belki ilginizi çeker
  1. · bir şehirde bir başına kalmak
  2. · afife jale
  3. · odacı
  4. · odalık hep yazsın kampanyası
  5. · yaşadığı zamana ait olmamak
  6. · geçen haftanın en beğenilen girileri
  7. · abla kardeş diyalogları
  8. · ortak payda
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · ezel
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · disko kralı
  8. · ekşi sözlük yazar alımları
  9. · kingdom

odalık  

sayfa  / 2
  1. padişah ve şehzadelerin, saraya alınan karavaşlar arasından seçtikleri kadın. oda hizmetine alınan, gözde cariye.
    (odalık, 26.03.2009 22:42)
  2. güzel yazan, en uzun girileri bile bir solukta okunacak kadar akıcı yazan yazar.
    (jassmine, 21.04.2009 15:07)
  3. nerdeyse her yazdığını sebebini bilmediğim bi şeyden ötürü favorilerime ekleme isteği duyduğum yazardır. çok güzel yazıyo ondan galiba...
    (sweet november, 14.05.2009 16:43)
  4. doğum günü kutlu olasıca yazar...
    (sweet november, 16.06.2009 16:49)
  5. okumayı sevenleri sıkmayacak yazıları ile nazarı dikkatimi celbetmiş yazar.
    (impossible, 03.07.2009 23:13)
  6. hoşbulduk dileklerimi ilettiğim bir yazar...
    (poisonx, 10.07.2009 23:21)
  7. (bkz: @3741648) girisine dayanarak, en kısa sürede beyaz atlı pakizesine kavuşmasını dilediğim nesildaş.
    (saçını boyatan dazlak, 23.07.2009 22:18)
  8. (bkz: odacı)
    (dirtypain, 27.07.2009 22:00)
  9. olmazsa olmazım..

bir aradayken, telefonun diğer ucundayken akreple yelkovanı unutturan..

yüreğimdeki yangına su serpen, boğazımdaki düğümleri çözen, şımarıklıklarımı yüzüme vuran, silkeleyip kendime getiren. zekasına hayret ettiren..

nasihatleri boşlukları dolduran, tanımsızları tanımlı kılan.. verdiğim nasihatleri kulak ardı edip, günü geldi mi kendi bulmuş gibi bana anlatarak güldüren.

zamanın yakalamaya gücünün yetmediği dost. başlangıcını hatırlayamadığım, geçmişten gelen, şu an var olan, geleceğe taşınan, içimden bir parça.

çıkmazları feraha çıkaran yanım.

değerini bilemeyenleri, anlayamayanları hayatından uğurlayıp kendi duruşunu hiçbir zaman bozmayan,

zodyakın bile dengesini bozan.

affetmeyi, sebat etmeyi öğreten, unutmayı öğrenmesi gereken. varolma gücü boyundan büyük, gücünden de büyük yüreği olan.

tuzla buz hayallerden artanları toplayıp yeniden birlikte biriktirdiğimiz,

''umuduma yol bulanım, fikrime huzur verenim''

ey dost! hep böyle kal..
    (bendeyazarolabilirim, 29.07.2009 12:25)
  10. kendini ters cinsiyetli gösterip diğer yazarların gerçeği öğrenince dumur olmasını sağlayan ve bundan zevk alan yazar
    (director, 31.07.2009 01:57)
  11. cep telefonunu nasıl kullanacağını bir türlü öğrenemeyen yazar.

çalınca açmak lazım zira duymuyor hiç. duyuramıyoruz!

