|
|
- "o zaman ne yapak" demeye çalışmış olabilir, ya da olmaya da bilir. dur bakalım...
- kendisiyle çooooook deeriiiin bir sohbet imkanı yakaladım.güldüm.o beni güldürdü allah da onu güldürsün..
edit:hem güzel,hem zeki,hem yazar ee daha ne olsun??(subuo, 18.12.2005 21:39 ~ 26.12.2005 19:21)
- kendisine barış çubuğu ikram ettiğim yazardır kendisi.
(bkz: yelkenleri suya indirmek)
- dış görünüşümü ve sevgilimin dış görünüşünü rüyasında gördüğü üzere anlatmış ve bana "bismill.." dedirtmiş insandır. yalnız bu dedirtmenin sözlüğün ebesiyle pek bir ilgisi yoktur. enteresan .
- 3. nesil sözlük yazarıdır, middle earth dökümanlarını tek giri altında toplama çalışmalarımda oldukça yardımcı olmuş, ağzıyla kuş tutmuş, kaşlarını kıpırdatmadan kulaklarını oynatmıştır.
(squadron, 10.01.2006 15:26 ~ 08.02.2006 22:40)
- işine gelince*** çok güzel nightwish,theatre of tragedy şarkıları söyleyen küçük.
(bkz: bugün ben bunu gördüm)
- dragonlance ile ilgili aktardığı bilgilerle sözlüğü zenginleştiren fakat bundan sonra internetten alıntı yaparken kaynak belirtse hem kendisi hem de sözlük için daha iyi bir iş yapmış olacak yazar.
konuyla ilgili az sayıda türkçe kaynak bulunduğundan her sitede her sözlükte aynı kaynaksız alıntıları görmek can sıkıyor biraz.
- (bkz: odamannehapaksucangül)
- ancak kadim elf diyarının sarp,yüksek ve karlı kayalıklarını aştıktan sonra,güneyin ölü çölündeki tek vahada rastlanabilen;mor renkli,ender,çok kıymetli bir manolya türü.
- aylarımızı yıl, saatlerimizi gün yapıp, flash gordon'dan daha hızlı hayatıma giren büyücü. bir milyon cc serotonin dolu şırıngam. stratuslara beraber estetik operasyon yaptığım kasap cerrah, körfezin karanlık kulesine hapsedip karşıya geçirmediğim kırpık rapunzel. derinlerimden bir şeyler koparıp giden, özlediğim, daha çok özleyeceğim, küçük sevgilim.
- datlı, yanakları sıkılası bir insandır ama rakip rakiptir mantığıyla dişe diş kana kan demek istediğimdir efenim.*
- inşallah düğününe gidip kendine mark takacağım, yaşlanıp teyze oluncada mark günü yapacağımdır.
- en çok sevdiğim sözlük yazarı.
- görmeden sevdim. görünce aşık oldum. sonra göremedim zor geldi, bir ara alıştım sandım, ardından ebem zkildi*. şimdi yedi deniz, onbir dağ, üç iklim geçeceğim sadece onun için. sanırım gülüşünü görsem yeter, bi de un kurabiyesi yapsın.
peşin cevap: "görmeden nasıl seviyon?" diyenlere ---> (bkz: @1327272)
- (bkz: böyle bir yazar aslında yok)
girileri durduğuna göre muhtemelen hesabını kilitlemiş yazar...
- gerçeğinden daha elfmiş.
- uzun süredir, (yaklaşık iki yıldır ki iki yıl evvel sözlük vakıasından habersiz olduğuma göre "şu ana kadar") duyduğum en güzel yazar ismi. en sıcak, en güleç.
|