|
|
- (bkz: nesnel)
- karadenizli arılara şu şekilde anlatılabilecek fotoğraf hedesi:
gelinler ellerine
kina yakarlar kina
teleylan bakilinca
aysem gelur yakina
bi evde iki baci
allahum bana aci
yarim sigmaz vizöre
yok mi bi genis açi
haçan girdi horona
titrer idi omizi
böcuk çekilaceksa
takaruz makromizi
- yazabilmek için programın bitmesini bekledim.az önce bu programda, hem de canlı yayında ajdar anık vard ve izlenmeye değerdi.kadir bey bir programın daha hakkını verdi.
- görüntünün film üzerinde yeterli aydınlık ve netlikte oluşmasını sağlayan mercek veya mercekler topluluğudur...
- eskilerden bir hard rock grubudur, loş akşamlar diye güzel de bir parçaları vardır.
(bkz: vecdi yücalan)(maglor, 05.08.2007 00:44 ~ 00:48)
- fotoğraf makinesinin en önemli kısımlarından birisi de objektifleridir. objektifler formülleri, yapıları ve kaliteleri ne olursa olsun bazı değişmez optik kurallara uygun olarak tek veya birkaç mercek sisteminden meydana gelmişlerdir. objektif, fotoğrafı çekilecek konunun bütün noktalarından yansıyarak gelen ışınları odak noktasında asal eksene dik odak düzleminde toplayarak konunun küçük bir görüntüsünün oluşmasını sağlar.
- 20 yılı geride bırakmış rock grubu. türkiyede kendine "rakır" diyen bir çok kişi adını bile duymuş olmasa da, hem müzikal hem de içerik olarak kaliteli müzik yapan bir gruptur. son albümleri sokağın sesi'yle seslerini biraz daha duyurabilirlerse ne ala.
(bkz: www.objektifonline.com)
- genel anlamda din tandanslı haberleri yapan bir program, dini alet edenler, din hakkında söyleyecek bir şeyi olanlar bu programda sıkça görülebilir. kadir çelik'in fix konukları var mesela, din alimi toton bi amca, ve sürekli "kuranda bu da var önceden yazılmış bilgisayarda yazıyorum hede hödö diye, bilmem ne surede bilmem kaçıncı ayette rastlayabiliyorum" diyen kıvırcık bir eleman var. bunları yanına alarak kuvayi milliye derneği başkanından tutun mehdiliğe özenenleri falan davet ediyor, haber yapıyor. program fox tv'de perşembe gecesi yayınlanıyor, kimi zaman bu ne lan böyle şey olur mu diye sinirinizi tepenize çıkarırken, başka bir hafta heriflere bak diyip gülebiliyorsunuz.
- kadir çelik klasiğidir. programın konukları maaşlı eleman kıvamındadır, devamlı olarak aynı insanları aynı mevzular etrafında konuşurken ekranda görmek pek bi mümkündür. belki konuk değil de bilirkişilerdir. kim bilir?
(bkz: emine şenlikoğlu/@2231778)
|