merak ediyoruz sonra bir şey mi oldu diye. kaybolmasın sakın. küçücük bir şey zaten..
    (bendeyazarolabilirim, 14.08.2009 11:48)
  12. yazdığı her satırı okuduğumda beni mi anlatıyor acaba dediğim yazar. bir konuşmamızda bana " ruh eşimsin " demişti evet öyle sanırım. insan nasıl bu kadar güzel yazabilir anlamıyorum. sohbet ederken bile ağlatıyor beni. gece gece girdiği bir şehirde bir başına kalmak başlığına yazdığı girisiyle yine gözyaşlarımızı sel etti. bu başlık kalsın öyle. kimse yazmasın o girinin altına mümkünse.
    (coolgirl, 18.08.2009 00:18)
  13. girileri damar ki ne damar...
    off ki, ne of.
    gözler yine doldu gece gece...
    (bkz: @3835009 )
    (sinirliyim ezelden, 18.08.2009 00:30)
  14. @3835009 girisiyle benden bir şeyler koparıp götüren yazar.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 18.08.2009 01:21)
  15. yazdığı şeyler o kadar tanıdık geliyor ki... elimin bi türlü yazmaya gitmediği şeyleri yazıyor. yazdığı her yazıyı okurken korkuyorum, yine hangi yaşanmışlığımı yeniden hatırlatacak acaba bana diye...

hatırlamak yanlış kelime aslında. hiçbir zaman unutulmuyorlar ki...
    (iset, 18.08.2009 09:52)
  16. bir köşeye çekilmiş yalnız başına oturuyordu sessizce. ürkek bir hali vardı. renksiz bir resim gibiydi. karakalem çalışması gibi. uzaktan laf attım. gülümsedi. resim bir anda renge büründü sanki.yüzüne gözüne kan geldi sanki. çekimserdi ama sıcakkanlıydı. "bir insanın muhabbeti ne kadar güzel olabilir ki?" sorusunun cevabıydı o. hikaye tam olarak böyle gerçekleşmese de buna benzerdi işte.

"benim kimim kimsem yok sözlükte" deyince şaşırdım. bu kadar güzel sohbet eden bir insanın nasıl kimi kimsesi olmazdı koca sözlükte? yoktu işte. o da öyle bir insandı. dertlerini anlattı dinledim. dertlerimi anlattım dinledi. negzel lan beni umursayan biri vardı. ehehe. "uzun girileri okumuyorlar pek itü sözlükte" dedi bigün. "@xxxxxxxx numaralı giriyi okudun mu?" dedim. "bak bu geçen ayın en beğenilen girisi.hem de upuzun. yazmak istediğin şeyleri yaz, mutlaka okunur" dedim. aman allahım ben ne yaptım? meğer içinde uyuyan bir canavar varmış. "yazar canavarı" eheh. çığrından çıktı. girilerini favorilerime eklemekten utanır oldum. her defasında da teşekkür edilmez ki arkadaşım. eheh. neyse işte öyle de kibar insandır.

kızların hiç bilinmeyen yönlerini anlattı bana. özellikle minyon kızların. çok severlermiş benim gibi erkekleri* eheh. kendime güvenim arttı be!*

insan sözlüğe sadece "aaa x online mı acaba? bi gireyim bakayım ordaysa bi mesaj atayım" düşüncesiyle girer mi hiç? evet yaparmış. "aaa odalık online mı acaba? bi gireyim sözlüğe bakayım ordaysa bi mesaj atayım" diyerekten gerçekleştiriyorum ben bunu.

hep böyle güzel yazsın ki okuyalım. hep bana mesajlar atsın ki konuşalım. ondan tek arzum bu.

+mesaj iletildi mi?
    -yes orrayt!

not: bu giriyi uzun zaman önce yazmayı planlamıştım. ama o arada bu yazar kişisi bi sürü yeni kanka edinmiş. hıh!!1 * henüz pabucumuz dama atılmadı ama bakalım. kısmet artık. eheh.
    (kalihora, 20.08.2009 00:59 ~ 23.08.2009 01:32)
  17. küstürüldü bu yazar kişisi ey ahali! insanın statüsü ne kadar düşürülebilir 1 hafta içerisinde? statü 550den ağııır ağır 478e düşerse ben buna cidden ibnelik derim. nedir bu çekememezlik anlamıyorum. her hafta bir istatistik kategorisine giriyor diye mi tüm bu statü değişimi? bakın şu güzelim girilere yahu bir bakın! (bkz: http://www.itusozluk.com/...)

