|
|
- dördüncü nesil yazar.
- (bkz: anakin moonwalker)(serbest çağrışayım dediğim nik)
güzel bir nik seçmiş dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
- gördüğüm en yaratıcı niklerden birine sahip itüsözlük yazarı. güç onunla şey pardon onlarla olsun.
- bu sıralar ardı arkasına aramıza katılan yaratıcı ve güzel nick sahibi yazarlardan bir tanesi. hoşgelmiş dördüncü nesil yazar.
(bkz: itü sözlük karşılama komitesi)
edit: herşeyi anladım da nickaltı girisini ne skime eksilersiniz arkadaşım, kıskandıysan söyle kim olduğunu sana da yazıyım bi nickaltı....(maglor, 23.08.2007 00:15 ~ 05.10.2007 03:27)
- müzik zevkimin uyuştuğunu düşündüğüm insan.
(bkz: wasp)
(bkz: blackie lawless)
ayrıca evren olarak da uyuşmaktayız. çünkü kendisinin de star wars sever olduğu bellidir. kendisini saber duel'e davet etmekteyim. tabi academy cd'mi bulur bulmaz.
(bkz: may the force be with you)(kane, 09.10.2007 13:33 ~ 17:40)
- back to the future sevgisi girilerinden anlaşılan yazar.
- çarpmada bir, toplamada sıfır olan yazar.
- (bkz: obi van ginobili)
- kopmuş giden yazardır.* başlık açıyor, ukte dolduruyor, başlık altına da yazıyor. aktif bi insan dikkatimi çekti. sözlüğee bi renk katmış; güzel!
- hala saber düellosu yapamadık. içim yanıyor. daha padawan keseceydik.
- ortada kalmış olan doğumgününü sahipsiz bırakmayarak, pastayı üflemiş amma velakin zirveden birazcık erken kaçmış nesildaştır. bir dahaki sefere kendisini gecenin ilerleyen saatlerine kadar tutmayı borç bilirim*.
- nezaketen çok uzun süre nutuk dinleyebilen, şirin yazar. doğumgününü bizle kutlayarak zirveyi şenlemiştir.
- aslen doğum günü olmayan bir doğum gününü üstüne alarak bize küçük bir güzellik yapmış olan yazardır. en azından pastamız ortada kalmadı. ayrıca gayette hoşsohbettir.
(bkz: ben seni bi yerden tanıyorum)*(lierre, 21.07.2008 01:21 ~ 03:39)
- john lee hooker sever biri olması nedeniyle beni mutlu etmiş yazardır. yazılarını severek okumaktayımdır.
- kendisiyle yakınlarda gittiğim zirvede, masanın bir ucundan diğer ucuna bağırarak tanışmaya çalıştığım yazardır.
masaya yaklaşıp sinsice masanın bir köşesine, kimseye selam vermeden, tanışmadan oturmuştur. işte o anda benim deli halimle karşılaşmıştır.
önce sakin, sessiz, hatta soğuk nevali derler ya öyle olduğunu düşünmüştüm, ama bu ön yargım hemen suya düşmüştür. sinema konusunda "nasıl izlemezsin" tepkilerini herkesten aldığım gibi ondan da fazlasıyla almışımdır.
neyse sıcak bir insana benzemektedir işte, bakacağız, göreceğiz, tanıyacağız.
- zirvelerin bir görünüp bir kaybolan, görünüşte suya sabuna dokunmayan ama özünde hoşsohbet dostlarından. ayrıca nickini çok seviyorum, yakında kıskanmaya bile başlayabilirim*.
- (bkz: nickini satan bilge)
- fazla obilerden bir tanesini bize versin dediğim, episode 2 de klonculara gittiğin de bir adette kendinden klonladığını düşündüğüm usta jedi yazar. olağan üstü bir nick, eğer obi wan'dan iki tane olsaydı bu savaşlar olmazdı... *
- durup duruken bombayı patlatan ,nerden de aklına geldi bu espiri dedirten,eğlenceli ve çook kafa dengi insan,iyi bir gitaristtir kendileri,ayrıca uykusuzluğa direnci sonsuzdur,çünkü kendisi force a sahiptir.
(cwen, 27.07.2009 00:01 ~ 00:05)
|