|
|
- dördüncü nesil yazar.
- (bkz: anakin moonwalker)(serbest çağrışayım dediğim nik)
güzel bir nik seçmiş dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
- gördüğüm en yaratıcı niklerden birine sahip itüsözlük yazarı. güç onunla şey pardon onlarla olsun.
- bu sıralar ardı arkasına aramıza katılan yaratıcı ve güzel nick sahibi yazarlardan bir tanesi. hoşgelmiş dördüncü nesil yazar.
(bkz: itü sözlük karşılama komitesi)
edit: herşeyi anladım da nickaltı girisini ne skime eksilersiniz arkadaşım, kıskandıysan söyle kim olduğunu sana da yazıyım bi nickaltı....(maglor, 23.08.2007 00:15 ~ 05.10.2007 03:27)
- müzik zevkimin uyuştuğunu düşündüğüm insan.
(bkz: wasp)
(bkz: blackie lawless)
ayrıca evren olarak da uyuşmaktayız. çünkü kendisinin de star wars sever olduğu bellidir. kendisini saber duel'e davet etmekteyim. tabi academy cd'mi bulur bulmaz.
(bkz: may the force be with you)(kane, 09.10.2007 13:33 ~ 17:40)
- back to the future sevgisi girilerinden anlaşılan yazar.
[kendisini bu yönüyle takdir ettim; ama bu yazar--ki tanımam etmem kendisini--benim takdirimi ne yapsın ki?]
- çarpmada bir, toplamada sıfır olan yazar.
- (bkz: obi van ginobili)
- kopmuş giden yazardır.* başlık açıyor, ukte dolduruyor, başlık altına da yazıyor. aktif bi insan dikkatimi çekti. sözlüğee bi renk katmış; güzel!
- hala saber düellosu yapamadık. içim yanıyor. daha padawan keseceydik.
- doğum gününü sözlük arkadaşlarıyla kutlamayı seçip bizleri sevindiren, her yanından mütevazılık akan nesildaşım. nicki de sağlam bu arada...
- ortada kalmış olan doğumgününü sahipsiz bırakmayarak, pastayı üflemiş amma velakin zirveden birazcık erken kaçmış nesildaştır. bir dahaki sefere kendisini gecenin ilerleyen saatlerine kadar tutmayı borç bilirim*.
- nezaketen çok uzun süre nutuk dinleyebilen, şirin yazar. doğumgününü bizle kutlayarak zirveyi şenlemiştir.
- aslen doğum günü olmayan bir doğum gününü üstüne alarak bize küçük bir güzellik yapmış olan yazardır. en azından pastamız ortada kalmadı. ayrıca gayette hoşsohbettir.
(bkz: ben seni bi yerden tanıyorum)*(lierre, 21.07.2008 01:21 ~ 03:39)
|