çekemeyecek olanınız varsa hiç bakmasın ama! 550 statüden 478e! yuh! 72 eder bu yaa 72! bazı yazarların arayıp bulamadığı statüdür 72! mesele statü değil aslında güzel kardeşlerim.. mesele sözlükteki çekememezlik havası.. "çok mu göze battım ben ya? yazmak gelmiyor içimden eskisi gibi" dedi bana.. küstürüldü bu yazar kişisi ey ahali! cıngar çıkarmak değil tabi olay ama.. ne gerek var insanı üzmeye? tematik girileri bile eksilenir mi lan insanın? ayıp ayıp..

"sana ne lan bundan?" diyenlerinizi duyar gibiyim.. kendisi mi yazsaydı tüm bu meseleyi kendi nickaltına? ayrıca onu yazması konusunda teşvik eden biri olarak kendime vazife olarak görüyorum bunu.. neyse..

onu seriii serii eksileyenlere burdan bir mesajım var: tşk öpt kib bye. eheh oko.

edit: bu giri reklam amaçlı değildir. öyle düşünenlere de allah akıl fikir versindir.
    (kalihora, 24.08.2009 15:11 ~ 15:14)
  18. "bütün kızlar toplandık zirvesi"ni yapma isteğimi körükleyen yazarlardan.
    (madalyonun güzel yüzü, 28.08.2009 19:31)
  19. güçlerimizi birleştirip "önümüze gelene üç tekme!" atalım diyebileceğim yazarlardan. pek konuşmadık, sadece girilestik ama hissettim.
    (madalyonun güzel yüzü, 28.08.2009 23:32 ~ 29.08.2009 00:28)
  20. ne yazsa beğeniyorum. ne yazsa okuyorum, seviyorum. .çok sıkı takipçisiyim. ilk girisini bile biliyorum. o derece yani. havuç çorbası. böyle mi güzel tarif edilir diyorum, artılıyorum. bazen odalık bugün ne yazmış diye sözlüğe girdiğim bile oluyor. ailecek beğenerek takip ediyoruz... bazen ben mi yazmışım bunu ya dediğim girilerin altında adını görüyorum, ya da benim hissettiğimi hissetmiş diye seviyorum onu. aynı babasızlığa sahibiz diye seviyorum. babası olmayan güçlü kız oluşuyla gurur duyuyorum. otobüste karşısında oturan güzel kıza onunla birlikte kızıyorum. kendisine bir de şarkı armağan ederim baba zula'dan.. bir de öperim.. oh miss..

"bu davette topuğunuzun ya da kanadınızın
    biri kırık olmalı
    bu şartı yerine getirmeyenler
    kırık ön dişler ya da deşik ciğerlerle de
    katılabilirler"
    (sweet november, 29.08.2009 00:54)
  21. an itibariyle şahsıma ayar vermiş yazar. sabah dopingi.
    (bendeyazarolabilirim, 29.08.2009 11:05)
  22. @3920089 girisiyle gece gece paramparça etmiş yazar. tüm cesaretim gitti valla.
    (slethron, 09.09.2009 00:21 ~ 00:34)
  23. @3920089 ile tornavidalı sapık katil'i bile ağlatabilmiş yazar. ama hiç olmazsa söyleyebilmiş.
    (tornavidalı sapık katil, 09.09.2009 00:45)
  24. yine aşmış yazarüstü ırkından. bazen düşünüyorum acaba sallıyor mu bunları diye ama yok. değil.. yaşıyor belli... yaşamayan insan böyle güzel anlatamaz. kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 09.09.2009 00:59)
  25. odalık benim aslında lan şizofrenim ben. doğum tarihleri, yaşanılanlar, şarkılar, sözler ... şizofren bi anıma denk geliyor sanki kendi girimi favorilerime ekliyorum sanki. kimsin? in misin cin misin arkadaşım? korkutuyosun beni.* ama bu kadar olur yani. kendisi beni taklit etmekte. şaka yapıyorum da bi güç var hissediyorum. çok karışık yahu. çözemiyorum.

ve avkk şizofrene bağlar...
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 12.09.2009 09:07)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil