o2 

adana çık aradan

1. homezone olayı yarmis olan telekom firması. ayrica surf & data packet * die bir şeyi vardır, bu pakete üye olursanız ayda 5 euroya sınırsız gprs erişimi hakkına sahip olursunuz.

(bkz: o2 can do)

yaklaşık bir ay sonra gelen edit:

yarrak olursun a.k. o2 si, neymiş biz size söylemedik ama surf and data packet sadece o2 nin sayfasından ulaşabileceğiniz linkleri içermektedir, bunun dışında normal internete ulaşırsanız, o zaman para vermeniz gerekir, hem bizim sitemiz yeterli, haberler var her şey var..

yarrak yeterli dememek için zor tuttum kendimi, sadece yeterli olup olmadığına karar verecek kişi siz değilsiniz, benim diyebildim. sonra da paşa paşa 70 euro faturayı ödeyip şikayet formunu elime aldım..
    o2 = orospuçocuğu üzeri 2
    (kornish, 24.01.2006 14:41 ~ 08.02.2006 18:05)

2. aynı zamanda telefon özellikli cep bilgisayarları da üreten bir firmadır..arsenal futbol takımının forma reklamını almıştır (futbol diyorum çünkü bilmiyorum acaba diğer branşların da reklamı o2 midir)

oksijen gazının kimyasal formülüdür (2 yi alta yazarsak tabi)..yurdum insanının okşizen dediği de duyulmamış şey değildir..
    (colony of birchmen, 18.01.2007 02:51 ~ 26.01.2007 03:53)
  3. ingiltere kökenli bir telefon firmasıdır. almanya ağı çok iyi değildir. bir çok yerde diğer şebekeler üzerinden hizmet verir.
    (wer bin ich, 09.04.2007 01:40)
  4. sadece homezone olayı yeterdir, ufak kasabalarda nerdeyse kasabanın tamamını kapsar. turkcell hep fiyatlarımız avrupanın da altında dediği zaman aklıma o2 gelir.
    (platin24, 13.06.2007 10:50)