odtü mezununun anlattığı ders anlaşılmaz 

adana çık aradan

1. beşiktaş atatürk anadolu lisesi öğrencilerinin hasan şahin ve zekiye** adlı hocalarla tanıştığında iddia ettiği
    arkadaşlarıyla paylaştığında bu tezin hüseyin avni sözen gibi liselerde de olduğu anlaşılan tez
    (ascella, 05.04.2004 21:05)
  2. ödtü kimya mezunu olan ufuk yücekutlu hocamın tek başına çürüteceğini iddia edebileceğim hipotez...
    (berti, 05.04.2004 21:14)
  3. (bkz. odtü'den adam çıkmaz)
    (infoma, 05.04.2004 21:18)
  4. odtü kimya* mezunu olan kadir çelik hocamın tek başına diğer tüm anlatabilenleri yanında götürerek hipotezi kanıtlayacağına inanan büyük bir fan kitlesi oluşturulması muhtemel düstur.
    (togisama, 23.07.2004 13:37 ~ 07.10.2004 23:44)
  5. anlaşılmama nedeninin odtülünün anlatırken çok sayıda ingilizce terim kullanması muhtemel olan durum
    (denieker, 20.01.2007 02:57)
  6. hem ufuk yücekutlu hem de kadir çelik'ten ders almış biri olara söyleyebilirim ki ikisi de bir şey anlatamaz. üniversite hayatımda gördüğüm kadarıyla da odtülüler sadece kendilerine birşeyler anlatabilir etrafındakilere en ufak birşey anlatamazlar yada anlatsalar da anlaşılmaz. anlatırken yaptıkları küstahlıklar da cabasıdır.
    (premature bebek, 07.07.2007 18:48)
  7. fatih anadolu lisesi nin odtü mezunu matematikçisi dalbudak sayesinde onayladığım görüştür.hoca derste kendi kendine tahtada ders anlatır,formül ispatlardı,ben de hiçbişey anlamazdım.dersi dinlemeye kalktığımda sanki türkçe değil de farklı dilde birşeyler anlatıyormuş gibi geliyordu.anlattıklarını sadece sınıfın doğaüstü yetenekleri olduğuna inandığımız en inek öğrencisi anlar,diğer gariban öğrencilerde ders boyunca defterlerine resimler çizer,benim de dahil olduğum grup da dakikaları saniyeye çevirip zil sesini duymak için geri sayıma başlardı.ayrıca örnek vermek için örn. kısaltmasını değil de neden ie kısaltmasını kullandığını hala anlayabilmiş değilim.
    (pis mındar, 07.07.2007 19:02 ~ 19:09)
  8. kadir çelik ve ufuk yücekutlu haricinde yine bir bursa anadolu lisesi kimya öğretmeni olan izzet şöhretide bu listeye dahil etmek istiyorum.
    (turşu, 07.07.2007 19:06)