor tutuyorum..
70'in geçer not olduğu yerde 69 ile öğrenci bırakan öğretmenlerin dahil olmadığı durumdur. hakkaniyetli davrandığı suretle yaptığında herhangi bir yanlışlık bulunmamaktadır. 69 dan 70 alan, bir dönem 0 öteki dönem 1 alıp sınıf geçen, okuma yazma bilmeden liseye gelen, hatta yakında üniversitelerimize beklediğimiz güruhtur odunla dövülmesi gerekenler. ve buna müsade eden bu eğitim sistemi icat edenlerdir.
(bkz: işte o kadar açık söylüyorum. )
fırsattan istifade mi yoksa kitap çok sürükleyici ondan mı bilinmez bir şekilde direksiyon başında kitap okuyan insandır.*
(bkz: trafik kurallarını bilmeyen şoför modeli ) (hayalet , 23.05.2007 18:16 ~ 18:17)
sayısal dersleri olduğu gibi kitaptan noktasından virgülüne hiç değiştirmeden deftere geçirten öğretmenler.
içinden geçenleri istediği gibi söylemeyip yalan,riyaya başvuran,saklayan insanlar.
söyle kardeşim,söyle ki ben de sen de rahatlayasın...
yeter ama!
(bkz: seri eksi oy veren ibne )
arabayı tek elle ve koltuğa gömülüp sağa-sola kaykılarak kullanan tipler. daha az yakıyo heralde öyle
(bkz: mosder )
100 üzerinden 95 alıp da "5 puanımı nerden kırdınız hocam, kağıdımı görmek istiyorum" diyen kıl öğrenci modeli.
(bkz: şiddete hayır )
(bkz: havalimanı taksicileri )
sayfa 1 2 3 / 3