bir köşeye çekilmiş yalnız başına oturuyordu sessizce. ürkek bir hali vardı. renksiz bir resim gibiydi. karakalem çalışması gibi. uzaktan laf attım. gülümsedi. resim bir anda renge büründü sanki.yüzüne gözüne kan geldi sanki. çekimserdi ama sıcakkanlıydı. "bir insanın muhabbeti ne kadar güzel olabilir ki?" sorusunun cevabıydı o. hikaye tam olarak böyle gerçekleşmese de buna benzerdi işte.
"benim kimim kimsem yok sözlükte" deyince şaşırdım. bu kadar güzel sohbet eden bir insanın nasıl kimi kimsesi olmazdı koca sözlükte? yoktu işte. o da öyle bir insandı. dertlerini anlattı dinledim. dertlerimi anlattım dinledi. negzel lan beni umursayan biri vardı. ehehe. "uzun girileri okumuyorlar pek itü sözlükte" dedi bigün. "@xxxxxxxx numaralı giriyi okudun mu?" dedim. "bak bu geçen ayın en beğenilen girisi.hem de upuzun. yazmak istediğin şeyleri yaz, mutlaka okunur" dedim. aman allahım ben ne yaptım? meğer içinde uyuyan bir canavar varmış. "yazar canavarı" eheh. çığrından çıktı. girilerini favorilerime eklemekten utanır oldum. her defasında da teşekkür edilmez ki arkadaşım. eheh. neyse işte öyle de kibar insandır.
kızların hiç bilinmeyen yönlerini anlattı bana. özellikle minyon kızların. çok severlermiş benim gibi erkekleri
* eheh. kendime güvenim arttı be!
*
insan sözlüğe sadece "aaa x online mı acaba? bi gireyim bakayım ordaysa bi mesaj atayım" düşüncesiyle girer mi hiç? evet yaparmış. "aaa odalık online mı acaba? bi gireyim sözlüğe bakayım ordaysa bi mesaj atayım" diyerekten gerçekleştiriyorum ben bunu.
hep böyle güzel yazsın ki okuyalım. hep bana mesajlar atsın ki konuşalım. ondan tek arzum bu.
+mesaj iletildi mi?
-
yes orrayt!
not: bu giriyi uzun zaman önce yazmayı planlamıştım. ama o arada bu yazar kişisi bi sürü yeni kanka edinmiş. hıh!!1
* henüz pabucumuz dama atılmadı ama bakalım. kısmet artık. eheh.